Manga Marathon fra 9 år - begyndere og øvede

13-01-2019
10:00 Søndag
Køge
Kurset er for begyndere og let øvede og for børn uden voksne.

Elsker du at tegne? Og kan du holde til det en hel dag? Så skal du med til Manga Marathon!
Du går hjem med en stak tegninger under armen, der vil få vennerne til at blive grønne af misundelse og få forældre og bedsteforældre til at besvime af stolthed.

Vi fokuserer på, hvordan man opbygger en figur, og der vil blive fortalt om tegning, tegneserier og Manga. Du er selv med til at bestemme, hvad du vil tegne, så hvis du vil lære at tegne en smuk, udødelig elverdronning eller en sej Manga figur – er er holdet noget for dig.

Husk en ordentlig madpakke og drikkevarer. Detaljeret program for dagen sendes ud inden start.

Medbring dine egne tegneredskaber.

Underviseren Martin Nebelong har arbejdet i 15 år som tegner for bl.a. LEGO og DR.  I 2017 tegnede han

Børnenes U-landskalender for DR.

Søndag
13-01-2019 kl. 10:00
Martin Nebelong

Mindfulness-Afspænding-Kropsbevidsthed

01-02-2019
10:00 Fredag
Køge
Du er velkommen, uanset om du er øvet eller meget  gerne vil lære at meditere samt arbejde med det at opnå en tilstand af Mindfulness med fokus på at øge din kropsbevidsthed på mange måder ved, at fordybe os i os selv og finde ro og harmoni i krop og sind. Vi skal arbejde med vejrtræknings øvelser du vil have glæde af i mange forskelige situationer i hverdagen. Lige fra en dybere søvn, til at finde ro i en stresset hverdag, hvor pulsen pludselig stiger. Du skal lære at slappe fuldstændig af , hvor du efterfølgende føler dig udhvilet og frisk med en følelse af Mindfulness. Giv slip! og giv over! Med en lang rejse hvor du vil ligge i en dyb meditativ tilstand i kroppens og sindets univers gennem øvelser og meditation. Nyd en dejlig afspænding og drømmerejse til inspirerende musik.

01-02-2019 kl. 10:00
Birgitte Iserhorst

MediYoga

01-02-2019
12:30 Fredag
Køge
MediYoga er et fantastisk redskab, hvis du lider af psykiske/fysiske udfordringer, som f.eks. stress og udbrændthed, forskellige rygproblemer, søvnforstyrrelser, Parkinson, migræne, astma osv.
MediYoga er en terapeutisk yogaform, der rummer en dyb følelse af mindfulness.

Du tilbydes stille og rolige yogaøvelser og meditationer, som tager udgangspunkt i Kundalini Yoga –som er en af de ældste former for yoga, vi kender til.  Korte, enkle yogaprogrammer bliver kombineret med dybtvirkende meditationer, herunder mantra, ord/sætninger som hjælper dig til øget fokus, for derefter – som én integreret helhed – at skabe specifikke terapeutiske virkninger.
Det unikke ved MediYoga er, at denne yogaform er udviklet til at være terapeutisk. Der  foreligger svenske forskningsresultater, som tydeligt viser, at MediYoga har en positiv effekt på helbredet fysisk og mentalt.
Vi afslutter altid med en afspænding.
Alle kan deltage, da øvelserne kan udøves fra en stol.

Du er også velkommen til at læse mere om på www.mediyoga.dk

Du er velkommen til at kontakte underviseren Birgitte Iserhorst på tlf. nr. 4126 0054, så du kan sikre dig at det er det rigtige hold for dig.

01-02-2019 kl. 12:30
Birgitte Iserhorst

Manga Marathon fra 9 år - begyndere og øvede

17-02-2019
10:00 Søndag
Køge
Kurset er for begyndere og let øvede og for børn uden voksne.

Medbring dine egne tegneredskaber.

Børnenes U-landskalender for DR.

Søndag
17-02-2019 kl. 10:00
Martin Nebelong

Milonga

07-03-2019
Køge
Dette hold er for let-øvede/øvede.

Milonga er sjov og ballade! Milongaen er ofte hurtig og har særlig vægt på det rytmiske.

Her kan du lege med rytmen, få pulsen op og have det sjovt – og ikke mindst blive fortrolig med den skønne milonga.

Ellemarkskolen
Gymnasievej 10-20

07-03-2019 kl. 19:00
Jesper La Cour
Ellemarkskolen

Motiv, lys og komposition

09-03-2019
Deltagerforudsætning: Ingen

Kurset er for dig der gerne vil tage bedre billeder.
Vi taler om, hvordan vi indstiller vores kamera til forskellige motiver, om lysets påvirkning og betydning og ikke mindst hvordan den rette komposition får billedet til at virke spændende og interessant at kikke på. Praktiske fotoøvelser, fototur samt fremvisning af deltagernes billeder indgår undervejs.

Medbring kamera samt manual. Husk opladet batteri og evt. en computer samt en madpakke!

Skellet
Skellet 4-8