Jagttegnskursus

07-11-2018
Køge
Sammen med LOF Haslev udbyder vi jagttegnskursus. Jagt er lig med nye spændende naturoplevelser, socialt samvær, kompetencer indenfor jagtlov, vildtkendskab, biologi, våben og meget mere.
Alt obligatorisk prøvestof bliver grundigt gennemgået, så du bliver 100 % klar til den obligatoriske jagtprøve.
Undervisningskonceptet er særligt udviklet af Jagtakademiet, der er en af landets mest velrenommerede jagtkursusudbydere. Dumpeprocenten ligger da ogsået godt stykke under landsgennemsnittet.
Der undervises efter lærerbogen "Jagttegn", en superflot og lækker lærebog - med gratis mulighed for lydbog. Kursusperioden er tilrettelagt, så vi slutter så tæt på jagtprøven som muligt, og dermed har stoffet i frisk erindring.
Prøveperioden er fra medio april – ultimo juni 2019.
Vores kursuschef og instruktør, Jan Lindberg, er en af de ganske få professionelle instruktører vi har i landet. Jan har undervist i over 25 år, her af 20 år i jagttegn og natur.
Jan Lindberg er udover at være underviser på jagttegnskurset ogsåflugtskydningsinstruktør, riffelinstruktør, godkendt censor ved de frivillige jagtprøver, naturformidler, safariguide og jagtkonsulent. Og så er han naturligvis medlem af Jagttegnslærerforeningen i Danmark.
Det obligatoriske praktiske våbenkursus på skydebanen eren integreret del af vores kursusforløb. Derskal der påregnes en udgift til lærerbog og tilhørende lovsamling "Jagttegn”, somman selv bestiller via hjemmesiden www.jagtproeven.dk (pris ca.kr. 620). Herudover skal påregnes en udgift til obligatorisk skydekursus på kr. 400. Prøvegebyr beløber sig til ca. kr. 350.
OBS! Tilmelding senest den 25. oktober 2018 er nødvendig.
Der skal minimum være 10 tilmeldte deltagere på holdet, før det sættes i gang.

Aktiv Fritid
Torvet 19

07-11-2018 kl. 18:00
Jan Lindberg
(mødested)

LOF Køge
E: koege@lof.dk

Julebag for børn og voksne

18-11-2018
10:00 Søndag
Herfølge
Børn fra 6 år sammen med en voksen.

I skal bage lækre julesmåkager - både traditionelle, men også nye med lækre krydderier og smage.
I skal også bage kagefigurer, der skal pyntes.

Kom og få en hyggelig eftermiddag og få samtidig fyldt kagedåserne op.

Kursusgebyret gælder for 1 barn og 1 voksen. Råvarer kr. 200 er inkl. i kursusgebyret.

Herfølge Skole
Billesborgvej 1
4681 Herfølge

Søndag
18-11-2018 kl. 10:00
Astrid Harmundal Hansen
Herfølge Skole
5,5

FOF Ved Køge Bugt
E: kogebugt@fof.dk

Juledekoration

20-11-2018
Køge
Med årstidens smukke materialer og farver kombinerer du en juledekoration eller adventskrans, som du kan pynte op med hjemme.
Du får vist og prøvet grundlæggende teknikker. Vi taler om farvesammensætning og proportioner. Glæd dig til kreative timer, hvor naturen er i højsædet. Kurserne kræver ingen erfaring – kun lysten til at være kreativ

Da Capo & Co
Torvet 15, Baggården