Rock din Hatha.

I denne klasse arbejder vi med alignmentyoga som et styrkende element til dig, der vil have en funktionel, stærk krop i balance med sjæl og sind.

Rock din Hatha er moderat til hård fysisk træning og kombineret med alignmentyoga bliver det en træningsform, der på en sikker måde, arbejder med muskulatur, mobilitet og smidighed i nævnte rækkefølge. Alignmentyoga bygger på kroppens biomekanik og lægger op til optimal sikker bevægelse. Der anvendes øvelser fra klassisk Hatha yoga, som krydres med sjove/udfordrende stillinger, der giver dig sved på panden, øger troen på dig selv og du vil sikkert opdage, at du kan mere end du tror!

Vi arbejder i flows med forskellige stående balancer, håndstand (op ad væg), samt andre håndbalancer, dybe bagoverbøjninger (bro), twists, aktive og passive stræk. Træningen udvikler din yogapraksis, styrker og toner din muskulatur og mobilitet. Vi arbejder seriøst med plads til grin og spørgsmål undervejs.

Nogle flows er hård fysisk træning, men du vil også opleve at hverdagens stress og jag forlader kroppen og at yoga kan være både sjovt og skønt for kroppen på samme tid. Klassen bygges op således at alle øvelser kan udføres på forskellige niveauer og derfor kan du godt deltage, selvom du ikke har dyrket yoga før.

Alle øvelser udføres med fokus på vejrtrækning, sikkerhed og alignment. Jeg guider dig gennem hele forløbet med afslappende, rolig musik i baggrunden.

Klassen afsluttes med 30 min Yin Yoga, meditation og afslapning. Vi anvender massagebolde og yogabælte som du selv skal anskaffe. Til første træning kan du låne og jeg viser dig hvor det kan skaffes, så du får det rigtige yogaudstyr.

Medbring varme sokker og et varmt tæppe samt vandflaske.

Obs! Dette hold er ikke egnet for deltagere med skavanker som fx gigt o.l.

SOMMERHOLD:
Se også vores sommerhold, der starter i april. Find holdet HER.

Ringsted Sport Center Benløse
Eilekiersvej 17 - 19, Benløse
4100 Ringsted

28-02-2024 kl. 18:00
Hanne-Lise Bundgaard
Mødelokale

E: oest-kontor@lof.dk

Lær at spille klaver, som du kan få glæde af resten af livet. Klaverspil kan bruges overalt - du kan spille alene med sang, til eller med andre. Prøv en sæson - undervisningen  indrettes efter deltagernes ønsker og kunnen.

Undervisningen på klaverholdet tilrettelægges af underviseren, og hver deltager får undervisning, der svarer til en halv lektion pr. gang. Ring og aftal nærmere med underviser Mads Engell, tlf. 25 36 87 50, hvis du ønsker at deltage. Send evt. en SMS, så ringer Mads tilbage.

Tilmelding foregår via hjemmesiden.

Køge Musikskole
Ved Stadion 1
4600 Køge

01-03-2024 kl. 08:45
Mads Engell
Musiklokale

E: oest-kontor@lof.dk

Vand er blevet en ressource vi skal passe godt på. Kom med på KLAR Forsyning i Køge og bliv klogere på vores vand - hvor det kommer fra og beandles inden det sendes ud i hanerne til forbrugerne.

Før rundvisningen går i gang, er der samling i foyeren på Vasebækvej 40 i Køge, hvor KLAR Forsyning vil gives de nødvendige instrukser, før vi får adgang til selve vandværkssalen. Vi får her også mulighed for at stille eventuelle spørgsmål.Under rundvisningen får vi lov at se de forskellige processer på vandværket - lige fra hvor råvandet, dvs. grundvandet som pumpes op fra KLAR Forsynings kildepladser, kommer ind på vandværket, til hvor det rene drikkevand pumpes ud til kunderne i Køge. Rundvisningen tager omkring 30-45 minutter, og der er plads til spørgsmål.

KLAR Forsyning blev dannet i 2015 som en fusion mellem tre forsyninger i Køge Bugt-området: Energiforsyningen Køge, Greve Solrød Forsyning og Stevns Forsyning.KLAR Forsyning håndterer og renser spildevandet i Køge, Greve, Solrød og Stevns Kommune, afhenter affald og driver genbrugspladsen i Greve Kommune og leverer drikkevand og varme til en del af Køge Kommune.Der er ansat ca. 80 medarbejdere og KLAR Forsyning har mere end 150.000 kunder.

KLAR Forsyning
Vasebækvej 40
4600 Køge

11-03-2024 kl. 17:00
LOF repræsentant
Foyeren
46241930

Rock din Hatha.

Medbring varme sokker og et varmt tæppe samt vandflaske.

Obs! Dette hold er ikke egnet for deltagere med skavanker som fx gigt o.l.

Ringsted Sport Center Benløse
Eilekiersvej 17 - 19, Benløse