Kom med til Lørdags-croquis i Køge, hvor du kan tegne efter levende model. Vi holder lørdag-croquis den sidste lørdag i september, oktober og november.

Har du lyst til at prøve at tegne efter levende model eller har du bare lyst til at bruge 3,5  time en lørdag eftermiddag i et kreativt selskab, så er dette en mulighed.
Lørdags-croquis er for alle niveauer - begyndere, øvede og professionelle, der har lyst til at tegne efter levende model.

Der vil undervejs være korte præsentationer af metoder og greb om croquistegning med udgangspunkt i klassisk tegning og tidligere kunstneres teknikker og hvis du har behov for det, er der mulighed for individuel undervisning, mens du tegner.

Undervisningen udføres af Klaus Seyffart, der har mange års erfaring med croquis. Du kan se hans egne værker på www.seyffart.dk.
Klaus Seyffart var initiativtager til Croquisfestivalen i Borup (www.croquisfestival.dk)  og arrangerede festivalen i 12 år i samarbejde med Skovbo Kunstforening.

Lørdagscroquis slutter med en udstilling, hvor vi sammen snakker om dagens arbejde med vægt på en konstruktiv beskrivelse af værkernes kunstneriske virkning.

OBS: Hvis du deltager i alle 3 lørdage - får du en rabat på 75,00 kr.
................................LOF tilbyder også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: holdtag:weekendkursus

01-10-2022 kl. 13:00

Fransk for let øvede - A1

De første 3 gange vil vi repetere det fransk, vi kan. Herefter anvender vi bøgerne Amical (A1). På dette niveau skal vi til at snakke fransk i datid og i fremtid. Så med andre ord, får du nu mulighed for at variere dit franske sprog mere nuanceret. A1 refererer til Den Fælles Europæiske Referenceramme for Sprog, og har fra niveau A1 – C2. Niveauet A1 er beskrevet sådan:- Jeg kan både forstå og udtrykke mig på et meget elementært niveau og give simple oplysninger om fx mig selv og mine familie- og arbejdsforhold.- Jeg kan fungere nogenlunde i meget elementære dagligdags situationer som indkøb, restaurantbesøg m.m.- Jeg kan stille og besvare de mest elementære spørgsmål i basale, dagligdags situationer.- Jeg kan læse og skrive enkle sætninger om almindelige dagligdags emner som familieforhold, bolig og fritid, præsentere mig selv og andre, læse fx en almindelig menu og udfylde almindelige formularer fx på hotel eller turistbureau.- Jeg lægger stor vægt på, at alle på holdet får sagt noget, og jeg vil gøre alt for, at vi både har det sjovt og får lært nogetUnderviser er Anny Willemoes Hansen, der har været ansat i 25 år på Køge Handelsskole, hvor hun bl.a. har undervist voksne i fransk. Det franske sprog er Annys store interesse, og det er derfor en stor glæde for hende, at undervise i fransk hos LOF.

Asgård Skole
Norsvej 2

03-10-2022 kl. 17:00
Anny Willemoes Hansen
Klasselokale G3

Fransk for begyndere - A1
De første 3 undervisningsgange vil vi beskæftige os med lydene og udtalen af det franske sprog, og vi vil lære korte dialoger, som fx at præsentere sig og hilse på hinanden. Efter 3. undervisningsgang skal vi arbejde med bogen Amical (A1). A1 refererer til Den Fælles Europæiske Referenceramme for Sprog, og har fra niveau A1 – C2. Niveauet A1 er beskrevet sådan:- Jeg kan både forstå og udtrykke mig på et meget elementært niveau og give simple oplysninger om fx mig selv og mine familie- og arbejdsforhold.- Jeg kan fungere nogenlunde i meget elementære dagligdags situationer som indkøb, restaurantbesøg m.m.- Jeg kan stille og besvare de mest elementære spørgsmål i basale, dagligdags situationer.- Jeg kan læse og skrive enkle sætninger om almindelige dagligdags emner som familieforhold, bolig og fritid, præsentere mig selv og andre, læse fx en almindelig menu og udfylde almindelige formularer fx på hotel eller turistbureau.- Jeg lægger stor vægt på, at alle på holdet får sagt noget, og jeg vil gøre alt for, at vi både har det sjovt og får lært noget.Underviser Anny Willemoes Hansen, har været ansat i 25 år på Køge Handelsskole, hvor hun bl.a. har undervist voksne i fransk. Det franske sprog er Annys store interesse, og det er derfor en stor glæde for hende, at undervise i fransk hos LOF.

Asgård Skole
Norsvej 2

03-10-2022 kl. 18:45
Anny Willemoes Hansen