Efterfødsel for mor og barn 0-3 mdr.

24-05-2018
Køge
Efterfødselstræning skal være sjovt, både for dig og din baby.
En træningstime indeholder både træning for mor, hvor vi langsomt øger intensiteten og får arbejdet hele kroppen igennem, herunder bækkenbund, ryg, mave, balder, lår, skuldre og nakke. Vi starter langsomt, da kroppen lige skal have mulighed for at finde sig selv igen efter fødslen. Vi hygger også med babyerne gennem babymassage og bevægelseslege.  Der er plads til både sovende og vågne babyer, ligesom der også er plads til dig uanset om det er en god eller dårlig dag.
Vi anbefaler, at du tidligst starter ca. 4 uger efter fødsel og ca. 8 uger efter kejsersnit.

Støberivej 1

24-05-2018 kl. 10:00
Heidi Dam

FOF Odder
E: info@fofkogebugt.dk

Efterfødsel for mor og barn over 4 mdr.

24-05-2018
Køge
Dette hold er for dig, som gerne vil fortsætte med at træne sammen med din baby.
Eller for dig, som ikke lige nåede at komme med på Efterfødsel for mor og barn (0-3 mdr.), og ikke rigtig er komme i gang med træning endnu. En træningstime indeholder både træning for mor, hvor fokus vil være træning af hele kroppen. Intensiteten i træningen vil variere, så alle har mulighed for at være med og dermed få et udbytte af træningen. Det forventes, at du har styr på din bækkenbund, da vi på dette hold ikke har fokus på knibeøvelser, men bruger bækkenbunden, som en naturlig del af træningen.  Vi hygger også med babyerne gennem babymassage og bevægelseslege.
Der er plads til både sovende og vågne babyer, ligesom der også er plads til dig uanset, om det er en god eller dårlig dag.

Støberivej 1

24-05-2018 kl. 12:00