Et sundt Fundament

05-01-2020
10:00 Søndag
Borup
De 2 workshops har fokus på detaljerne i nedenstående stillinger. Du inviteres ind i både foroverbøjninger, bagoverbøjninger og twist.

Første workshop:
Glæd dig til at finde grundprincipperne i stående, omvendt stående og balance asanas.

Anden workshop:
Glæd dig til at finde grundprincipperne i siddende, knælende, rygliggende og maveliggende asanas.
Begge workshops kræver stædighed og koncentration – og nærvær! Nærvær til at finde stabilitet, og styrke til at indlade sig på noget nyt.

Du vil opleve, at du kan meget mere end du regner med, når teknikken er på plads. Du vil undervejs få skabt en ro, en stabilitet og en god mavefornemmelse, så kom og leg med.
Hatha Yoga program og korte flow vil også indgå i workshoppen. Der afsluttes med afspænding.
Medbring behagelig påklædning og tæppe.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte underviser Sanne Petersen på 30595753.

Søndag
05-01-2020 kl. 10:00
Sanne Petersen
20451

Efterfødselsgymnastik for Mor og Baby

28-01-2020
Borup
Når din krop har været igennem den belastning en graviditet og fødsel er, vil du have stor glæde af at gøre noget for at få den tilbage i god form igen. Dine ryg, skulder og nakkemuskler vil blive godt gennemarbejdede samtidig med at din baby under øvelserne får stimuleret krop og sanser. Bækkenbunden og mavemusklerne vil der især blive fokuseret på i undervisningen, og du vil få inspiration til at fortsætte med at træne med din baby hjemme og måske sammen med resten af familien. Der er plads til også at tale om ”fødslen og tiden efter fødslen” og til at inspirere hinanden med viden og erfaringer.
Medbring behagelig påklædning og tæppe. Der er yogamåtter i lokalet, men du er velkommen til at tage din egen måtte med.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte underviser Anne Damlund på mobil 40552727.

28-01-2020 kl. 12:15
Anne Damlund
20652

Efterfødsel for mor og barn

04-02-2020
Køge
Efterfødselstræning skal være sjovt, både for dig og din baby.
Vi arbejder med forskellige intensiteter, så uanset om du har født for 4 uger eller 4 måneder siden, kan du altid være med. Det vigtigste er, at du selv er opmærksom på, hvor intenst hårdt du kan træne. Vi arbejder hele kroppen igennem, herunder bækkenbund, ryg, mave, balder, lår, skuldre og nakke. Nogle gange hygger vi også med babyerne gennem babymassage og bevægelseslege. Der er plads til både sovende og vågne babyer, ligesom der også er plads til dig, uanset om det er en god eller dårlig dag.

Kom i tøj, du kan bevæge dig i og medbring gerne vandflaske, evt. indendørs sko og bæresele/slynge.

Vi anbefaler, at du tidligst starter ca. 4 uger efter fødsel og ca. 8 uger efter kejsersnit.

Støberivej 1

04-02-2020 kl. 12:00
Heidi Dam

FOF Ved Køge Bugt
E: kogebugt@fof.dk

Efterfødsel for mor og barn

24-03-2020
Køge
Efterfødselstræning skal være sjovt, både for dig og din baby.

Støberivej 1

24-03-2020 kl. 12:00
Heidi Dam

FOF Ved Køge Bugt
E: kogebugt@fof.dk

Efterfødselsgymnsatik for Mor og Baby

14-04-2020

14-04-2020 kl. 12:15
Anne Damlund
20653

E: skovbo@aftenskole.dk

Efterfødsels-yoga og babyrytmik 4-7 mdr., Køge (daghold)

19-05-2020
Køge
Træning til både mor og barn. Kom med til Efterfødselsyoga og babyrytmik / motorik for babyer på4-6 mdr. (NB! Hvis du søger et hold med lidt yngre babyer, fx 1-3 mdr, eller lidt ældre babyer på fx 7-12 mdr., så se på lof.dk/koege,eller kontakt LOF Køge på koege@lof.dk).

Vi starter med ca. 30 min. babyrytmik og motorik der stimulerer dit barns vigtigste sanser og motoriske udvikling. Detunderstøtter glæden ved legen, samspillet og den kærlige forbindelse mellem dig og dit barn.

Derefter vil der være ca. 15 min. til bleskift, amning og hvad der ellers er brug for.

Herefter er det mors tur til ca. 60-75 minutters selvforkælende efterfødselsyoga. Kroppen forandres efter en fødsel, og har brug for særlig opmærksomhed og genoptræning.

Efterfødselsyoga er en skøn selvforkælelse, der giver dig mere ro, energi og overskud samt og en stærk og velfungerende krop. Gradvis vil du få genoptrænet din bækkenbund, din mave og rasten af kroppen. Amme-skuldre og -nakke vil blive kærligt blødgjort, og du vil hver gang få en velfortjent og nydelsesfuld afspænding.

Yogaen foregår rundt om et lækkert legetæppe, hvor din baby kan ligge trygt og pludre og lege. Der er også plads til alle de følelser der følger med når man bliver mor. Selvfølgelig er der også plads til bleskift og amning undervejs, når der er brug for det. Og baby kan sove i barnevognen i vores lille hyggelige gård, mens du træner. Træningssalen ligger i stueplan med store vinduer lige ud til gården.

Du kan begynde når du vil efter fødslen. Undervisningen er tilreettelagt, så der bliver taget hensyn til hvornår du har født.
Dú undervises af Ditte Hørmark, som er yogalærer og har en bachelor som psykomotorisk terapeut. Ditte har desuden en efteruddannelse som Mindful Moving gravid instruktør og som sansetræner.
OBS! Der er ingen undervisning den 7. april pga. Påske.
Medbring yogamåtte, tæppe og evt. flaske med/til vand.
billedid:4407

Foredragsalen i Ølby (indgang ved UUV)
Ølby Center 55

19-05-2020 kl. 12:30
Ditte Hørmark
Foredragssalen på 1. sal.
2012014
17,5