God motion og dejligt samvær med andre gravide.

Kurset er specielt tilrettelagt af jordemødre og er et tilbud til alle gravide, uanset tidligere træningsniveau.

Motion og fødselsforberedelse i vand er en oplagt måde at gøre noget godt for dig selv og dit kommende barn.

Og vigtigst af alt: Det er SJOVT!!!
Jordemødre har udviklet øvelserne og instruerer de gravide i vandet, i Køge Svømmeland.

Kurset:

• 6 mødegange i graviditeten - først 75 minutters fødselsforberedelse og derefter 45 minutter i vandet
• Babytræf, når den sidste i gruppen har født.

Motion i vand er den hyppigste motionsform blandt gravide og det med god grund.  Det giver fri bevægelighed og en vidunderlig oplevelse af vægtløshed og velvære.

Under graviditeten bliver kroppen belastet mere end normalt. Det unikke ved øvelser i vand er, at musklerne styrkes og leddene aflastes; gravide med gener i lænd og bækken oplever ofte en bedring.

Under kurset træner vi også evnen til at slappe af og give efter.

Alle raske gravide kan deltage og individuelle behov tilgodeses i øvelsesvalg og tempo.

Det kan være en god ide, at medbringe lidt mad og drikke.

Når vi har fødselsforberedelse, taler vi om tiden op til fødslen og den psykiske forberedelse til denne.  Vi taler om fødslens forskellige faser og udfordringerne med veer, vandafgang og smertelindring.  Der er plads til input fra de gravide. De kvinder, der har født før, bidrager ofte med deres erfaringer.

Kombinationen af teori & øvelser i vand med andre gravide skaber et unikt rum for din fysiske og psykiske forberedelse til fødslen & barselstiden, og nogle kvinder ses endda år efter, de har gået på hold sammen.

Et godt starttidspunkt til Velvære i vand er ca. 8 uger før fødselstermin.

Hvis du har spørgsmål til holdene, så kontakt jordemoder Vivi Madsen fof.vivi@yahoo.dk
Prisen er inkl. entré i forbindelse m. undervisning.

Ønskes der, efter endt undervisning, adgang til andre bassiner i Køge Svømmeland, kan der købes en tillægsbillet til kr. 25.

30-09-2020 kl. 08:35
Signe Lindemann

E: kogebugt@fof.dk

Lær at forbinde din intuition med enkle virksomme massageteknikker.
Mærk hvordan ro og harmoni udvikles ved at åbne sig for massagens dejlige univers. I dette forløb vil du lære de klassiske, grundlæggende massagegreb, som anvendes til en hel kropsmassage. Der kræves ingen forudgående kundskaber andet end lysten til at massere og blive masseret Du vil kunne anvende massagen til venner, kæreste og familie – eller som optakt til en egentlig massageuddannelse. Vi vil komme ind på, hvad der skal til for at opbygge en rigtig god oplevelse for både ydende og modtagende part. Hvordan lindrer du aktuelle spændinger og skaber en stemning af velvære, ro og indre balance. Vi afslutter med en dejlig helkrops afspændingsmassage.
Husk at medbringe 1 lagen, 1 stort håndklæde og lidt olie/creme til massage.

Boskovgård
Klemmenstrupvej 23

03-10-2020 kl. 09:30
Metea Liv Skensved
Boskovgård

E: kogebugt@fof.dk

Restorativ yoga er genopbyggende yoga.
En dyb afspænding af krop og sind. Ved brug af hjælpemidler støttes kroppen uden anstrengelse, så du kan være længere i stillingerne. Stillingerne virker beroligende på nervesystemet og bindevævet. Godt til dig der har brug for ro og egen omsorg.
Medbring løst, lunt tøj og strømper, 2-3 tæpper og lidt snack.

Der vil være vand og te.

Stenbukvej 24
4623 Lille-Skensved

23-10-2020 kl. 09:30
Hanne Wiese Lorensen

03-11-2020 kl. 08:35
Gry Bonde Fisker

E: kogebugt@fof.dk

Restorativ yoga er genopbyggende yoga.
Medbring løst, lunt tøj og strømper, 2-3 tæpper og lidt snack.

Der vil være vand og te.

Stenbukvej 24
4623 Lille-Skensved

13-11-2020 kl. 15:30
Hanne Wiese Lorensen

18-11-2020 kl. 08:35
Signe Lindemann

E: kogebugt@fof.dk

Har du lyst til at lære noget nyt - på en weekend?
Eneste forudsætning er, at du er en relativ habil strikker, som kan strikke efter en dansk strikkeopskrift.

Underviseren tager udgangspunkt i forskellige vævestrik-diagrammer og viser, hvordan du skal gøre. Det er nemmere end du tror, da der kun strikkes med én farve garn ad gangen. Googl eventuelt vævestrik og Mosaic Knitting og se hvilke fantastiske mønstre, farvesammensætninger og modeller, der kan strikkes. Har du en opskrift, hvor vævestrik indgår og som du gerne vil i gang med at strikke, så tag endelig opskriften med på kurset.
Tag garn, strikkepinde og en lille madpakke med - vand, kaffe og te er på kursusstedet. Kontakt gerne underviseren for yderligere information.

Brogade 19.1, Køge
Brogade 19.1

05-12-2020 kl. 09:00
Charlotte Kofoed Westh
Brogade 19.1, Køge

E: kogebugt@fof.dk

Er du i proces med dine billeder og arbejder med maleriet hjemme? Eller har du været på kursus og ønsker vejledning i at færdiggøre dit billede, så du kan mærke, at du står over for et værk som du er stolt af? Så kom med maks 3 af dine billeder og få hjælp og vejledning. Formålet med workshoppen er, at kunne forene sig selv med de stemninger og farver, du bruger i dine malerier. Hvad fortæller de dig og hvad har du lyst til at vise tilskueren. Jeg vil hjælpe med at støtte din kreative udvikling i maleriet og guide dig med nye teknikker, så du kan udvikle dig i kreativiteten.

Du vil inden kurset modtage en materialeliste.

Den Hvide By, Køge
Støberivej 1

29-01-2021 kl. 16:00
Helle Waltersen
Den Hvide By, Køge

E: kogebugt@fof.dk

I 2021 venter publikum en fejende flot Wienerkoncert i Valsetakt, når operasangerne Randi og Magnus Gislason går på scenen akkompagneret af en Wienertrio. Trioen består af musikere fra Det Kgl. Kapel. Violinisten Emma Steele, cellisten Joel Laakso og pianisten Knud Rasmussen. Glæd jer til at høre de mest elskede Operettearier og duetter samt de mest kendte Wienervalse fra det fantastiske Wienertrio.

Unummererede siddepladser. Girokvittering eller udskrift fra netbank forevises ved indgangen.

Teaterbygningen
Bag Haverne 1