Lænd, ryg nakke, hofte, lyske, lår og knæ. Smerter alle disse steder kan stamme fra hofterne.
I denne klasse vil vi få energien til at flyde frit. Finde ind til at den helende energi kan flyde frit igennem dig. Både krop og sind vil gerne hele, og i dette Yin Yoga flow får kroppen tid til at hele.
I denne fordybelsesklasse forkæler vi krop, sind og åndedræt. I Yin Yoga anvendes dybe forløsende stræk.

Medbring behagelig påklædning, egen yogamåtte og tæppe.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte underviser Sanne Petersen på 30595753

Kulturhuset i Borup
Møllevej 2
4140 Borup

24-04-2021 kl. 09:00
Sanne Petersen
Yoga og Afspændingslokalet 1. sal
2022670

Skovbo Aftenskoleforening
4030 Tune
E: skovbo@aftenskole.dk

Jordforbindelse handler om at du fornemmer, at du er til stede - her og nu, mærker begge dine fødder plantet godt og grundigt lige hvor du er. Når vi har en travl hverdag, gennemgår forandringer, har mange tanker og svært ved at sove, har vi større risiko for at miste jordforbindelsen. Måske vi bliver syge, forkølede, får uro i krop og fordøjelsen mv.
På denne fordybelsesklasse slår vi rødder og skaber jordforbindelse ved hjælp af Yin Yoga.
I Yin yoga anvendes dybe forløsende stræk i yogastillinger, åndedræt og meditativ opmærksomhed til at skabe jordforbindelse med henblik på at genoprette eller styrke jordforbindelsen.
Vi slutter med en dejlig afspænding på ryggen med fokus som styrker jordforbindelsen.

Medbring behagelig påklædning, egen yogamåtte og tæppe.

Kulturhuset i Borup
Møllevej 2