Yoga hos KPL -

28-01-2021 kl. 09:00

E: info@ryaftenskole.dk

Yoga hos KPL - Et forløb, hvor kroppen styrkes og smidiggøres. Organer og blodcirkulation stimuleres og renser kroppen for affaldsstoffer. Der løsnes op for myoser, træthed, stress og spændinger både fysisk, psykisk og mentalt. Vi vil arbejde med dynamiske øvelser, statiske stillinger, åndedrætsøvelser og afspænding i et afstressende flow. den smidighed, ro og harmoni, som yogaen bibringer, giver større modstandskraft mod sygdomme og psykiske problemer. Yogaen giver sundhed og glæde.

28-01-2021 kl. 11:00

29-01-2021 kl. 10:00

Yin Yoga
Yin yoga er en groundende meditativ yogaform, som bygger på traditionel kinesisk medicin.
Den består af lange blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3 – 5 minutter.
Du bliver stærkere og mere smidig af Yin yoga, men også mere rolig, rummelig og tilfreds.
Det er en opdagelsesrejse i dit indre rum, hvor du sætter tempoet ned og nærværet op –
stilhed og nuets kraft.
Yin yoga er med andre selv healing eller akupunktur uden nåle, hvor du på samme måde
styrker kroppens indre organer og livsenergi. Samtidig er Yin yoga et godt supplement til
koncentration, styrke og træning, da det hindrer skader, fra fald til andre.
Husk du har kun et hus, som du skal bo i hele livet. Nemlig din krop, så pas godt på den!

02-02-2021 kl. 16:30
Lisbeth Kiilerich

Yin Yoga
stilhed og nuets kraft.
koncentration, styrke og træning, da det hindrer skader, fra fald til andre.

02-02-2021 kl. 16:30
Lisbeth Kiilerich

E: skan-odder@aof.dk

Yoga for mænd for begyndere og let øvede.
Inspireret af klassisk og moderne Hatha Yoga. Kropsholdninger, vejrtræknings bevidsthed og mindfulness & kindfulness praksis er de værktøjer, vi vil udforske for at gå den oplysende sti til Yoga som en sund livsstil.
Yoga øvelse giver os en pause fra hverdagens travle gøremål, et frikvarter, hvor vi trækker stikket ud for en stund og nyder at være til stede i nuet. Fleksibilitet øges, muskler styrkes, og vi føler øget trivsel og energi.
Kvaliteterne af opmærksomhed, klarhed, koncentration, one-pointed-mind, går ud over mine grænser, styrke, disciplin, beslutsomhed, opløsning, stilhed og tomhed.
Hvad ellers? Vitalitet, dynamik, fleksibilitet, blødhed og sødme, ømhed og venlighed, sikkerhed, følelse af at give slip, fylde og endelig, selv en gang om dagen, skal jeg leve mit liv ikke kun fra nakke til toppen af hovedet, men udvide min opmærksomhed til hele min krop, være i kontakt med mig selv. Føle at jeg er vågen, i live fra spidsen af mine fødder til det sidste hår i mit hoved. Kort sagt mindfulness praksis er inkluderet i begyndelsen af klassen såvel som i slutningen. Vi vil se på en bred vifte af kropstillinger som stående, siddende, afbalancering, fremad, genoprettende og efterhånden vil vi praktisere vedligeholdelsen af stillingen i længere perioder.
Der undervises hovedsageligt på et meget let- forståeligt engelsk

04-02-2021 kl. 10:30
Francisco Borja Conde Serrano

E: skan-odder@aof.dk

Yoga for mænd for begyndere og let øvede.
Der undervises hovedsageligt på et meget let- forståeligt engelsk

04-02-2021 kl. 10:30