Nature Art for børn.

04-10-2018
Skanderborg
Til det kreative barn- som er vild med at lave kunst, også af naturens egne materialer!
Er du "tingfinder" og elsker at være i naturen?
Vi skal ud i naturen og samle blade, hul-sten, drivtømmer og andre skønne elementer.
Vi skal arbejde med hvad vi har fundet, og tegne, male, snitte, lege med ler, tænde bål og udarbejde små kunstværker. Sidste møde gang laver vi udstilling og har fernisering, hvor vi ruller den røde løber ud, til de indbudte forældre.
Der vil som altid være friskbagt brød ved ankomst, ro, musik og tid til fordybelse.
Oddervej 97, Skårup.

Hos Trine Moltke