Hatha yoga for begyndere og let øvede
Inspireret af klassisk og moderne Hatha Yoga. Vi udforsker øvelser af Yoga, som en sund livsstil gennem det fysiske arbejde med kropstilling og det subtile arbejde med vejrtrækning og mindfulness & kindfulness holdning.
Yogaøvelserne giver os en pause fra hverdagens travle gøremål, et frikvarter, hvor vi trækker stikket ud for en stund, og nyder at være til stede i nuet. Yoga hjælper os med at Leve vores Liv ikke kun fra nakke til hoved, men fra spidsen af fødderne til det sidste hår på hovedet!
Fleksibilitet øges, muskler styrkes, og vi føler øget trivsel og energi. Vi øver bevidst på at føle og lytte til vores krop, sind og ånd. Det styrer os mod en tilstand af stabilitet, klarhed og indre balance.
Kort mindfulness praksis er inkluderet i begyndelsen af klassen såvel som i slutningen som en afsluttende afslapningsøvelse. Solhilsen og variationer vil ofte praktiseres såvel som andre dynamiske sekvenser. Vi vil se på en bred vifte af kropstillinger som stående, siddende, afbalancering, udfordrende, fremad og bagud bøjninger, genoprettende, og efterhånden vil vi praktisere vedligeholdelsen af stillingerne i længere perioder.

25-01-2021 kl. 17:45

25-01-2021 kl. 17:45

25-01-2021 kl. 19:30

25-01-2021 kl. 19:30

E: skan-odder@aof.dk

Der undervises individuelt, dvs. hver kursist får 25 minutters ene-undervisning pr. gang. Evt. holddannelse er muligt. Undervisning i harmonika tilbydes på alle niveauer og i mange genrer. Deltagerne er selv med til at bestemme repertoiret. Der kan evt. også tilbydes undervisning i accordeon/harmonika med melodibas.

02-02-2021 kl. 15:30

02-02-2021 kl. 15:30

03-02-2021 kl. 15:00

03-02-2021 kl. 15:00

03-02-2021 kl. 19:00

03-02-2021 kl. 19:00

Heart Mind As One WEEKENDKURSUS

Trænger du til at træne på en måde, der giver glæde og ro i sindet, styrker kredsløbet og immunforsvaret? Det centrale på kurset er at åbne dit hjerte for ubetinget kærlighed og samhørighed.
Heart Mind As One er en stående bevægelsesform og en del af Sheng Zhen Meditation. Træningen virker meget afstressende, samtidigt med at du styrker, smidiggør og koordinerer hele kroppen. Bevægelserne udvikler Qi/livsenergi. Indre ro kan bringe dig i kontakt med, hvad du egentlig har på hjertet, sådan at du kan give slip på forvirring og problemer.
Der indgår liggende afspænding med selvhealing, hvor du åbner dig for og tager imod kærlighed og Qi.
Kom i løst siddende tøj og medbring gerne kaffe/the til pausen.
Underviser er certificeret Sheng Zhen lærer hos Master Li Junfeng og Teacher Jing: www.shengzhen.org

24-04-2021 kl. 10:00
Birgitta-Maria Lohse

Heart Mind As One WEEKENDKURSUS

Kom i løst siddende tøj og medbring gerne kaffe/the til pausen.

24-04-2021 kl. 10:00
Birgitta-Maria Lohse