Skanderborg Aktivitetscenter

01-12-2021 kl. 16:15
Christian Stigsen Nielsen

E: skan-indbetaling@aof.dk

Er du ny til yoga eller ved du bare hvor skønt et flow mellem stående, siddende og liggende stillinger føles, er dette hold noget for dig.
Hatha Yoga øger din styrke, smidighed og balance og du kan opnå en bedre fornemmelse for både krop og sind.
Timerne vil bestå af styrkende og smidiggørende stillinger i et dynamisk flow, som du guides hele vejen igennem. Vi får varmen og arbejder hele kroppen igennem. Derudover arbejder vi med åndedrættet, kortere nærværs øvelser for større fokus og slutter altid af med afspænding, så vi balancerer krop og sind.
Hatha Yoga giver overskud og velvære og det er aldrig for sent at komme i gang.
Underviser: Ida Krogh

Ry yoga
Boeletvej 35
8680 Ry

29-11-2021 kl. 15:15
Ida Krogh
7521204553

E: skan-indbetaling@aof.dk

Hatha yoga for begyndere og let øvede Inspireret af klassisk og moderne Hatha Yoga. Vi udforsker øvelser af Yoga, som en sund livsstil gennem det fysiske arbejde med kropstilling og det subtile arbejde med vejrtrækning og mindfulness & kindfulness holdning.
Yogaøvelserne giver os en pause fra hverdagens travle gøremål, et frikvarter, hvor vi trækker stikket ud for en stund, og nyder at være til stede i nuet. Yoga hjælper os med at Leve vores Liv ikke kun fra nakke til hoved, men fra spidsen af fødderne til det sidste hår på hovedet!
Fleksibilitet øges, muskler styrkes, og vi føler øget trivsel og energi. Vi øver bevidst på at føle og lytte til vores krop, sind og ånd. Det styrer os mod en tilstand af stabilitet, klarhed og indre balance.
Kort mindfulness praksis er inkluderet i begyndelsen af klassen såvel som i slutningen som en afsluttende afslapningsøvelse. Solhilsen og variationer vil ofte praktiseres såvel som andre dynamiske sekvenser. Vi vil se på en bred vifte af kropstillinger som stående, siddende, afbalancering, udfordrende, fremad og bagud bøjninger, genoprettende, og efterhånden vil vi praktisere vedligeholdelsen af stillingerne i længere perioder.

AOF
Asylgade 18

29-11-2021 kl. 17:45
Francisco Borja Conde Serrano
Salen
7521204543

AOF
Asylgade 18

29-11-2021 kl. 19:30
Francisco Borja Conde Serrano
Salen
7521204544

E: skan-indbetaling@aof.dk

Hatha Flow I (begynder/let øvet)
Hatha Yoga giver overskud og velvære og det er aldrig for sent at komme i gang.

Ry yoga
Boeletvej 35