Keramik

19-02-2019
Skanderborg
Kurset er for dig som er nybegynder eller let øvet. Du vil få en bred introduktion til keramikkens mange muligheder, og vi vil arbejde med en række keramiske teknikker og metoder. Vi veksler mellem frie og bundne opgaver for bedst at stifte bekendtskab med de forskellige teknikker f.eks. pladeteknik, pølseteknik, kvætsning og drejning.

Vi arbejder i stentøjsler og der brændes i el-ovn. Leret skal købes på værkstedet til 15,- pr. kilo. Alle deltagere skal påregne en værkstedsafgift på kr. 225. Finlandsvej 5, 8660 Skanderborg.
Underviser: Keramiker Britta Hansesgaard

Ungdomsskolen
Finlandsvej 5
8660 Skanderborg

19-02-2019 kl. 17:00
Britta Hansesgaard
Værksted
19-20032

AOF Skanderborg
8660 Skanderborg

Kreativ Rytmeleg for børn og voksne - Workshopforløb

30-03-2019
Ry
Kreativ Rytmeleg
Idéen til workshop-forløbet kommer fra børn, som synes det også kan være sjovt - og lærerigt - at lege med deres forældre og andre voksne. Voksne brugeroftetid sammen med deres børn på noget, de synes er vigtigt for børnene at lære, så de klarer sig bedre, når de selv bliver voksne. - Her prøver vi at starte ud fra børnenes ønsker om, hvad de gerne vil lave sammen med deres forældre og andre voksne. Hvilke lege synes børnene, det kunne være sjovt at dele med og lære forældrene. Vi håber så, de voksne kommer i tanke om, hvor sjovt det var, da de selv gav sig tid til at lege - og måske kommer de i tanke om lege, de vil dele med børnene.
Den gensidige udveksling af lege og legelyst er det, vi gerne vil finde frem til- og der indgår bl.a. rytmeinstrumenter, trommer og musik til inspiration for bevægelse og dans i forløbet. Der vil være flere undervisere tilknyttet undervejs, ligesom vi i høj grad lærer af hinanden.

Ry Aftenskole
KONTOR Købmandsgården 18