Træning fra inderst til yderst m/k
Fysiopilates, fysioflow og yoga, let øvede
MediYoga ca hver 3. gang
Trænger du til at træne kroppen stille og roligt fra inderst til yderst, kan dette hold være et godt valg. Med rolige bevægelser opvarmes kroppen og nærværet aktiveres. Fødder, holdning og balancen stimuleres. I programmet vil der være fokus på bækken, lænd og mavemuskler samt øvre ryg, skulder og nakkeregion. Øvelserne vil aktivere muskelkorsettet, øge styrke-udholdenhed samt bedre samspillet med kroppens øvrige muskler. Der vil indgå en del liggende øvelser med tid til fordybelse. Her vil åndedrættet være en vigtig medspiller. Udvalgte yogaøvelser indgår og sammen med fysioflow, vil du opleve at smidigheden i kroppens led, muskler og bindevæv bedres. Efter behov indgår små redskaber for at øge udfordringen. Timen afrundes med guidet afspænding til behagelig musik.
Med min viden og kompetencer som fysioterapeut, fysiopilates, fysioflow, og yoga  tilpasser og justerer jeg øvelserne, så du oplever effekt af træningen.Underviser: KettyJessen

AOF
Asylgade 18

02-02-2022 kl. 16:00
Ketty Jessen
Salen

E: skan-indbetaling@aof.dk

Tysk for næsten begyndere                                                                                                                         Kan du en lille smule tysk, men har du hidtil oplevet sproget som svært, vil du på dette kursus møde sproget både gennem små videoer, dialoger og måske en sang. Vi vil have fokus på det at kommunikere på tysk og trækker grammatikken ind i relevante sammenhænge i samtalesituationer og i sjove spil. Kurset er relevant for dig, som vil rejse på ferie eller i anden sammenhæng i Tyskland. Vi bruger bogen Berliner Platz1. Kurset er for dig, som enten har fulgt en sæson i efteråret eller har tilsvarende kendskab til tysk på begynderniveau. Udgift til bog ca. 300 kr. Kontakt kursuslederen Linda Grundtvig på tlf.: 26807809, for at høre nærmere om niveauet.

Morten Børup Skolen
Møllegade 45

01-02-2022 kl. 16:30
Linda Grundtvig
Lokale 108

Tysk for let øvede
Vil du have dit tyske fra folkeskolen eller gymnasiet frisket op, så du får trænet samtale, kan du tilmelde dig dette kursus. Her vil vi gennem dialoger, samtaler og spil øve dagligdags situationer, men også diskutere aktuelle emner alt efter kursisternes interesser. Formålet er primært, at du skal kunne begå dig ved rejser i de tysktalende lande og kunne føre almindelige dagligdags samtaler. Grammatikken tages op efter behov. Vi bruger bogen Berliner Platz 2. Niveauet er for dig, som enten har fulgt ”genopfriskningskurset i efteråret eller har tilsvarende kendskab til tysk.
Udgift til bog 300 kr.

Morten Børup Skolen