Dynamisk Hatha Yoga

22-01-2019
Ry
Undervisningen bygger på klassisk hatha yoga, men med særlig fokus på korrekt kropsholdning i stillingerne, så skader på led og bindevæv undgås. Øvelserne styrker musklerne, så du får en stærkere krop, men hvor du samtidig opnår en større grad af smidighed. Vi laver små serier med øvelser i flow deriblandt solhilsen, hvor vi genererer varme og gennemstrømning af energi i kroppen. Gennem alle øvelser er der fokus på åndedrættet for at skabe både mental og kropslig bevidsthed. Klassen sluttes af med restorative stillinger og til sidst en guidet afspænding, hvor krop og sind kan slappe helt af.
Mette er uddannet hatha yogalærer, certificeret af Yoga Alliance, hos Yogaliving (2017). Derudover har hun siden 2011 modtaget undervisning af en lang række dygtige undervisere i ind- og udland, blandt andet Yin Yoga Immersion, Sattva Yoga (2018) samt Restorativ Yoga, Niyama Yoga (2018). Mette bor i Ry med sin familie.

Ry yoga Kildebjerg Erhvervshus
Rugaardsvej 5
8680 Ry

22-01-2019 kl. 17:30
Mette Mercedes Schøsler
Lokale

Dynamisk Hatha Yoga

29-01-2019
Ry

Ry yoga Kildebjerg Erhvervshus
Rugaardsvej 5
8680 Ry

29-01-2019 kl. 15:45
Mette Mercedes Schøsler
Lokale

De 5 tibetanere yoga og let Oi-massage - weekend

02-02-2019
Skanderborg
De 5 Tibetanere Yoga og let Qi-massage. WEEKENDKURSUS = tekst til hjemmesiden
Yogaøvelserne regulerer og vitaliserer kroppens organer og vitale funktioner, som blodcirkulation og fordøjelse. Træningen giver øget smidighed og styrke i rygsøjle, skuldre, arme, mave, sæde og lår og du får mere energi både fysisk og psykisk. På sigt kan det lede til mindre stress, bedre nattesøvn og vægttab.
Du vil lære dyb og rolig vejrtrækning. I opvarmningen rystes hele kroppen igennem og du løsner i muskler og led. Vi afslutter med let selvmassage, som kan berolige og virke udrensende og liggende dybdeafspænding, som giver hvile for både krop og sind.
Undgå at spise et stort måltid lige før træning. Kom i løst siddende tøj og medbring gerne kaffe/the og en bolle/frugt til pausen.
NB! Kurset er ikke for dig med ukontrolleret højt blodtryk, svær leddegigt, sklerose, Parkinson´s, struma, svimmelhed eller ved graviditet.

AOF
Asylgade 18