Verden kalder på omstilling (en stille revolution er i gang)

20-11-2019
Nykøbing Sj
Optager løbende
Verden kalder på omstilling (en stille revolution er i gang)

Foredrag deabtom FN’s verdensmål i lokalt perspektiv.
De kommende 10 år bliver afgørende for menneskehedens historie. Vi skal omtænke og genopfinde vores måde at leve på, så vi kan give vores børn og børnebørn en bæredygtig fremtid. Lokalsamfund overalt i verden viser, at det er muligt at omstille til livsformer der er i balance med naturgrundlaget.
FN’s verdensmål er en opfordring til alle verdens regeringer, virksomheder og civilsamfund om at omdirigere menneskeheden i en bæredygtig retning.

Over alt i verden, i byer og på land, er grupper af borgere i gang med at omstille deres liv og lokalsamfund til bæredygtighed. De skaber vedvarendeenergi-øer,omstillingsbyer, økosamfund og grønne virksomheder, samt nye måder at organisere det sociale og økonomiske liv på. De lokalsamfundsledede initiativer viser, at der er muligt at udvikle bæredygtige livsformer der er fuld af livskvalitet og lokal udvikling. I kampen for en bæredygtig fremtid lægger disse erfaringer op til Livsstilsforandringer som klimastrategi, en indsats der er knyttet til hverdagsliv og lokalsamfund.
Ditlev Nissen fortæller om FN’s verdensmål og giver inspiration til, hvordan vi hver for sig og sammen kan flytte os fra at være en del af problemet, til at blive en del af løsningen. Skal vi ændre historiens gang, er det fra NU af og de næste 10 år, der skal sættes ind!
“Ditlev Nissen balancerer de dystre udsigter omkring vores klima og miljø med håbefulde beretninger fra lokale handlefællesskaber, der er i fuld gang med gøre tingene på nye måder. Et livsbekræftende og informativt foredrag.” Sigrid Diness, Holbæk Højskoleforening
Ditlev Nissen er underviser og facilitator i bæredygtig omstilling. Han bor i bo- og landbrugsfællesskabet Karise Permatopia, hvorfra han driver virksomheden Levende Lokalsamfund.

Pakhuset
Vesterbro Torv 4
4500 Nykøbing Sj

20-11-2019 kl. 19:00
Ditlev Nissen
Mødesalen

ODA - Odsherred Dag og Aftenskole
4540 Fårevejle
E: oda@odadof.dk

Vegansk mad / lækkerier

19-01-2020
10:00 Søndag
Asnæs
Har du brug for inspiration til den kødfrie dag, eller elsker du at prøve noget nyt?

På dette hold får du mulighed for at forberede og spise lækre, veganske retter.

Holdet kræver ingen specielle færdigheder inden for kogekunst eller interesse for veganisme. Så vær endelig med til at trylle grøntsager og krydderier om til de lækreste retter og nyd et alternativt måltid.

Prisen er inkl. råvarer.

Underviser: Michelle Kjærulff.

Bobjergskolen
Stadionvej 6
4550 Asnæs

Søndag
19-01-2020 kl. 10:00
Michelle Kjærulff
Skolekøkken, Blok C

AOF Center Sjælland Nord
4300 Holbæk
E: aof@aof-odsherred.dk

Vegansk mad / lækkerier

19-01-2020
10:00 Søndag
Asnæs

På dette hold får du mulighed for at forberede og spise lækre, veganske retter.

Prisen er inkl. råvarer.

Underviser: Michelle Kjærulff.