Babysvømning

21-10-2019
Vig
Min baggrund for babysvømning er, at jeg arbejder som prak. fys. samt børnefys. og uddannet babysvømmeinstruktør.

Mit mål med babysvømningen er at skabe tæt og god relation/nærvær og tryghed/tillid mellem mor som far og jeres barn. Det er den tætte samhørighed som er med til at udvikle barnets trivsel og selvtillid og videre formåen her i livet. Min opgave er at give jer den bedste start for jeres barn.
Jeg tager udgangspunkt i barnets motoriske udvikling og hjælper jer med at stimulere barnet denne vej. Der kan være opgaver hjemme som I får at arbejde med for at fremme motorikken. Ved forskellige greb hos forælder lærer barnet vandtilvænning, opøver balance og stabilitet over leddene, træner koordinationsevnen, styrker motorik og muskler. Forskellige redskaber anvendes og vi træner desuden at tage fat og slippe om ting, at blæse bobler i vandet, plaske, sparke, flyde og hoppe i vandet sammen med jer til senere at dyppe til egentligt at dykke. Vi arbejder stille og roligt fremad og lytter til hvornår barnet er klar til næste opgave. Målet vil altid være den gode tid i vandet – det skal være sjovt og I opnår en dejlig kontakt til jeres barn.

Babysvømning fortsat:

Hvornår kan I begynde:
Når navlestumpen er helet og mor ikke længere bløder kan I starte.

HUSK før bassin:
For at opnå kvalitetstid i vandet:

– har pakket håndklæde, blebuks og svømmebuks/badedragt udover, hvis sut eller flaske tages det med, lille bomuldshue til at beskytte mod kulde og våde ører, når I går hjem
– kom i god tid, ingen stress, baby har helst sovet og spist inden
– mor bader først og derefter baby
– stil pusleunderlag op/til siden som næste hold ikke falder over dem
– Tag sut og/eller flaske med ind til bassinet samt svøb barnet ind i håndklædet

HUSK efter bassin:
For at opnå ro og mag og at den fulde oplevelse bliver god

– hvis baby virker urolig at amme før badet, sæt jer på de hvide plastikstole og am eller giv en flaske
– baby bades først og tørres grundigt i alle folder, bag og i ører og hår
– dernæst ble og body på - fornem om et tørt håndklæde henover baby kunne skabe ro
– efterlad ALDRIG baby alene på puslebord men tag pusleunderlaget med ned på gulvet eller sæt baby i autostolen
– mor bader og bliver færdig
– pusle baby færdig og husk at slå puslebordene op og sæt evt. våde pusleunderlag op af væggene til tørre
– evt. amme inden hjemtur ude på gangen eller caféen – der står flere hvilestole
– lille hue på hvis vinter og blæsevejr ude på parkeringspladsen

Baeshøjgård
Baeshøjgårdsvej 2- 6
4560 Vig

21-10-2019 kl. 12:30
Malene Botved
Bassin

Badenymferne

23-10-2019
Nykøbing Sj
Her er holdet for de ægte badenymfer der ønsker at kombinere wellness og træning. Vi starter med øvelser, hvor hele kroppen arbejdes igennem og slutter af med afspænding i det varme vand

Nykøbing Svømmehal
A. Ladingsvej 1
4500 Nykøbing Sj

23-10-2019 kl. 13:30
Jytte Peitsch Kure
Varmtvandsbassin

Beatles efter Beatles - Hørve

29-01-2020
Hørve
Fra fælles fortid til egen fremtid.

De tre hovedkomponister i Beatles, Paul McCartney, George Harrison og John Lennon, havde i tiden efter Beatles deres egne store solokarrierer. De udviklede sig i forskellige retninger, men alle tre havde store hits med deres musik.

I løbet af tre koncerter vil bandet Nice Guys fortælle om de tre komponisters respektive udvikling og spille udvalgte sange fra tre imponerende karrierer.

Selvfølgelig vil Nice Guys også give eksempler på nogle af de ikoniske Beatles sange, vi alle kender, og sætte dem i perspektiv i forhold til komponisternes personlige udvikling.

Nice Guys sætter fokus på den enkelte komponist, så publikum får én koncert med Paul McCartney sange, én med George Harrisons og endelig én koncert med John Lennon sange.

Nice Guys er et af Danmarks førende orkestre med Beatles som speciale. Bandet består af John Larsen, sang, guitar og keyboard: Niels Bugge, sang og guitar: Jørgen Høj Nielsen, bas og Christian Brandt, trommer og sang.

Prisen er for alle tre foredrag. Ønsker du kun at deltage i et enkelt, ring til Karina på 30304503 - prisen for et enkelt foredrag er 150 kr

Æblehøjgård festlokale
Starreklintevej 16, Skippinge