Stemmetræning/Solosang med Anne Karina
Hvis du går og drømmer om, at synge med en ”større” stemme, styrke din stemme generelt eller synge fra hjertet, kan du benytte muligheden til at komme i gang med sangundervisningen nu J
Med individuelle sanglektioner arbejder vi i dybden med din personlige udvikling af stemmen ved brug af grundlæggende teknikker, stemmetræning, vejrtrækning, kropsbevidsthed, tekstudtale m.m.
Alle genrer – begynder til øvet. undervises l ektioner à 25 min. pr. gang – i alt 17 gange Individuel undervisning
Dag og Tidspunkt, Sted aftales med : Anna Karina Berg på tlf.22 17 22 58
Vi finder en dag og et tidspunkt der passer dig.
Beløbet kan deles i rater
ER du folkepensionist og modtager ældrecheck eller er du førtidspensionist og bor i Odsherred kommune er prisen kr. 1.700
Undervisningsgange dergrundet Covid 19 ikke har kunnet gennemføres,vil blive overført og fratrukket denne sæsons undervisning,eller hvisman ikke ønsker at deltage blive udbetalt, Bankoplysninger nødvendig gerne på SMS

Undervisningssted - musiklokale
Vestervangen11
4581 Rørvig

29-09-2020 kl. 10:00
Anna Karina Berg
Musiklokale vestervangen 11 4581 Rørvig

E: oda@odadof.dk

Har du lyst til at lære at sy, reparere dit og familiens tøj, tilpasse/ændre mønstre efter eget ønske, eller mangler du bare rygstøtte til at give dig i kast med sværere opgaver, så mød op.

ER du folkepensionist og modtager ældrecheck eller er du
førtidspensionist og bor i Odsherred kommune reduceres prisen med kr. 450

OBS undervisning kun hver anden uge

Underviser :Karin Linderoth tlf40 41 75 50 (uddannet skrædder)

28-09-2020 kl. 09:30

kurset starter igen januar 2020

ER du folkepensionist og modtager ældrecheck eller er duførtidspensionist og bor i Odsherred kommune reduceres prisen med kr. 450.
OBS kun hver 14.dag

Underviser Karin Linderoth40 41 75 50 (uddanet skrædder)

28-09-2020 kl. 19:00

ER du folkepensionist og modtager ældrecheck eller er du
førtidspensionist og bor i Odsherred kommune reduceres prisen med kr. 450

OBS undervisning kun hver anden uge

Underviser :Karin Linderoth tlf40 41 75 50 (uddannet skrædder)

28-09-2020 kl. 19:00

E: oda@odadof.dk

Dette kursus er åben for alle, både begyndere, øvede, unge og ældre.
Har du lyst til at sy dit eget tøj eller til familien, men mangler hjælp til at komme i gang.
Har du nogensinde drømt om at kunne sy og designe din egen drømmekjole/dragt
Har du tøj liggende der trænger til at bliver opfrisket eller måske en ny lynlås. Så kom og nyd det hyggelige samvær med andre, der deler interessen for syning, lær at lave et grundmønster der er tilpasset præcis til dig ,som du kan arbejde videre med på egen hånd, du får individuel og topprofessionel hjælp og altid et godt resultat. Medbring : Symaskine, mønsterpapir, saks, m.m
Underviser : designer/skrædder Irene Olsen, tlf. 61 67 27 37
indehaver af Laito Skrædderi i Grevinge.
Kursusprisen kann deles i to rater
Kurset starter igen jan. 2020

Højby Skole

4573 Højby

30-09-2020 kl. 18:30
Irene Olsen
klasselokale

E: oda@odadof.dk

Tirsdag d. 27. oktober markerer AOF Syng Dansk ugenmed fællessang for alle.

Vi synger danske sange fra Arbejdersangbogen og kommeri løbet af aftenen omkring John Mogensen, Kim Larsen, Carsten Bo Jensen, OskarHansen og Benny Andersen. Og en hel masse andre gode tekstforfattere.

Undervejs vil vi snakke om hvad det er fællessangen kan - og hvad den betyder for os i dag.

Alle ervelkomne.

Det eneste du skal medbringe, er din stemme og en lyst til at syngesammen med andre.

Akkompagnementet leveres af Stig Jensen og Kurt Elsberg, der spiller for på deres guitarer denne aften.

Aksen
Centervej 92
4550 Asnæs

27-10-2020 kl. 19:00
Ekstern Underviser
Sal 1

AOF Odsherred
4300 Holbæk
E: aof@aof-odsherred.dk

Skitræning
Her træner vi hele kroppen men har særligt fokus på knæ og ryg, der vil sikre dig at du kommer i super god form til din skiferie så du undgår skader. Det vil være styrke og konditions krævende.

Pakhus 2
Vesterbro Torv
4500 Nykøbing Sj.

10-11-2020 kl. 14:15
Ditte Marie Olsen
Pakhus 2
20420

FOF Odsherred
4500 Nykøbing Sj.
E: odsherred@fof.dk

Nordisk Skovbad (Shinrin Yoku)

Thuri Kledal, fra Naturrefugium guider en Nordisk Skovbadstur. En afslappende nydelsestur i naturen.

På denne tur kan du opleve et skovbad på egen krop.
Skovbadet består af guidninger ind i rolige bevægelser, korte og langsomme vandringer (højst 2 km) i stilhed, guidede sansninger og stillesidning.

Vi er afsted i en gruppe på højst 12 deltagere. Du skal medbringe tøj efter vejret, et siddeunderlag og lidt vand. Husk at vi går og sidder stille, så lag på lag tøj er godt. I vinden og skyggen er det ofte koldere end man lige regner med.

Thuri er uddannet reg.naturterapeut, PhD i sundhedsvidenskab og underviser i Skovbadsguidning.

Skovbadet kommer fra Japan, hvor det betegnes Shinrin Yoku og betyder at være indhyllet i skov. Når du skovbader, så er du indhyllet i naturen og bruger dine sanser mere end dine tanker. Du kommer tættere både på naturen omkring dig og din egen natur.

Forskellen på et skovbad og en almindelig gåtur, opleves af de fleste som en meget mere nærværende tilstedeværelse med dyb forbindelse til naturen.

Konceptet Skovbadning, er udviklet i Japan i 80'erne, hvor der var brug for en metode til at koble af, fra et hektisk hverdagsliv som også i dag udgør en af vores største sundhedsrisici i følge WHO. I dag indgår skovbadning i det nationale sundhedsprogram.

De japanske studier viser at skovbadningen kan reducere blodtrykket, nedsætte stress ved at stimulere det parasympatiske nervesystem, løfte depression og humøret, øge koncentrationsevnen og energiniveauet og det ser til med ud til, at have en positiv indvirkning på vores immunforsvar.

Thuri Kledal kommer fra Naturrefugium og underviser på Nordisk Skovbadsguideuddannelsen.

Annebjerg Vandrehjem
Egebjervej 162