Foredrag for nye og "ældre" opera-elskere

20-01-2019
14:00 Søndag
Asnæs
Kirsten Sandberg gennemgår indholdet og handlingen af de enkelte operaer forinden fremvisningen. Der er engelske undertekster.

I sidste sæson lagde vi ud med en række dramatiske Verdi-operaer.
I denne sæson ”blander” vi lidt, og programmet vil se sådan ud:

Søndag, den 20. januar 2019: ELSKOVSDRIKKEN af  Donizetti
En munter opera om kærlighed, og om hvor vanskelig kommunikationen mellem mænd og kvinder kan være! Roberto Alagna og Angela Gheorghiu, synger hovedrollerne.

Søndag, den 24. februar 2019.:  TOSCA  af Puccini
Dramatisk og vidunderlig opera om kærlighed og svig. Operaen er optaget i det gamle Rom, nøjagtig på de steder, der er beskrevet i Puccinis opera fra 1800-tallet.   Placido Domingo synger hovedpartiet sammen med Catherine Malfitano og med Ruggero Raimondi som Scarpia.

Søndag, den 24.marts 2019:  PERLEFISKERNE  af  Georges Bizet
Kærlighedsopera i 3 akter fra oldtiden  Ceylon.  Den handler om den umulige kærlighed mellem den indviede præstinde Leila og den fattige fisker Nadir.  Skøn og melodisk opera, optaget i Teatro La Fenice i Venedig.

Søndag, den 07. april  2019:
DON  GIOVANNI  af  Wolfgang Mozart Kendt opera i en vidunderlig filmindspilning af Joseph Losey.  Glæd jer!

Aksen, Asnæs Bibliotek

Søndag
20-01-2019 kl. 14:00
Kirsten Sandberg
Aksen, Asnæs Bibliotek
19951

FOF Odsherred
4500 Nykøbing Sj.
E: odsherred@fof.dk

Asnæs
Her er holdet for dig der gerne vil lave noget sammen med dit barn der bringer jer tættere og giver jer en god oplevelse sammen.
Mindfulness og leg er både stilhedsøvelser og sjov leg.
Vi har det sjovt sammen. Vi bevæger hele kroppen i hurtige og langsomme lege. Vi giver hinanden massage med en historie, smager på frugt og lytter til lyde. Leg skaber glæde og danner fællesskaber, der rækker langt ud over den enkelte legestund. Legene åbner for børns følelse af tryghed og tillid. Mindfulness og leg medvirker til at styrke børns robusthed og indre ligevægt. Det afhjælper børns stress og styrker samspillet mellem barn og forældre. Forældre får redskaber til egenomsorg, og øvelser I kan lave hjemme på gulvet sammen med andre medlemmer i familien.
Kom og prøv en enkelt gang, er I vilde for at fortsætte, så opretter vi et længerevarende hold bagefter.
Dette hold er for de 4-5 årige.

Asnæs Grevinge Hallen
Teglværkskrogen 4-6

26-01-2019 kl. 09:00
Spejlsal

Mindfulness og leg er både stilhedsøvelser og sjov leg.
Dette hold er for de6-8 årige.

Asnæs Grevinge Hallen
Teglværkskrogen 4-6

26-01-2019 kl. 10:10
Spejlsal

Nykøbing Sj
Mindfulness og leg er både stilhedsøvelser og sjov leg.
Dette hold er for de4-5årige.

Nordgårdshallen
A. Ladingsvej 11
4500 Nykøbing Sj

26-01-2019 kl. 12:00
Hal 2

Nykøbing Sj
Mindfulness og leg er både stilhedsøvelser og sjov leg.
Dette hold er for de6-8årige.

Nordgårdshallen
A. Ladingsvej 11
4500 Nykøbing Sj

26-01-2019 kl. 13:10
Hal 2

Filtekursus

30-03-2019
Vig
Filtning.
Filtekurset er for både begyndere og øvede.
Uld er fantastisk at arbejde med da man kan blande farver og skabe former lige som man har lyst til! Ved hjælp af vand og sæbe kan du lave tørklæde, pudebetræk, kattehule eller en bluse og meget andet!
Ulden kan købes gennem læreren, men måske har du noget du selv vil bruge.
Medbring : fodbalje, saks, termokande, karklude, målebånd, og 2 håndklæder et stort og et almindeligt.
Husk også frokost og drikkevarer.
 Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte underviser Birgitte Sonneby tlf.31313412.

Sydskolen Vig
Ravnsbjergvej 23