Dette kursus henvender sig til alle, der gerne vil spille klaver eller keyboard, begyndere som øvede – også sangere, der gerne vil akkompagnere sig selv på klaver. Der arbejdes med grundlæggende teknikker, nodelæsning, rytmelære m.m. indenfor alle genrer: klassisk, rock, jazz, pop, viser m.m.
Alle genrer – begynder til øvet.lektioner à 25 min. pr. gang – i alt 17 gange Individuel undervisning
Undervisningssted: Vestervangen 11 Rørvig.
Dag og Tidspunkt aftales med Anna Karina Berg på tlf.22 17 22 58
Vi finder den dag og det tidspunkt der passer dig bedst
kursusbeløbet kan deles i rater
ER du folkepensionist og modtager ældrecheck eller er du førtidspensionist og bor i Odsherred kommune er prisen kr. 1.700
nyt hold januar 2020
Undervisningsgange dergrundet Covid 19 ikke har kunnet gennemføres,vil blive overført og fratrukket denne sæsons undervisning,eller hvisman ikke ønsker at deltage blive udbetalt, Bankoplysninger nødvendig gerne på SMS

Undervisningssted - musiklokale
Vestervangen11
4581 Rørvig

28-09-2020 kl. 10:00
Anna Karina Berg
Musiklokale vestervangen 11 4581 Rørvig
42,5

E: oda@odadof.dk

KLAVER er for alle, lær at spille.
Det er sjovt at spille klaver, og det er aldrig for sent at begynde! Du kan akkompagnere dig selv, du kan spille med andre, du kan spille alt mellem himmel og jord - for klaveret er et dynamisk instrument, og det har et omfang som et helt orkester. Vi arbejder med teknik, skalaer, improvisation, akkorder og node- og rytmelæsning, og repertoiremæssigt arbejder vi med det, som du brænder for: klassisk, jazz eller andre genrer. Og vi glemmer tiden, mens vi spiller, studerer og går i dybden!

Lærer, Hanne Helledie har en bachelor i musik fra Københavns Universitet og
Masters Degree i Jazz studier og klaver (USA)
Individuelle lektioner eller hold med ca. 2-3 deltagere. (Betaling forholdundervisning varierer efter antal elever)
Sæsonstart: 21. aug. 2019, 14 mødegange.
Løbende tilmelding. til hannehellediemusic@gmail.comtlf. 52 20 46 26
Er du folkepensionist og modtager du ældrecheck eller er førtidspensionist, reduceres kursusprisen med kr. 450
Kurset starter igen jan.2021

Aksen - Biblioteket Asnæs
Storegade
4550 Asnæs

30-09-2020 kl. 10:00
Hanne helledie
Foredragssal

E: oda@odadof.dk

KLAVER er for alle, lær at spille.

Lærer, Hanne Helledie har en bachelor i musik fra Københavns Universitet og
Masters Degree i Jazz studier og klaver (USA)
Sæsonstart: 26. aug. 2020, 14 mødegange.
Løbende tilmelding. til hannehellediemusic@gmail.comtlf. 52 20 46 26
Kurset starter igen jan.2021