Bemærk dag og tidspunkt aftales med Anna Karina Berg på tlf.22 17 22 58
Vi finder den dag og det tidspunkt der passer dig bedst
Dette kursus henvender sig til alle, der gerne vil spille klaver eller keyboard, begyndere som øvede – også sangere, der gerne vil akkompagnere sig selv på klaver. Der arbejdes med grundlæggende teknikker, nodelæsning, rytmelære m.m. indenfor alle genrer: klassisk, rock, jazz, pop, viser m.m.
Alle genrer – begynder til øvet.lektioner à 25 min. pr. gang – i alt 17 gange Individuel undervisning
Undervisningssted: Vestervangen 11 Rørvig.
kursusbeløbet kan deles i rater
ER du folkepensionist og modtager ældrecheck eller er du førtidspensionist og bor i Odsherred kommune er prisen kr. 1.800
nyt hold januar 2022

Undervisningssted - musiklokale
Vestervangen11
4581 Rørvig

16-08-2021 kl. 10:00
Anna Karina Berg
Musiklokale vestervangen 11 4581 Rørvig
42,5

ODA - Odsherred Dag og Aftenskole
4540 Fårevejle
E: oda@odadof.dk

KOMPOSITION:
Komposition er en magisk udtryksform, som er i familie med maleriet - det er en leg med med toner, farver og teksturer. Vi skriver også interessante, smukke melodier og lærer teknikker til at bringe dem frem. Hvis du har lidenskaben og lysten til at komponere, er du allerede godt på vej!
Det handler først og fremmest om at få ideerne nedfældet - på en digital båndoptager eller på papir, og så arbejder vi derfra. Vi studerer og analyserer musik - for skal man blive en god komponist, skal man kende noget til traditionerne og mestrene i komposition. Vi lytter og lærer af Stravinsky, Debussy, Rimsky-Korsakov, Duke Ellington og mange andre. Vel mødt til en spændende udfordring!

(Kendskab til klaver eller andet instrument er en forudsætning).

Individuelle lektioner eller potentielt hold med ca. 2-3 deltagere.(Betaling forholdundervisning varierer efter antal elever)

Helle Helledie har en bachelor i musikvidenskab fra Københavns UniversitetogMasters (USA) i Jazz studier.
BEMÆRK KUN 2 - 3 PÅ HOLDET
Løbende tilmelding. til hannehellediemusic@gmail.comtlf. 52 20 46 26
Sæsonstart: 18. aug. 2021,
Er dufolkepensionist og modtagerældrecheck eller er førtidspensionist og bosiddende i Odsherred kommune, fratrækkes kursusprisen kr. 450