På dette hold arbejder vi med klassiske statiske yogastillinger og dynamiske øvelser, som både styrker og strækker. Undervisningen har rødder i hatha yoga. Der er fokus på at komme rigtig ind og ud af stillingerne og træne ro og nærvær, også i de mere krævende øvelser. Vi kommer hele kroppen igennem og arbejder med åndedrættet undervejs og gennem åndedrætsøvelser. Hver klasse afsluttes med en afspænding. Jeg møder dig, hvor du er og tilpasser øvelserne, så du vil opleve øget styrke, smidighed, balance og afspænding, uanset dit udgangspunkt. Voksne i alle aldre og af alle køn er velkommen. Medbring løstsiddende/elastisk tøj, yogamåtte og tæppe."

DGI Huset
Solbakkevej 42-56