"Etnisk Politibetjent"

02-10-2019
Optager løbende
“Etnisk politibetjent”
.. erer en hudløs ærlig fortælling om en tværkulturel opvækst i Danmark.
En fortælling, som starter som så mange andres, med en far der forlader sin familie i hjemlandet, for at rejse til Danmark så han kan tjene penge og forsørge familien.
Om sportslig succes på det Danske Taekwondo Landshold, og hvordan disciplinen og respekten fra sporten har været
med til at skabe succes i andre aspekter af Amirs liv.
Han fortæller om konkrete episoder, hvor han har stået ansigt til ansigt med sine gamle venner – han i uniform, dem i
håndjern.
Og hvordan man takler situationer som, at blive kaldt ”forræder” og “kokosnød” af andre unge på Nørrebro.
Deltagerprisen includerer en sandwich og en øl eller sodavand

DGI HUSET
Solbakkevej 42-56

02-10-2019 kl. 18:30
Amin Rashid
Stege Bugt
20.02.2019-2

Aftenskolen LEA
E: lea@aftenskolenlea.dk

1.000 børn under et mangotræ

21-11-2019
Vordingborg
Fortællinger fra et familieeventyr i Uganda
Hvor mange børn kan der sidde på én motorcykel? Hvorfor er ugandiske skoler så højlydte? Hvordan samler man 1.000 børn på 4 minutter?
Ingen af disse spørgsmål havde familien Nani overvejet at de skulle få svar på, da de i 2017 hev teltpælene op, pakkede 3-årige
Carlas bedste bamser og rejste til Uganda. De havde læst om landets historie og politiske forhold, men mødet med den ugandiske kultur blev først og fremmest et møde med en levende hverdag der var grundlæggende anderledes end den danske.
1.000 børn under et mangotræ er et medrivende foredrag der zoomer ind på de små ting, som tegner den ugandiske hverdag.

Med billeder, video, sang og musik fortæller Oliver Nani om familie-eventyrlyst, om venskaber på tværs af kolossale kulturskel, om udfordringerne og overraskelserne ved at undervise på en ugandisk skole og meget mere.
Kom og få pustet til udlængslen, genoprettet det større perspektiv og tanket op på de gode historier.

Vordingborg bibliotek
Sydhavnsvej 6

21-11-2019 kl. 19:00
Se I Programtekst
Kulturarkaden
19512

AOF Østsjælland
4690 Haslev
E: info@aof-oestsjaelland.dk

"Goddag det er færdselspolitiet"

26-11-2019
Optager løbende
GODDAG, DET ER FÆRDSELSPOLITIET
.. er et foredrag, hvor Vlado Lentz tager jer gennem enrejse af oplevelser fra sin arbejdsdag, med de følger bilisternes valg bringer. Vi hører ogsåomkring hans oplevelser med programmet Politijagt og med de rejser der har været i denforbindelse. Under foredraget er I velkommen til at stille spørgsmål.
Deltagerprisen includerer en sandwich og en øl eller sodavand

DGI HUSET