"Fra kokkeelev til revydirektør"

22-10-2020
Vordingborg
"Fra kokkeelev til revydirektør"

Flemming Krøllblev landskendt i 1973 da han optrådte i TV’s Musikalske venner.

Hans første LP/CD kom i 74 og siden er det blevet til 16 LP/CD med bl. a Evert Taube, Tom Lehrer, Halfdan Rasmussen og forskellige muntre revyviser. De seneste indspilninger Flemming Krøll har lavet er med hans kendte revyfigur “Thorbjørn med scooterstøvlerne, den gæve nordjyde fra Pandrup.
Flemming Krøllhar spillet teater/musical på bLa. Amagerscenen, ABC teatret, Susanne Theils teater Gentofte scenen og Folketeatret. Flemming har lavet revy hver sommer siden 1979 forskellige steder i landet. I 1985 overtog han Nykøbing F. - revyen der stod for at skulle lukke efter Volmer Sørensen var rejst, men Flemming fik på få år revyen tilbage som landets næststørste revy og havde 8 meget succesfulde år.
Ti år senere, i 1995, begyndte Krøll sit samarbejde med Frank Steen i landets ældste sommerrevy, Rottefælden i Svendborg. Det blev til 4 succesfyldte år, med totalt udsolgte huse. Krøll vendte tilbage til Nykøbing F. Revyen i 1999 og fik fornyet revyen, og samtidig sommerens bedste anmeldelser.
Flemming Krøll er altid i stand til at få sit publikum til at more sig, eller nærmere sagt, skrige af grin, når "Thorbjørn er på skitur i Norge” eller til “Trucker-træf" i Esbjerg, eller han synger revyvisen om de forsvundne WC kummeknopper. Sidste store hit på Krøll’s lange liste er TV avisen for unge oplæst som en rap, samt forskellige monologer om den glade gæstearbejder Achmed.
Kom og få en god oplevelse.
Der serveres 1 sandwich og en øl eller vand incl. tilmeldingsgebyret.

DGI HUSET
Solbakkevej 42-56