1.000 børn under et mangotræ

21-11-2019
Vordingborg
Fortællinger fra et familieeventyr i Uganda
Hvor mange børn kan der sidde på én motorcykel? Hvorfor er ugandiske skoler så højlydte? Hvordan samler man 1.000 børn på 4 minutter?
Ingen af disse spørgsmål havde familien Nani overvejet at de skulle få svar på, da de i 2017 hev teltpælene op, pakkede 3-årige
Carlas bedste bamser og rejste til Uganda. De havde læst om landets historie og politiske forhold, men mødet med den ugandiske kultur blev først og fremmest et møde med en levende hverdag der var grundlæggende anderledes end den danske.
1.000 børn under et mangotræ er et medrivende foredrag der zoomer ind på de små ting, som tegner den ugandiske hverdag.

Med billeder, video, sang og musik fortæller Oliver Nani om familie-eventyrlyst, om venskaber på tværs af kolossale kulturskel, om udfordringerne og overraskelserne ved at undervise på en ugandisk skole og meget mere.
Kom og få pustet til udlængslen, genoprettet det større perspektiv og tanket op på de gode historier.

Vordingborg bibliotek
Sydhavnsvej 6