Pilates er et træningssystem, som gennem langsomme øvelser styrker og træner din muskulatur - specielt de dybereliggende muskler til fremme af en bedre balance og kropsholdning. I Pilates arbejdes der med træning, udstrækning og afspænding af hele kroppen.

Med fokus på åndedrættet optimeres iltoptagelsen til større kropsligt og mentalt velvære.

På holdet trænes der på måtte og ofte med forskelligt udstyr, så træningen er varieret hver gang.

10-10-2022 kl. 11:00

E: info@fof-sydost.dk

Pilates er et træningssystem, som træner hele kroppen. Der arbejdes med styrke, udholdenhed, stabilitet, smidighed, koordination og balance. Der arbejdes især med sammenhængen mellem åndedræt, mavemuskler og bækkenbund. Muskelkorsettet trænes, og der lægges vægt på at øge kvaliteten i bevægelserne.

Øvelserne er effektive og samtidigt skånsomme. Systemet er derfor en velegnet træningsform uanset alder og baggrund. Der arbejdes i et roligt tempo og med få gentagelser.

Der er max 7 på holdet, så der er plads til individuel instruktion.

10-10-2022 kl. 12:30

06-10-2022 kl. 16:30

E: info@fof-sydost.dk

Lær at udnytte naturens egne farvestoffer til at farve dit garn.

På kurset lærer du, hvilke planter der er egnede til garnfarvning – og hvilke garner der egner sig til plantefarvning. Du lærer grundprincipperne for plantefarvning, herunder bejdsemidler, til plantefarvning med planter du kan samle i den danske natur, samt nogle af de mange materialer man ikke lige finder i den danske natur, men kan købe sig til, fx krap og cochenille.

Når kurset er slut, får du dunter af plantefarvet garn med hjem til din egen farvecirkel. Samt et kompendium om planter, bejdsemidler og grundopskrifter.

Kurset er et praktisk kursus, og vi bejdser og farver garn begge dag. Kurset foregår både ude og inde, så sørg for at have egnet tøj på.

Der skal regnes med en materiale-udgift, til garn og farvematerialer, på ca. 300-350,- kr.

Gåsetårnskolen Afd. Iseling
Chr. Richardtsvej 33