Du lærer at begå dig i basale hverdagssituationer, hvor lidt spansk kan være nyttigt. I supermarkedet, på restaurant med mere. Vi har stor fokus på det talte sprog og at øve udtale. Men vi skal også omkring grammatikken, og opbygningen af det spanske sprog.

Du vil måske også i løbet af kurset blive introduceret til spansk kultur og særlige regioner med deres særlige egnsretter, seværdigheder og levemåder.

Lærebøger vil fremgå af det enkelte hold. Underviser kan også have eget materiale. Der skal påregnes udgifter til dette.

08-02-2023 kl. 16:00
Rosario Villegas Rios
Lokale 705

Kom og vær med!

Kom og lær Ayurvedaen og dens fantastiske, helbredende madlavningsprincipper at kende!

Ayurveda er viden om livet

Ayurveda kan oversættes til ‘viden om livet’ og er en veldokumenteret, gammel sundhedsvidenskab. Den baserer sig på naturlige principper og en dyb forståelse af, hvordan naturens elementer påvirker os.

Ayurveda – simpel, sund, sæsonbestemt støtte til dit helbred

I det her kursus lærer du de Ayurvediske principper at kende og lærer, hvordan du kan bruge dem i dit hverdagskøkken til at lave simpel, sund og sæsonbestemt mad. Du vil lære, hvordan maden kan støtte dit helbred.

Til hverdag og fest – familie og gæst

For hver uge har vi et nyt fokus - for eksempel årstidens mad, morgenmad, drikkevarer & snacks, detox mad, mad til hele familien og mad til gæster.

Vi starter hver uge med en lille indføring i og samtale om de Ayurvediske principper, og bagefter laver vi nogle dejlige, simple retter og spiser dem sammen. Der bliver tid til samtale, spørgsmål og kreativitet.

Det er nemt at integrere Ayurvediske principper i din hverdag

Ayurveda-mad er ikke udelukkende vegetarisk, men i det her kursus fokuserer vi på vegetarmad. Hver uge får du opskrifter med, som du kan samle og lave igen derhjemme. Ayurvedisk mad er nemlig ikke kompliceret og kan ret enkelt integreres i din hverdag.

Hvad skal du medbringe?

Medbring venligst forklæde, kniv, pen og notesbog (hvis du vil) og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.

Råvareforbruget beløber sig til ca. 100-120 kr. pr. gang, som afregnes direkte med underviseren.

Underviseren er Annika Herter - Ayurveda coach, Ayurveda massageterapeut samt yoga- og meditationslærer.

08-02-2023 kl. 17:00
Annika Herter
skolekøkkenet

E: info@fof-sydost.dk

Her får du mulighed for at bruge spansk aktivt. Du har det grundlæggende (nogenlunde) på plads men dit sprog er måske blevet lidt rustent eller du ønsker at udvide dit ordforråd, øve sproget, holde det ved lige og tale mere flydende. Via lærebog og aktuelle tekster og internet materiale vil vi komme godt omkring i sproget, også skrift og grammatik integreres efter behov. Du bliver bedre rustet, når du skal formulere dig på spansk både i skrift og tale. Undervisningen planlægges med tekster, film og internet materiale, så vi kan behandle aktuelle emner og kultur fra både Spanien og Latinamerika. Der lægges vægt på varierende øvelser og godt humør. Målet er at du kan begå dig på spansk, at du kan få mere ud af spanske film eller læste nogle aktuelle tekster eller artikler.

Der vil være fælles bogindkøb.

08-02-2023 kl. 19:00
Rosario Villegas Rios