Et tilbud om en aktiv hyggestund med socialt samvær og god motion for hele kroppen. Vi udnytter vandets opdrift og modstand til at forbedre konditionen og styrke musklerne. Vandets opdrift støtter og aflaster kroppen og gør at øvelser der på land kan virke svære og krævende går som en leg i vandet. Undervisningen foregår i den lave ende af det store bassin. Vi arbejder med og uden redskaber. Vi arbejder uden musik. En god opvarmning gør hoved og krop klar til blandet styrke og konditionstræning. Vi arbejder hele kroppen igennem med og uden redskaber og der er plads til individuelle øvelser.

Undervisning afsluttes med fælles udstrækning eller en svømmetur alt efter ønske.

DGI Huset
Solbakkevej 42
4760 Vordingborg

02-06-2023 kl. 11:00
Lene Rye
svømmehal

FOF Sydøst
4871 Horbelev
E: info@fof-sydost.dk

Det kan både være svært at finde en motionsform, som passer én, når man er overvægtig eller svært overvægtig. Bevægelse i vand er oplagt, idet vandet bærer kroppen oppe. Det giver følelsen af frihed, og mange overvægtige føler stor glæde ved at motionere i vand. Du skal komme, fordi du har lyst til at motionere og være sammen med ligestillede. Nyd at vandets opdrift skåner led og giver stor bevægelighed. Det er en leg at løbe, hoppe, danse mm. Vandets modstand giver rigtig god effektiv styrketræning af hele kroppen. Det er helt OK, at have voksenbælte på til ekstra tryghed. Målet er motion, motivation og velvære. Vægttab kan være en positiv sidegevinst.

DGI Huset
Solbakkevej 42