Croquis-tegning

Vi tegner efter model og udforsker menneskekroppen som motiv. Vi øver os i at se og opfatte
umiddelbart, men benytter os også af klassiske teknikker for at arbejde hen imod et levende udtryk
af kunstnerisk kvalitet.
Vi skifter mellem korte og længere tegnesessioner, for dels at øve os i at gengive det hurtigt
opfattede indtryk dels for at kunne foretage længerevarende studier af modellen.
Materialer: Tegneplader, Tegneblyanter af forskellig hårdhedsgrad. Evt. tusch og akvarelmaling.
Tegnepapir.

Aflønning af model er inkl. prisen

06-02-2021 kl. 10:00
Mette Reinhold Nielsen
20253

Fotograf Per Rasmussen
Per Rasmussen holder et levende foredrag, hvor han sætter ord på de allerbedste billeder fra sin karriere.
Vi kommer tæt på, ikke bare på billederne, men også historierne bag, som Per Rasmussen beretter om på levende vis.
Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål.
Deltagerprisen includerer en storsandwich og en øl eller sodavand

Dørene åbnes kl. 18:00

DGI HUSET
Solbakkevej 42-56

10-02-2021 kl. 18:30
Per Rasmussen
Glassalen
20012021

Aftenskolen LEA
E: lea@aftenskolenlea.dk

Niveau: Begynder / øvet
Vil du være med til at sy en hel weekend sammen med andre, der interesserer dig for syning?
Du bestemmer selv, hvad du gerne vil sy og du vil gennem kurset få råd og vejledning i, hvordan du opnår det bedste resultat.

Medbring: Stof, mønsterpapir, sy grej og evt. egen symaskine.

Dato & tid:
Fredag: kl. 17.00 - 20.40
Lørdag: kl. 10.00 - 16.25
Søndag: kl. 10.00 - 14.25

05-03-2021 kl. 17:00
Mette Vistad
Håndarbejde
20263

E: info@aof-oestsjaelland.dk

Mennesket har altid fascineret som motiv for kunsten. På dette kursus maler vi efter model.
Vi bruger tid på at få placeret motivet på billedfladen. Vi lægger vægt på iagttagelsen, som grundlag
for at hver deltager kan arbejde med sit personlige udtryk.
Materialer. Staffeli, lærred, akrylmaling, pensler af forskellig størrelse, glas eller bøtter til vand.
Klude til afdrypning af pensler

Aflønning af model er inkl. prisen

13-03-2021 kl. 10:00
Mette Reinhold Nielsen
20255

Saxofon - Trompet - Klarinet - Tværfløjte - Keyboard -

Undervisningen foregår som soloundervisning.
En lektion varer 25 minutter.
Tidspunktet aftales med læreren.
Instrument angives ved tilmelding.

Saxofon
Saxofonen er et dejligt instrument med en lækker klang, og et godt begynder instrument, da det har en stor klang og er rimeligt nemt at håndtere. Du kommer til at lære blæseteknik, lettere nodeindlæring, og så bestemmer du ellers hvilke melodier, du kunne tænke dig at lære og spille. Der er lavet meget musik for sax grupper, duetter m.m.

Klarinet
Klarinetten er et fantastisk lækkert instrument, både til klassisk musik, men også til jazz. Du kommer til at lære blæseteknik, lettere nodeindlæring, og så bestemmer du ellers hvilke melodier, du kunne tænke dig at lære og spille. Der er lavet en del musik for Klarinet og fløjte. En rigtig god sammensætning.

Tværfløjte
Tværfløjten er et fornemt instrument. Klangen er som et lækkert glas rødvin, farvestrålende, fyldig og rund. Du kommer til at lære blæseteknik, lettere nodeindlæring, og så bestemmer du ellers hvilke melodier, du kunne tænke dig at lære og spille. Tværfløjten er velegnet til klassisk, folkelig og gedigen dansk musik.

Trompet
Trompeten er et unikt instrument til mange formål. Med sine 3 ventiler er det en sjov kombination, der skal til for at spille en melodi. Du kommer til at lære blæseteknik, lettere nodeindlæring, og så bestemmer du ellers hvilke melodier, du kunne tænke dig at lære og spille. Trompeten er velegnet til klassisk, jazz og eget anden godt musik. Du kan købe et dæmpersystem, så du sagtens kan øve i en lejlighed, uden at genere dine omgivelser.

Keyboard
Keyboard er det instrument der fænger hurtigt, da det er dig der hurtigt spiller som et helt orkester. Akkorder med akkompagnement og rytmeboks. Du kommer til at lære lettere nodeindlæring, og så bestemmer du ellers hvilke melodier, du kunne tænke dig at lære og spille.

Trommer
Trommesæt er en drøm at lære og spille på, både som barn eller som voksen. Trommeslageren er faktisk en meget vigtig brik i et band, det er ham/hende der bestemmer tempoet. Du kommer til at lære de mest almindelige rytmer fra bunden af, sjove figurspil, trommehvirvel og meget andet. Et trommesæt fås også elektronisk, så du kan øve i en lejlighed, uden at genere dine omgivelser.

John DK´s musikskole
Kirsebærvej 6, Kastrup

17-03-2021 kl. 14:00
John Nielsen
Musiklokale
20341

E: info@aof-oestsjaelland.dk

Lær at "sy" en brudebuket med rosenblade.
Prøv at lave en Brudebuket af en anderledes slags. Vi skal lave en buket der kommer til at se ud som om at brudebuketten består af et stort rosenhoved. Lær teknikken fra bunden så du kan lege videre der hjemme med andre slags blomster.

Søndag
21-03-2021 kl. 09:00
Gitte Jeanette Johansen Klein
20247

E: info@aof-oestsjaelland.dk

Har du lyst til lære at spille guitar eller måske blive bedre til det? Så har du nu muligheden.

Kurset er for begyndere og let øvede og vil desuden inkludere grundlæggende musikteori, hørelære samt rytmik.

Hvis du har nogle specielle ønsker, så tager vi selvfølgelig udgangspunkt i dem.

Guitarundervisning en ½ lektion i 12 uger. Underviser kontakter dig mht. tidspunkt.

21-04-2021 kl. 16:30
Magnus Nissen