Familieyoga - børn fra 4 år.

14-01-2019
Præstø
I familieyoga deltager et barn sammen med mor, far eller en bedsteforælder.
Her kan du give dig selv og dit barn en oplevelse, som bringer jer sammen med øvelser og afspændingsteknikker, som har vist sig at skabe ro og harmoni i sind og krop.
Mange yogastillinger er inspireret af ting i naturen, dyr, bjerge, træer, hvilket umiddelbart appellerer til børn. Yogatimen er bygget op om en historie eller et emne. Der leges og laves yogaøvelser. Vi får rørt os, stimuleret sanserne, styrket motorikken og finder indre ro. Timen slutter med afslapning til et lille vers og rolig musik.
Påklædning: joggingtøj eller lignende.
Medbring: en yogamåtte og et let tæppe pr. deltager.

Præstø Multicenter
Rosagervej 19
4720 Præstø

14-01-2019 kl. 16:00
Birte Nicolaisen
Yogasalen

E: info@aof-oestsjaelland.dk

Familieyoga - børn fra 4 år.

19-01-2019
Præstø
I familieyoga deltager et barn sammen med mor, far eller en bedsteforælder.
Påklædning: joggingtøj eller lignende.
Medbring: en yogamåtte og et let tæppe pr. deltager.

Præstø Multicenter
Rosagervej 19
4720 Præstø

19-01-2019 kl. 09:30
Birte Nicolaisen
Yogasalen

Frihed for stress - del 1

21-02-2019
Vordingborg
Er du stresset? Så er der gode nyheder til dig. Læge Charlotte Bech kan fortælle om verdens ældste metoder til at håndtere stress. Mange af os har problemer med stress, enten fysisk eller psykisk stress. Vi kan få hjælp fra Østens tidløse visdom - til at finde ro og fred i dagligdagen på en naturlig måde uden bivirkninger. I dette foredrag vil vi se på, hvad vi kan gøre for at håndtere stress i hverdagen.
Du hører om følgende emner:
- hvordan opstår stress
- hvad er positiv og negativ stress
- hvordan kan man få indre ro, så man kan få mere livsglæde og livsenergi
- eksempler på, hvordan patienter med stress er blevet hjulpet
Du vil lære: Syv metoder, som virker beroligende og afslappende, som du kan bruge i pauserne på arbejdet til at komme af med stress.

21-02-2019 kl. 19:00

Frihed for stress - del 1 og del 2

21-02-2019
Vordingborg
Du hører om følgende emner:
- hvordan opstår stress
- hvad er positiv og negativ stress
- hvordan kan man få indre ro, så man kan få mere livsglæde og livsenergi
- eksempler på, hvordan patienter med stress er blevet hjulpet

21-02-2019 kl. 19:00

Frihed for stress - del 2

12-03-2019
Vordingborg
dette foredrag sætter fokus på at afhjælpe stress ved hjælp af meditative lyde
Du vil opleve at blive dybt afslappet via meditative lyde. Lydterapi for reduktion af stress via gamle messende lyde. Meditative lyde for stressreduktion: Samernes joiking, Mongolernes traditionelle messen, Gregoriansk messen, og gamle indiske lyde

12-03-2019 kl. 19:00

Fermentering

11-04-2019
Stege
Fermentering

Der arbejdes med begyndende fermenteringsprojekter. Projekterne startes op og man passer dem hjemme da fermentering er en gæringsproces der tager flere uger før produktet er færdigt:-) Medbring patentglas da glas med skruelåg IKKE kan bruges til dette.
Medbring egne sylteglas - store og små - samt nogle viskestykke og et par klude.
Der på påregnes et råvarer gebyr på kr. 35pr. pers.

Møn Skole Stege
Birkevænget 2