Få styr på hormonerne

04-09-2018
Vordingborg
Kære kvinde 35-60 år! Du behøver ikke tage hormoner. Og du behøver ikke affinde dig med overvægt og væskeophobninger, mener læge Charlotte Bech, der i dette foredrag forener lægevidenskab med den indiske sundhedsfilosofi Ayurveda.
Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at det ikke er en selvfølge, at livet efter de 35 er lig med hedeture og
søvnbesvær? Hvad nu, hvis jeg fortæller dig, at du kan bruge overgangen konstruktivt blive slankere, sundere, stærkere, mere fri og meget mere dig selv end nogensinde før - uden hormonpiller. Hvad nu, hvis det virkelig er muligt at passere de 40, uden stigninger i kropsvarme, og uden at tage på i vægt? Hvad nu, hvis du kan bruge ændringerne konstruktivt til at komme positivt ind i din nye livsfase - sundere, stærkere og smukkere og med mere energi og livskraft end før? Med dette foredrag er alt dette inden for din rækkevidde. Foredraget vil bl.a. fortælle om hvordan en række kvinder har oplevet deres livs forvandlingsproces til større velvære, sundhed, skønhed, overskud og meget mere, som hvordan Lene Siel kom af med mavesyre og fik ny energi, hvordan Anne-Grethe Bjarup Riis slap af med væskeophobninger og tabte sig i vægt, og andre kvinder, der har oplevet at komme af med svedeture, migræne og udslæt på hænderne, vinde over en blodprop, få blodtrykket ned og blive mere sig selv. Foredraget giver generelle råd til sunde og raske. Hvis man er syg må man vende det med sin egen læge, før man følger rådene.

04-09-2018 kl. 19:00

10-09-2018
I familieyoga deltager et barn sammen med mor, far eller en bedsteforælder.
Her kan du give dig selv og dit barn en oplevelse, som bringer jer sammen med øvelser og afspændingsteknikker, som har vist sig at skabe ro og harmoni i sind og krop.
Mange yogastillinger er inspireret af ting i naturen, dyr, bjerge, træer, hvilket umiddelbart appellerer til børn. Yogatimen er bygget op om en historie eller et emne. Der leges og laves yogaøvelser. Vi får rørt os, stimuleret sanserne, styrket motorikken og finder indre ro. Timen slutter med afslapning til et lille vers og rolig musik.

10-09-2018 kl. 16:00

15-09-2018

15-09-2018 kl. 09:30

14-01-2019

14-01-2019 kl. 16:00
Ida Berg

19-01-2019

19-01-2019 kl. 09:30

Frihed for stress - del 1

20-02-2019
Vordingborg
Er du stresset? Så er der gode nyheder til dig. Læge Charlotte Bech kan fortælle om verdens ældste metoder til at håndtere stress. Mange af os har problemer med stress, enten fysisk eller psykisk stress. Vi kan få hjælp fra Østens tidløse visdom - til at finde ro og fred i dagligdagen på en naturlig måde uden bivirkninger. I dette foredrag vil vi se på, hvad vi kan gøre for at håndtere stress i hverdagen.
Du hører om følgende emner:
- hvordan opstår stress
- hvad er positiv og negativ stress
- hvordan kan man få indre ro, så man kan få mere livsglæde og livsenergi
- eksempler på, hvordan patienter med stress er blevet hjulpet
Du vil lære: Syv metoder, som virker beroligende og afslappende, som du kan bruge i pauserne på arbejdet til at komme af med stress.

20-02-2019 kl. 19:00

Frihed for stress - del 2

12-03-2019
Vordingborg