Engelsk - samtaletræning let øvede

13-09-2018
Vordingborg
Kurset er for dig, som har lyst til at blive fortroligt med at tale engelsk. Vi lægger vægt på opbygning og træning af det basale ordforråd, konstruktion af sætninger og lette samtaler. Vi arbejder med sproget gennem diskussioner og samtaler om forskellige emner og du lærer at kommunikere i dagligdagssituationer samt situationer, som kan opstå på rejser. Du får desuden indblik i kultur, historie og samfundsliv i engelsktalende lande.

Der må påregnes køb af undervisningsmaterialer.

Gåsetårnsskole Iselinge
Chr. Richardtsvej 33
4760 Vordingborg

13-09-2018 kl. 19:00
Steen Engslev Filborne
Klasselokale

AOF Østsjælland
4690 Haslev
E: info@aof-oestsjaelland.dk

Engelsk - samtaletræning let øvede

17-01-2019
Vordingborg

Der må påregnes køb af undervisningsmaterialer.

Gåsetårnsskole Iselinge
Chr. Richardtsvej 33