Førstehjælp børn/baby. Røde Kors samarbejde.

17-11-2018
Ringkøbing
Førstehjælpskursus til børn og baby.
Er du nybagt forælder og vil gerne lære førstehjælp? Har du større børn og vil gerne kunne gøre noget, hvis der skulle ske en ulykke. ? Bestil et 4 timers førstehjælpskuerrsus hos os, så du føler dig tryg ved at handle, hvis der skulle ske et uheld.

Medborgerhuset
Brogaardsvej 2

17-11-2018 kl. 09:00
René Nordentoft Madsen
Oplyses

E: aof.ringkobingskjern@mail.dk

Førstehjælp v. hjertestop. Røde Kors samarbejde.

26-11-2018
Skjern
Genoplivning med hjertestarter. Kurset er i samarbejde med Røde Kors.
Et hjertestop kommer altid uventet, og den første hjælp kan være en afgørende forskel i de vigtige minutter, inden ambulancen når frem. I 7 ud af 10 tilfælde sker hjertestop i hjemmet og i 9 ud af 10 tilfælde kender førstehjælperen personen med hjertestop. På dette livreddende førstehjælpskursus lærer du at give førstehjælp ved hjertestop med hjerte-lunge-redning samt brug af en hjertestarter. (AED). Hurtig genoplivning efter hjertestop med hjerte-lunge-redning er sammen med stød fra en hjtestarter de behandlingsformer, der har størst betydning for, at en person overlever hjertestop.

Amagerskolen
Amagervej 35
6900 Skjern

26-11-2018 kl. 17:45
Jørgen Christian Pedersen
oplyses

E: aof.ringkobingskjern@mail.dk

Førstehjælp v.hjertestop. Røde Kors samarbejde.

27-11-2018
Ringkøbing

Sundhedshuset
Nørreport 9

27-11-2018 kl. 17:45
Helge Hansen
Kælderen lok 1 og 2

E: aof.ringkobingskjern@mail.dk

Førstehjælp v. hjetestop. Røde Kors samarbejde.

29-11-2018
Videbæk

Videbæk Skole
Bredgade 120
6920 Videbæk

29-11-2018 kl. 17:45
Pia Dean Pedersen
Oplyses

Fotografering

17-01-2019
Skjern
Det forudsættes, at du har været på begynderkurset eller, at du i forvejen kender den grundlæggende kamerateknik for spejlreflekskamera. Vi arbejder videre med kamerateknik og komposition og kommer ind på følgende: Langtidseksponering, natfotografering, natur billeder, macro billede og portræt fotografering.Dervises eksempel på, hvordan man redigerer i photoshop & Lightroom.
Kurset er særdeles velegnet til dig, der gerne vil i gang med at bruge dit spejlreflekskamera på mere end bare program.
Medbring kamera
Holdet er eksklusivt med max. 8 deltagere.

Faster Skole
Birkevænget 31, Astrup