Optager løbende
En motionsform, der med langsomme, blide bevægelser smidiggør din krop ogstyrker din balance, samtidig med åndedræts- og bækkenbundsøvelser. Øvelserne foregår på måtte - stående, liggende eller siddende. Desuden er der øvelser på store bolde. Har du dårlig ryg, skulder, nakke, knæ osv., er det en rigtig god måde at få gang i bevægeapperaret på.

15-08-2018 kl. 14:30
182001

15-08-2018 kl. 15:15
182002

15-08-2018 kl. 16:00
182003

E: ems@gokskjern-tarm.dk

Pilates for begyndere og letøvede

05-09-2018
Pilates for letøvede
Pilates for letøvede er for dig, der har et godt kendskab til grundprincipperne og basisøvelserne i pilates, og som er klar til at bygge mere på.
På pilates for letøvede bliver grundprincipperne repeteret. Øvelserne bliver mere udfordrende, og vi når flere af dem. Pilates-øvelserne er stadig både effektive, velgørende og fyldte med forkælelse til krop og sind.
Vi afslutter træningen med en velgørende afspænding.
Deltager-udtalelser:
Førhen var jeg ofte nød til at få behandlinger hos min fysioterapeut, fordi jeg havde så mange spændinger og myoser. Efter jeg er begyndt at gå til pilates, behøver jeg ikke behandlingerne mere, fortæller Grethe fra pilates-holdet.
Andre deltagere fortæller, at de oplever, de har fået mere styrke, bedre balance, øget smidighed og mere ro i sindet. Pilates-træning bare én gang om ugen kan gøre underværker for mange.

Kirkeskolen, Skjern
Enghavevej 10

05-09-2018 kl. 17:10
Michelle Mylius Jor
Kirkeskolen, Skjern

FOF Herning
7400 Herning
E: info@fofherning.dk

12-09-2018
Ringkøbing
Mærk kroppen - træk vejret - lær at være tilstede i nu’et.

Patanjali Yoga er en aktiv yogaform, hvor du opøver smidighed og opbygger øget styrke og udholdenhed. Der er fokus på, at yogastillingerne udføres anatomisk korrekt.Lene vil derfor personligt korrigere og rette dig, så du både udfører stillingerne forsvarligt og bliver tilpas udfordret.

Stilhed og fordybelse vægtes højt, da du herigennem får mulighed for at arbejde med at stilne sindet samt at holde fokus og opøve øget koncentrationsevne.

Du vil i undervisningen møde såvel fysisk krævende stillinger som mere blide og rekreerende stillinger. Åndedrætsøvelser indgår som en naturlig del af undervisningen, hvorved du lærer værdien af en fri vejrtrækning.

Det forventes, at du selv medbringer en skridsikker yogamåtte samt gerne en yogapølle.
Lenevil være behjælpelig med råd og vejledning ligesomhun tilbyder at lave en fælles bestilling ved holdstart.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Lene på 41156970 (send gerne sms) eller via

12-09-2018 kl. 17:00

12-09-2018

12-09-2018 kl. 18:45

Polsk kultur

20-09-2018
Skjern
Kursus om Polen og det polske folk.
Maria er født og opvokset i Polen og kender derfor indgående den polske kultur. Hun er uddannet idrætslærer fra universiteter i Stettin og flyttede for nogle år siden til Danmark.
Hunfortæller om Polengenerelt og vil meget ofte inddrage sin egen personlige erfaring og historie.
Det meste af undervisningen foregår på dansk, men vi vil undervejs lære nogle enkelte polske ord og sætninger.
Den sidste gang vil der være speciel fokus på at være turist i Polen, og vi ser især på Warszawa.

Der må påregnes udgifter til materialer

Amagerskolen
Amagervej 35

20-09-2018 kl. 19:00
Maria Teresa Swierczynska
Klasseværelse 45

Positiv psykologi i din hverdag - større livsglæde

23-10-2018
Ringkøbing
Positiv psykologi er i dag en anerkendt retning inden for psykologien. Den handler om at skabe motivation og livsglæde ved bevidst fokusering på det, der udløser energi og begejstring. På dette kursus vil du få en grundliggende forståelse for de faktorer, vi fra forskningen i positiv psykologi ved, har afgørende betydning for menneskets trivsel. Vi vil via øvelser og dialog arbejde konkret med, hvordan posistiv psykologi kan bidrage til at skabe størrelivsglæde i dit egetliv.

Ringkøbing Skole
Rindumvej 1

23-10-2018 kl. 19:00
Mette Kirstine Fjordside Hindhede
Klasseværelse

Pileflet

27-10-2018
Skjern
Grundkursus i pileflet for begyndere og let øvede.
Der instrueres i grundliggende fletteteknik og du vil komme hjem med en rund flettet kurv.
På kurset oplever man, at pilen er et dejligt og smidigt materiale at arbejde med. Den dufter dejligt og de mange forskellige farver er naturens egne. Du vil med andre ord komme ind i en ny sanselig verden.
Medbring en god saks og evt havehandsker.
Der må påregnes udgifter til materialer på 150-200 kr.
Max 8 personer
Kurset er en del af LOF's aktivitetsweekend på DHE. Med i prisen er formiddagskaffe, 2-rettets middag begge dage samt eftermiddagskaffe lørdag.

Design- og Håndværksefterskolen
Skolebyen 11