At tegne på sten for børn og voksne

20-10-2018
Tarm
Med meget få midler kan du lære og få inspiration til at at lave de skønneste sten.
Jeg foretrækker personligt de lidt mere naturtro sten hvor man arbejder med symboler, gamle/nye mønstre, motiver fra naturen, sjove, kloge og smukke citater.
Stenenes facon er med til at inspirere til hvad du kan kreere. Det kan f.eks. være fugl, fisk, ugler, blade, et navneskilt eller måske en opskrift på æggekage eller pandekager.
Der er uendeligt mange muligheder og ikke to sten bliver ens. Du vil også blive præsenteret for hvordan teknikkerne kan anvendes på nogle alternative materialer.
Kom og få nogle hyggelige timer, hvor du bliver helt opslugt i den kreative proces og glemmer alt omkring dig.
Stenene kan bruges som en del af din kreative indretning både inde og ude eller som en sød lille personlig gave. Når stenene er færdige, så kan du lakere dem, og de bliver dermed vejrbestandige og kan pynte både inde og ude.
Medbring: 5-7 glatte sten pr. person. Medbring evt. også lidt til pausen kaffe/te + kage/snack til dig selv.
Materialeudgifter: 125 kr. i alt for en voksen og et barn. - som afregnes ved kursusstart med underviseren. (du får 3 tusser med hjem så du kan fortsætte derhjemme). På kurset kan der købes lak og ekstra tusser.

Tarm Idrætscenter
Skovvej 25