Bevæg dig glad

01-10-2018
Tarm
Optager løbende
Dette hold har en særlig effektivt for mennesker, der ikke kan dyrke en intensiv form for motion. Undervisningener bl.a. baseret på led-smørende bevægelser, som vil få gang i bevægeapparatet.
Det er derfor en motionsform, der er særlig egnet til mennesker med gigtlidelser, ryg- og nakkeproblematikker, ledsmerter i hofter, knæer og fødder.
I et behageligt og afslappet tempo, afpasset lige netop deltagernes behov, guides holdet i stimulering af kroppens muskler og led. Der er under hver øvelse fokus på kropsbevidsthed og det dybe åndedræts helende virkning. Træningen foregår med kontrollerede bevægelser og moderat belastning af leddene. Dette giver større velvære i hele kroppen.
Alle, uanset graden af gigtsygdommen, vil kunne få et godt resultat samt større velvære i hverdagen.
Forskningen viser, at man med få øvelser kan få dæmpet gigtsmerterne en del og dermed også behovet for medicin.

Idrætscentret Tarm
Skovvej 25
6880 Tarm

01-10-2018 kl. 14:45
Michelle Mylius Jor
Sal 2
182004

GOK Skjern-Tarm
8270 Højbjerg
E: ems@gokskjern-tarm.dk

Babymassage - babymotorik 2 - 5 måneder

02-10-2018
Ringkøbing
På dette hold lærer du at massere din baby, og får et værdifuldt redskab til nærvær via blid, kærlig berøring i hverdagen. Babymassage er altid på barnets præmisser, og er et middel til vigtig stimulering til dets psykologiske, motoriske og neurologiske udvikling. Blid berøring frigiver hormonet oxytocin, som er kroppens kærligheds- og 'feel good' hormon. Massagen giver tryghed og skaber tillid, og styrker kontakten imellem jer. Barnets kropsbevidsthed styrkes, og spændinger kan løsnes. Problemer med fx fordøjelse eller søvn kan lindres, og barnets immunsystem styrkes generelt. Du bliver over 6 gange trin for trin instrueret i massagen, og der vil også indgå vejledning og øvelser der støtter dit barns motoriske udvikling. Både mødre og fædre er velkomne, som ledsager til baby.Medbring underlag til dig og baby (måtte, tæppe, puder). Olie til massage udleveres.

02-10-2018 kl. 10:30

Babymassage og babymotorik 5 - 9 måneder

02-10-2018

02-10-2018 kl. 12:00

Babymassage og babymotorik 5 - 9 måneder

04-10-2018

04-10-2018 kl. 10:30

Babymassage og babymotorik 2 - 5 måneder

04-10-2018

04-10-2018 kl. 12:00
oplyses

Betonstøbning

27-10-2018
Skjern
Skab dine egne unikke designs til boligen og haven. Du lærer de grundlæggende teknikker i betonstøbning og kan eksperimentere med forme, aftryk og dekorationer.Vilaver trædesten og fuglebade med afstøbninger af blade - f.eks. hosta,. bergenia og rabarbar.Vi lader os inspirere af Claus Dalby og laver mindre figurer i forme. Græskar, paddehatte blomsterkrukkerog meget mere .
Medbring: arbejdshandsker, spand og spandeske (evt. gulvspand/ grydeske). store blade efter eget valg

Design- og Håndværksefterskolen
Skolebyen 11
6900 Skjern

27-10-2018 kl. 09:00
Inga Nielsen
Keramikværkstedet

Bagekursus

01-11-2018
Ringkøbing
Vi bager velsmagende brød og kager, og du lærer, hvordan du hurtigt laver friskbagt brød til dine gæster.
Vi snakker om mel og hævetyper og meget mere.

Ringkøbing Skole
Rindumvej 1

01-11-2018 kl. 18:00
Lena Højer Andersen
Hjemkundskabslokalet
3,5

Bagekursus - hele dagen

03-11-2018
Ringkøbing
Grundig introduktion til bagningens grundteknikker samt forskellige meltyper og hævemetoder.
Og vi bager selvfølgeligmasser af velsmagende brød.

Ringkøbing Skole
Rindumvej 1

03-11-2018 kl. 09:00
Lena Højer Andersen
Hjemkundskabslokalet

Bålmad til sommeraftner

14-05-2019
Skjern
Nyd de lune sommeraftener med madlavning over bål.
På dette kursus lærer duom det rigtige bål og det rigtige kogegrejtil forskellige typer af bålmad. Skal det være et glødebål eller skal ilden buldre lystigt? Skal du bruge bøgetræ eller grantræ? Kan du bruge en almindelig gryde eller skal du købe specielt udstyr til bål? Vi svare på alle spørgsmål.
På dette kursuslærer du også at lavemad både over åben ild og i gløder.Vivil isærbrugeårstidens råvarer.
Max 8 betalende deltagere. Børn under 15 år kan deltage gratis sammen med voksne. Af hensyn til indkøb skal kontoret vide, hvor mange børn,der deltager. Kontakt kontoret på mail: risk@lof.dk eller tlf.: 4075 0526
Hele arrangementet foregår udendørs - så tag praktisk tøj på.
BEMÆRK. ÆNDRET MØDEDATO

Rækker Mølle Spejderhus