Lær at spille bridge

02-10-2018
Ringkøbing
Der vil blive undervist i grundregler, typer af meldinger, teknik/spilfærdighed, at kunne planlægge spillet som spilfører / modspiller, etiske regler og bridgefaglige termer. Undervisningen tager i høj grad udgangspunkt i praktisk og konkret arbejde, altså selve det at spille Bridge. Kursisterne skal via praksis træne og erfare sig frem til pointer i både meldinger, spil og modspil. Der arbejdes både med delelementer, som f.eks. kortvurdering, udspil, melding, farvebehandling, og der undervises i gennemførelsen af hele spil. Undervisningen tilrettelægges med korte, fælles introduktioner og derefter opgaveløsning enten i form af opgaver eller ved at spille konstruerede, lagte spil, hvor det gennemgåede tema optræder.

02-10-2018 kl. 18:30
Susanne Ramskov Andersen
oplyses v. tilmeld.

AOF Ringkøbing-Skjern
E: aof.ringkobingskjern@mail.dk

Lær at sy børnetøj på en weekend

06-10-2018
Ringkøbing
Du vil gerne sy tøj til dine små børn/børnebørn, men du har aldrig syet/ikke syet i mange år.Det kan også være,du blot mangler at få nogle ideer og muligheder på plads. Så kom og bliv hjulpet igang. På kurset tager vi udgangspunkt i forskellige nemme modeller, som du meget let kan gå i gang med at sy. Har du selv et mønster (ikke for vanskeligt) kan det medbringes. Det vil være muligt at sy på skolens maskiner, men har du selv en, kan denmed fordelmedbringes.
Eksklusivt hold med max 8 personer

06-10-2018 kl. 10:00
Pia Morsing
Håndarbejdslokalet

Lær dit kamera at kende

14-01-2019
Skjern
Vi gennemgår den grundlæggende kamera teknik gennem teori og praktiske øvelser. På den måde lærer du dit kamera bedre at kende.
Vi kigger også på kompositionen, og gennem øvelser udfordrer vi vores billedsanser. Kurset er særdeles velegnet til dig, der gerne vil i gang med at bruge dit spejlreflekskamera på mere end bare program.
Holdet er eksklusivt med max. 8 deltagere.
medbring kamera.
Første gang mødes der på Højevej 25, Astrup (Det Gamle Mejeri). Derefter på Faster skole i Astrup.

Faster Skole
Birkevænget 31, Astrup
6900 Skjern

14-01-2019 kl. 19:00
Bjarne Henrik Leisgaard Ingemann
Kreativitetslokalet

Lær dit kamera at kende

16-01-2019
Skjern
Holdet er eksklusivt med max. 8 deltagere.
medbring kamera.

Faster Skole