Lær at spille bridge

22-01-2019
Ringkøbing
Der vil blive undervist i grundregler, typer af meldinger, teknik/spilfærdighed, at kunne planlægge spillet som spilfører / modspiller, etiske regler og bridgefaglige termer. Undervisningen tager i høj grad udgangspunkt i praktisk og konkret arbejde, altså selve det at spille Bridge. Kursisterne skal via praksis træne og erfare sig frem til pointer i både meldinger, spil og modspil. Der arbejdes både med delelementer, som f.eks. kortvurdering, udspil, melding, farvebehandling, og der undervises i gennemførelsen af hele spil. Undervisningen tilrettelægges med korte, fælles introduktioner og derefter opgaveløsning enten i form af opgaver eller ved at spille konstruerede, lagte spil, hvor det gennemgåede tema optræder.

Ringkøbing Skole
Rindumvej 1

22-01-2019 kl. 18:30
Susanne Ramskov Andersen
oplyses v. tilmeld.

AOF Ringkøbing-Skjern
E: aof.ringkobingskjern@mail.dk

Lær at sy børnetøj på en weekend

23-03-2019
Ringkøbing
Du vil gerne sy tøj til dine små børn/børnebørn, men du har aldrig syet/ikke syet i mange år.Det kan også være,du blot mangler at få nogle ideer og muligheder på plads. Så kom og bliv hjulpet igang. På kurset tager vi udgangspunkt i forskellige nemme modeller, som du meget let kan gå i gang med at sy. Har du selv et mønster (ikke for vanskeligt) kan det medbringes. Det vil være muligt at sy på skolens maskiner, men har du selv en, kan denmed fordelmedbringes.
Eksklusivt hold med max 8 personer

Ringkøbing Skole