Cannabis olien - Virker den?

26-09-2019
Skjern
Optager løbende
En glad og givende sundhedselsker kommer og holder foredrag. Birgit Winther Rønnow, ejer af Klinik BeWell i Ebeltoft, har mangeårig professionel sundhedserfaring fra klinikdrift og sundhedstjek i virksomheder, genoptræning i varmt vand og på land. Sundhedsildsjælen kommer med en masse fortællinger fra klienter som gennem en årrække har kunnet høste frugterne af den energi og viden som alle NU kan få indblik i.
En særlig passion for Birgit er at hjælpe alle som døjer med spændinger og smerter og dette område vil under foredraget blive belyst så du kan få en masse tips til hvad der eventuelt virker og hvad der eventuelt ikke virker? Der inddrages også andre mulige forebyggende redskaber. Området hvordan du kan forebygge og forblive rask bliver nemlig belyst fra flere vinkler.