Formålet med dette kursus er at give deltagerne en grundig og let forståelig gennemgang af nogle af de vigtigste teknikker og kamerafunktioner således, at deltagerne efter kurset vil kunne tage smukke portrætfoto. Modulet er opdelt i teori og praksis med god tid til efterfølgende feedback. Kurset henvender sig både til  begyndere og let øvede.
På kurset vil vi arbejde med følgende:
Hvordan fungerer kameraet i praksis i forhold til indstillinger/kameradele
Hvilke indstillinger på kamera og valg af objektiver er perfekt til portrætfoto?
Hvordan får jeg knivskarpe foto med den rigtige belysning?
Hvodan udnytter jeg bedst lyset til at skabe den rigtige stemning?
Hvordan skaber jeg balance mellem lukkehastighed, blændeåbning, ISO og lys?
Hvad er hemmeligheden bag de smukke portrætfotos, der præger forsiderne af månedsmagasinerne?
Hvordan tager man portrætfoto i modlys?
Sådan kan en speedlight eller flash bruges til at skabe et smukt lys på din model 20 gode råd der hjælper dig godt på vej til en drøm af en portrætfoto.
Medbring gerne en god madpakke og tøj efter vejret - vel mødt til en hyggelig søndag i marts!

FOF - Brogårdsvej 2
Holstebro

25-02-2023 kl. 09:15
Flemming Marcus Johansson
2 Miderste rum

E: mail@fof-nvj.dk

Bevægelse i vand er den foretrukne motionsform blandt gravide og det med god grund. Bevægelse i vand giver fri bevægelighed og en vidunderlig oplevelse af vægtløshed og velvære.

Under graviditeten bliver kroppen belastet mere end normalt. Det unikke ved øvelser i vand er, at musklerne styrkes og leddene aflastes; gravide med gener i lænd og bækken oplever ofte en bedring. Under kurset træner vi også evnen til at slappe af og give efter. Kurset er specielt tilrettelagt af jordemødre og er et tilbud til alle gravide, uanset tidligere træningsniveau. Motion og fødselsforberedelse i vand er en oplagt måde at gøre noget godt for dig selv og dit kommende barn; det øger velværet i graviditeten og forbereder dig til fødslen.

Kurset består af:
• 4 mødegange i graviditeten - først 60 minutters fødselsforberedelse inkl. information om amning, så 15 min til omklædning og derefter 45 minutter i vandet.

• Babytræf, når den sidste i gruppen har født.

Et godt starttidspunkt er ca. 8 uger før termin. For at sikre korrekt niveau, bedes du venligst oplyse terminsdato i kommentarfeltet ved tilmelding.
Du er velkommen til at kontakte underviseren på nadjakofoedchristensen@gmail.com, hvis du har spørgsmål.
Undervisningen foregår i Holstebro Svømmecenter; teori i mødelokale 2 og selve træningen i vand i bane 1-3 i 25 m bassinet.

Holstebro Svømmecenter
Jeppe Schous Gade 14

01-03-2023 kl. 09:00
Nadja Kofoed Christensen
Mødelokale 2 & bane 1-3

Kurset består af:

• Babytræf, når den sidste i gruppen har født.

Holstebro Svømmecenter
Jeppe Schous Gade 14