HUSK, - den oplagte Julegave.  Du kan altid hos LOF købe et gavekort, som af modtageren kan indløses til deltagelse på et af vore mange hold.  Er du i tvivl om, hvordan eller hvilket beløb, der skal på kortet, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.  9741 1868

17-06-2024
Bent Bjerregaard
Lokale 4

E: holstebro@lof.dk

Slidgigt (Artrose) er i dag en af de hyppigste ledsygdomme. Mange over 60 år har slidgigt i mindst ét led.  Det giver udfordringer med smerter og nedsat bevægelighed, men alle grader af slidgigt kan bedres gennem fysisk træning med fokus på øget muskelstyrke og hyppigere og mere bevidst bevægelse af leddene. Vores dygtige fysioterapeut starter træningen med opvarmning af hele kroppen, der sigter mod hensigtsmæssig brug af kroppen samt styrketræning, hvor elastikker, vægte og bolde mm. indgår.  Derudover vil der være gulvøvelser samt af - og udspændingsøvelser.  Øvelserne vil blive tilpasset den enkelte, så alle kan deltage uanset niveau, og du vil opleve en forbedret livskvalitet, og at hverdagens gøremål bliver lettere at håndtere.

18-06-2024 kl. 18:00
MM2401

E: holstebro@lof.dk

På dette hold undervises i stående, siddende og liggende basis øvelser. Gennem arbejdet i øvelserne skabes der øget kropsbevidsthed, smidighed, styrke og udholdenhed. Der tages højde for, om du er begynder eller mere øvet og undervisningen tilpasses, så alle får mest ud af øvelserne.

Der er forskelligt fokus fra gang til gang, så klasserne er aldrig ens. Der afsluttes altid med afspænding.

Medbring gerne 1 yogamåtte, 2 klodser, 1 bælte og 1 tæppe. Har du ikke noget udstyr, kan du sagtens låne.

Resen Sognegård
Makholmvej 3, Resen
7600 Struer

17-06-2024 kl. 17:00
Birgitte Krab-Bjerre

LOF Struer

Resen Sognegård
Makholmvej 3, Resen
7600 Struer

18-06-2024 kl. 18:30
Birgitte Krab-Bjerre

LOF Struer
E: holstebro@lof.dk

Der undervises i en dynamisk, kraftfuld og aktiv yogaform. Yoga øger din kropsbevidsthed, styrke, udholdenhed og smidighed. Der er fokus på basisstillingerne, og du bliver præsenteret for blandt andet stående stillinger, drejninger, bagudbøjninger, nogen gange med et twist.

Undervisningen tilrettelægges individuelt, og der anvendes forskellige hjælpemidler, f.eks. klodser, bælter og stole, så alle kan være med uanset niveau, alder og køn.

Timerne er forskellige fra uge til uge, nogle gange med et specielt fokus og andre gange "all round". Timen afsluttes altid med en dejlig afspænding.

18-06-2024 kl. 16:30

E: holstebro@lof.dk

Der undervises i en dynamisk, kraftfuld og aktiv yogaform. Yoga øger din kropsbevidsthed, styrke, udholdenhed og smidighed. Der er fokus på basisstillingerne, og du bliver præsenteret for bl.a. stående stillinger, drejninger, bagudbøjninger, nogle gange med et twist.

Undervisningen tilrettelægges individuelt, og der anvendes forskellige hjælpemidler f.eks. klodser, bælter og stole, så alle kan være med uanset niveau, alder og køn.

Timen afsluttes altid med en dejlig afspænding.

18-06-2024 kl. 18:15

02-07-2024 kl. 18:00
MM0724

06-08-2024 kl. 18:00
MM0608

20-08-2024 kl. 16:30

E: holstebro@lof.dk

Timen afsluttes altid med en dejlig afspænding.

20-08-2024 kl. 18:15

E: holstebro@lof.dk

Der undervises i et roligt tempo, hvor vi arbejder med de klassiske yogastillinger og balanceøvelser. Der er fokus på bevægelse, balance og kropsbevidsthed.

Stillingerne tilpasses den enkelte, da der anvendes hjælpemidler såsom stole, pøller, bælter og klodser, så alle aldre og kroppe kan være med. Holdet er for alle uanset yogaerfaring.

Vi slutter timen med restorative øvelser, hvor kroppen støttes, så du opnår en god afspænding og kan give slip på tanker og uro i kroppen.

27-08-2024 kl. 15:00

Døesvejens FritidsCenter
Døesvej 56

02-09-2024 kl. 17:00
Mads Nørgaard
Mødelokale 1

FOF Nordvestjylland
E: mail@fof-nvj.dk

Vil du
gerne lære at male naturalistiske billeder, portrætter, landskaber eller
stilleben, er dette kursus lige tilrettelagt for dig.

Efter 27
år som billedkunstlærer i gymnasieskolen, og 12 år som aftenskoleunderviser, er
det Franks erfaring, at alle kan lære at male naturalistiske motiver uanset
deres forudsætninger. Begyndere, let øvede og mere erfarne kursister er derfor
meget velkomne.

Kurset
tager netop udgangspunkt i den enkelte kursists erfaring og niveau. Du
undervises i de teknikker kunstmalerne har brugt og du vil få masser af
individuel sparring og udfordring. Du vil få mulighed for at arbejde meget
intenst med dine egne værker, og gradvist se resultatet af din indsats.

Eneste
forudsætning for at deltage er, at du har lyst til at male naturalistiske
motiver sammen med andre amatørmalere. Vi hygger os gevaldigt og har hver gang
en tiltrængt kaffe/the pause. Du får råd og vejledning til at købe de
materialer du har brug for undervejs.

Tinghuset
Tingvej 5