HUSK, - den oplagte Julegave.  Du kan altid hos LOF købe et gavekort, som af modtageren kan indløses til deltagelse på et af vore mange hold.  Er du i tvivl om, hvordan eller hvilket beløb, der skal på kortet, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.  9741 1868

26-02-2024
Lokale 4

E: holstebro@lof.dk

Slidgigt (Artrose) er i dag en af de hyppigste ledsygdomme. Mange over 60 år har slidgigt i mindst ét led.  Det giver udfordringer med smerter og nedsat bevægelighed, men alle grader af slidgigt kan bedres gennem fysisk træning med fokus på øget muskelstyrke og hyppigere og mere bevidst bevægelse af leddene. Vores dygtige fysioterapeut starter træningen med opvarmning af hele kroppen, der sigter mod hensigtsmæssig brug af kroppen samt styrketræning, hvor elastikker, vægte og bolde mm. indgår.  Derudover vil der være gulvøvelser samt af - og udspændingsøvelser.  Øvelserne vil blive tilpasset den enkelte, så alle kan deltage uanset niveau, og du vil opleve en forbedret livskvalitet, og at hverdagens gøremål bliver lettere at håndtere.

Center for Sundhed
Stationsvej 35,

27-02-2024 kl. 18:00
Michelle Mortensen
Den store bevægelsessal

E: holstebro@lof.dk

Vil du gerne lære at male naturalistiske billeder, portrætter, landskaber eller stilleben, er dette kursus lige tilrettelagt for dig.

Efter mere end 30 års virke som kunsthistoriker, portrætmaler og ikke mindst billedkunstlærer, er det min erfaring, at alle kan lære at male naturalistiske motiver uanset deres forudsætninger. Begyndere, let øvede og mere erfarne kursister er derfor meget velkomne.

Kurset tager netop udgangspunkt i den enkelte kursists erfaring og niveau. Du undervises i de teknikker kunstmalerne i det 19. århundrede brugte, og du vil få masser af individuel sparring og hjælp. Du vil få mulighed for at arbejde meget målrettet med dine egne værker, og gradvist se resultatet af din indsats.

Eneste forudsætning for at deltage er, at du har lyst til at male naturalistiske motiver sammen med andre hobbymalere. Vi hygger os gevaldigt og har hver gang en tiltrængt kaffe/the pause. Du får råd og vejledning til at købe de materialer, du har brug for undervejs.

Parkskolen i Struer
Parkalle 2
7600 Struer

26-02-2024 kl. 16:30
Frank Weber

E: holstebro@lof.dk

Der undervises i en dynamisk, kraftfuld og aktiv yogaform. Yoga øger din kropsbevidsthed, styrke, udholdenhed og smidighed. Der er fokus på basisstillingerne, og du bliver præsenteret for blandt andet stående stillinger, drejninger, bagudbøjninger, nogen gange med et twist.

Undervisningen tilrettelægges individuelt, og der anvendes forskellige hjælpemidler, f.eks. klodser, bælter og stole, så alle kan være med uanset niveau, alder og køn.

Timerne er forskellige fra uge til uge, nogle gange med et specielt fokus og andre gange "all round". Timen afsluttes altid med en dejlig afspænding.

27-02-2024 kl. 16:30

E: holstebro@lof.dk

Der undervises i en dynamisk, kraftfuld og aktiv yogaform. Yoga øger din kropsbevidsthed, styrke, udholdenhed og smidighed. Der er fokus på basisstillingerne, og du bliver præsenteret for bl.a. stående stillinger, drejninger, bagudbøjninger, nogle gange med et twist.

Undervisningen tilrettelægges individuelt, og der anvendes forskellige hjælpemidler f.eks. klodser, bælter og stole, så alle kan være med uanset niveau, alder og køn.

Timen afsluttes altid med en dejlig afspænding.

27-02-2024 kl. 18:15

Center for Sundhed
Stationsvej 35,

02-04-2024 kl. 18:00
Michelle Mortensen
Den store bevægelsessal
MM2401

E: holstebro@lof.dk

På dette kursus får du en grundlægende viden om, hvordan du kommer i gang med at lave din egen hjemmeside.  Det kan godt virke lidt uoverskueligt, men rolig,- du vil blive guided hele vejen.   Kurset er for dig, som drømmer om at komme i gang med at lave en hjemmeside til din forretning, dit firma, dit hobbyprojekt, starte din egen blog eller måske noget helt andet.  Vi skal bl.a. lære om indkøb af domæne og webhotel.  Opsætning af hjemmesideplatfomen.  Opsætning af design og temaer. Opsætning af indholdssider.  Sikkerhed på hjemmesiden og lidt om grundlæggende SEO (så din hjemmeside kan findes på en browser, - Google).   Medbring din bærbare pc, et tomt usb-stick på min. 4 GB.  Det er vigtigt, at du er vant til at bruge en computer.

09-04-2024 kl. 15:15
Lokale 4

E: holstebro@lof.dk

Kurset henvender sig til alle begyndere og lidt øvede i det at lave kryddersnapse og likører. De mest gængse kryddersnapse vil blive gennemgået og der vil på kursusdagen blive mulighed for div. smagsprøver, gennemgang af relevant litteratur samt en gåtur på ca. 5 km. Ruten er valgt naturskønt og snapserelevant. Dagen vil have en varighed på ca. 4 timer og vil finde sted i omegnen af Holstebro. Dog først med en kort intro i LOF-Huset. Materialeudgifter er indeholdt i kursusprisen. Medbring en tom og rengjort flaske til din egen snaps.

27-04-2024 kl. 13:00
Lokale 3

07-05-2024 kl. 16:30

E: holstebro@lof.dk

Timen afsluttes altid med en dejlig afspænding.

07-05-2024 kl. 18:15

Velkommen til Fjand Badeby 😊
Vi er nu klar med et nyt tilbud til kvinder, hvor vi kan se frem til et varieret og fedt program.
Se hele programmet her: Program-for-livsstilskursus-Fjand-maj-2024
Så kom frisk, alene eller med en god veninde, her er plads til alle 😊 Dog max. 18 deltagere og tilmeldingsfristen er den 2. april.
Ses vi til nogle forrygende dage i Fjand?

Fjand Badeby
Bjerghuse 79