02-04-2019
Yin yoga
Ved de lange afslappede stræk og kompressioner i Yin yoga frigives de naturlige fibre kollagen og elastan, der holder kroppen fugtig indefra. Det virker som olie til dine sener og led, som derved strækker sig nemmere. Har du skade, har yin yoga en helende og genopbyggende effekt.
Yin yoga forega?r roligt og har en markant virkning pa? stress, da kroppens parasympatiske nervesystem automatisk tager over efter fa? øvelser. Derfor kan yin yoga kaldes mindfullness med kroppen, da øvelserne giver en meditativ virkning og der kommer ro pa? a?ndedrættet og tankerne.
Yin yoga giver hurtigt en forbedret fleksibilitet omkring kroppens led og derfor kan yin yoga forbedrer sportspræstationer, fremme balance og styrke korrekt kropsholdning.
Til undervisningen skal du bruge løstsiddende tøj og medbring gerne din egen yogamåtte, hvis du har en.
I yogastudiet er der alt det udstyr, som er nødvendigt, for at få så god en oplevelse som muligt ( måtter, tæpper, blokke, pøller, bælter og lign)
Yin yoga her kan alle være med, det er en meget rolige og meditative yogaform.Yin Yoga besta?r af liggende og siddende stillinger der holdes 3-5 minutter og skaber en bedre balance mellem aktivitet og hvile i en travl hverdagen. I det fysiske aspekt arbejdes der i Yin Yoga med hele kroppens bindevæv (ogsa? kaldet fascia). Na?r bindevævet er blødt og elastisk giver det plads til muskler og knogler, som derved fa?r mere bevægfrihed.

02-04-2019 kl. 09:15

03-04-2019

03-04-2019 kl. 16:45

04-04-2019

04-04-2019 kl. 08:15

Yoga - Restorativ

07-04-2019
10:00 Søndag
Tommerup
Restorativ yoga er den blideste yogaform, hvor tempoet er helt langsomt og fokus er på at finde ro.
Indledningsvis laver vi blide yogaøvelser for dernæst at finde ind i yoga-stillinger, hvor du er helt støttet. I yoga-stillingerne kan du blive støttet af yoga-puder, tæpper og bælter. Øjenpuder kan hjælpe med at skærme for udefrakommende indtryk.
Ved restorativ yoga er der tid til at lytte til kroppen og følge dens tempo og behov for at finde vejen frem til hvile. Den dybe ro og og hvile, som kan opstå i restorativ yoga, kan hjælpe med til at afbalancere nervesystem, krop og sind.

Alt udstyr vil være klar til dig. Det er en god ide at have blødt varmt yogatøj på samt tykke sokker og en varm trøje.

Yogalærer Lisbeth Harboe
Yderligere information:lisbethharboe@hotmail.com

Søndag
07-04-2019 kl. 10:00
Lisbeth Harboe

Yoga - for gravide

23-04-2019
Tommerup
Graviditet er en stor forandring for både krop og sind. Yoga i graviditeten kan hjælpe med at iagttage forandringerne mere bevidst. Du holder kroppen stærk og smidig samtidig med, at du forebygger graviditetsbesvær. På holdet fokuserer vi på at sanse os selv og barnet gennem bevidsthed og ro. Derudover vil du lære åndedrætsøvelser, som kan hjælpe dig lettere igennem fødslen. Jeg anbefaler, at du starter fra ca. 6./7. graviditetsmåned afhængigt af, hvordan du har det.

Forløbet varer 9 gange og øvelserne er velegnet for alle gravide.
Du er velkommen til at snakke med mig, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Claudia Ruthenberg - mail: claudia.uhlmann@gmx.net - Telf. 60626396.

23-04-2019 kl. 17:30
Claudia Ruthenberg

Yoga - Mindful - Alle niveauer

30-04-2019
Tommerup
Mindful Yoga:I første del af klassen arbejder vi med blide dynamiske flows bestående af klassiske yogastillinger. Derefter følger blide stræk og støttede restorative hvilende stillinger.
Alle niveauer kan deltage på dette hold.

Kontakt for mere information:

YogalærerLisbeth Harboe lisbethharboe@hotmail.com

30-04-2019 kl. 19:15