Din teenager er dit spejl

24-04-2018
Tommerup
Verninge Husflid og Tommerup Skoles Støtteforening inviterer til en spændende debataften den 24. april om relationen mellem dig og din teenager – og det er helt gratis!
En flabet, provokerende og ugidelig teenager kan vække følelser af afmagt, frustration og vrede hos forældre. Men hvad er det, der sker i din teenagers hjerne? Og hvordan kan du kommunikere med din teenager, så din teenager ikke står af?
I afmagt kan vi som forældre godt komme til at gøre vores teenagere forkerte. De reagerer prompte med enten vrede, raseri eller klapper i som en østers. Det er ikke vores intention at gøre dem forkerte – det sker bare i afmagt og frustration.
Teenageren fjerner sig mere og mere og afmagten hos forældrene vokser – den negative spiral er skabt. Hurtigt opstår en kold og hård facade. Men det er ikke fordelagtigt - for de unge mennesker har brug for os. Og jo hårdere og koldere facaden er, jo mere har de brug for forældrenes støtte.
Så hvis du:
o kender til at føle afmagt og frustration over skæv kommunikation med din teenager
o gerne vil have forståelse for din teenager og redskaber til, hvordan du støtter din teenager bedst
o har ønske om at skabe en tættere relation mellem dig og din teenager, og
o har brug for gode råd til, hvordan du tackler de til tider voldsomme følelsesudbrud
så deltag på denne aften. Med dig får du viden om, hvad der sker i din teenagers hjerne, redskaber til at se bag om din teenagers provokerende adfærd, og gode råd til hvordan du kommunikerer bedst med din teenager. Alt dette giver dig brugbare redskaber til at skabe en tættere relation til dit barn.
For at give dig de bedste forudsætninger for en vellykket kommunikation med din teenager har vi inviteret Psykoterapeut Lotte Palsteen til at komme og holde et oplæg til debat om teenageren, forældres udfordringer og relationen mellem teenager og forældre.
Lotte Palsteen er psykoterapeut og mor til to teenagere og har dermed alle glæderne og udfordringerne tæt inde på livet. I sit daglige virke møder Lotte Palsteen mange unge, der ikke føler sig forstået af deres forældre, og som savner at have mere kontakt med dem. Derudover møder hun de frustrerede forældre, som føler sig afmægtige og har et stort ønske om at støtte deres teenagere bedst muligt.
Lyder dette som en spændende aften? JA – så derfor: Grib chancen og tag til en inspirerende og givtig debataften, der lægger op til refleksion og eftertanke.
Der er ikke tilmelding - mød blot op på Skolen.

Tommerup skole
Stadionvej 7