Blid Hatha, Yin & Restorativ yoga.
Oplev hvor skøn det er med god tid til øvelser, som styrker, strækker & smidiggør ikke kun fysisk men også på et mentalt plan.klassen bygges op af blide Hatha og Yin yoga stillinger, hvoraf nogle af stillingerne godt kan være lidt krævende, da de fleste har en krop, som naturligt bliver udfordret i visse stillinger alt efter styrker og svagheder. I de Yin inspirerede stillinger vil vi arbejde med bindevævet i kroppen, for at skabe plads og bevægfrihed i kroppen. Der er fokus på åndedrættet og at du via et roligt dybt åndedræt kan bevæge dig med nærvær og blive i stand til at mærke og forbinde dig både med din krop og dit sind. Hele kroppen vil blive arbejdet igennem, der vil dog undervejs i forløbet være særligt fokus på forskellige områder af kroppen tilpasset holdets behov.
Til slut på klassen fokuseres der på de restorative stillinger hvor det mere handler om at give efter og hvile ind i yogastillingerne, der støttes af pøller og tæpper, hvorved nervesystemet og kroppen beroliges. Restorativ yoga giver større vitalitet og reducerer stress. Da restorativ yoga fokuserer mere på væren, end på gøren, resulterer det i en dybere kontakt med dig selv og din indre følelse af ro. Den dybe afspænding, som de restorative stillinger skaber, virker harmoniserende på krop og sind.
Undervisningsformen er omhyggelig, humoristisk og udogmatisk. Blid Hatha, Yin og restorativ yoga kan også være et godt supplement til en mere krævende motionsform og en måde, hvorpå du kan afbalancere et aktivt liv ved også at give plads til afspænding og regenerering.
Til undervisningen skal du bruge løstsiddende tøj og medbring gerne din egen yogamåtte, hvis du har en.
I yogastudiet er der alt det udstyr, som er nødvendigt, for at få så god en oplevelse som muligt ( måtter, tæpper, blokke, pøller, bælter og lign)

Yoga lokal (Carina)
Tallerupvej 21
5690 Tommerup