Beklædningssyning - aften

25-03-2019
Tommerup
Kurset til dig, der har lyst til give garderoben et personligt præg.
Kender du det, at forretningernes standardstørrelser ikke sidder helt så godt som du kunne ønske. Eller måske har du et design i tankerne, som du ikke lige kan finde i butikkerne, og derfor rigtig gerne vil prøve at lave selv.
Det er der heldigvis råd for. På mit kursus vil du få hjælp og vejledning til at tilrette dit mønster, så det passer dig og din facon. Du vil få masser af inspiration til detaljer og teknikker, så du til sidst står med et flot og professionelt resultat.
Bare mød op med dine ønsker og ideer, du vil få alt den hjælp du har brug for.
Kurset henvender sig til ALLE, hvad enten du er begynder eller øvet. Undervisningen/vejledningen er individuel, og vi tager udgangspunkt i lige netop dine ønsker og behov.
Vær forberedt på, at nogle modeller skal syes op i stout og tilrettes igen, mens andre kan sys direkte op i det rigtige stof.
Bemærk: du skal selv medbringe alle symaterialer. Lineal minimum 30 cm lang, blyant, viskelæder, målebånd, papirsaks, stofsaks, mønsterpapir, stof, knappenåle, synål, tråd. Der er mulighed for lån af symaskine.
Lidt om mig:
Mit navn er Mitzi Nielsen og jeg er uddannet beklædningsformgiver fra Odense Håndarbejdsseminarium. Interessen for syning startede dog længe inden, ja egentlig har jeg nærmest fået den ind med modermælken og jeg begyndte at sy mit eget tøj, som 10-årig. I løbet af årene har jeg beskæftiget mig mest med bestillingsopgaver. Oftest har det drejet sig om brudekjoler, selskabstøj, corsager og kostumer.
I 2003 tog mit arbejdsliv en anden drejning og jeg havnede indenfor design og udvikling af interiør artikler. Men kærligheden til håndværket, har gjort at symaskinerne og stofsaksen aldrig blev pakket væk, men fortsat har været i brug herhjemme.
Min grundholdning er, at alle kan lære at sy og jeg glæder mig til at dele ud af min erfaring og viden på området.
Har du spørgsmål inden kurset er du velkommen til at kontakte mig på mitzinielsen@hotmail.com.

Brylle Skole
Tobovej 43

25-03-2019 kl. 19:00
Mitzi Nielsen
Natur-teknik i kælder

Verninge Husflid
T: 64 76 22 94 - 2179 7983
E: verninge@husflid.dk

Blid Hatha, Yin & Restorativ yoga.

01-04-2019
Tommerup
Blid Hatha, Yin & Restorativ yoga.
Oplev hvor skøn det er med god tid til øvelser, som styrker, strækker & smidiggør ikke kun fysisk men også på et mentalt plan.

klassen bygges op af blide Hatha og Yin yoga stillinger, hvoraf nogle af stillingerne godt kan være lidt krævende, da de fleste har en krop, som naturligt bliver udfordret i visse stillinger alt efter styrker og svagheder.
I de Yin inspirerede stillinger vil vi arbejde med bindevævet i kroppen, for at skabe plads og bevægfrihed i kroppen. Der er fokus på åndedrættet og at du via et roligt dybt åndedræt kan bevæge dig med nærvær og blive i stand til at mærke og forbinde dig både med din krop og dit sind. Hele kroppen vil blive arbejdet igennem, der vil dog undervejs i forløbet være særligt fokus på forskellige områder af kroppen tilpasset holdets behov.

Til slut på klassen fokuseres der på de restorative stillinger hvor det mere handler om at give efter og hvile ind i yogastillingerne, der støttes af pøller og tæpper, hvorved nervesystemet og kroppen beroliges. Restorativ yoga giver større vitalitet og reducerer stress. Da restorativ yoga fokuserer mere på væren, end på gøren, resulterer det i en dybere kontakt med dig selv og din indre følelse af ro. Den dybe afspænding, som de restorative stillinger skaber, virker harmoniserende på krop og sind.

Undervisningsformen er omhyggelig, humoristisk og udogmatisk. Blid Hatha, Yin og restorativ yoga kan også være et godt supplement til en mere krævende motionsform og en måde, hvorpå du kan afbalancere et aktivt liv ved også at give plads til afspænding og regenerering.
Til undervisningen skal du bruge løstsiddende tøj og medbring gerne din egen yogamåtte, hvis du har en.
I yogastudiet er der alt det udstyr, som er nødvendigt, for at få så god en oplevelse som muligt ( måtter, tæpper, blokke, pøller, bælter og lign)

Yoga lokal (Carina)
Tallerupvej 21