Broderi en leg med nål og tråd

29-09-2018
Tommerup
Kom og deltag i en hyggelig og lærerrig weekend med broderi.

Du introduceres til mange forskellige frie sting, f.eks. franske knuder, mille fleur, kædesting og vævede picor og spiralknuder. Trykmetoder til at brodere vidre på. Jeg vil præsentere dig for flere projekter som du kan vælge at arbejde med eller …. du kan gå dine egne veje og vælge dit eget broderiprojekt. Alle kan være med her – også helt nybegyndere… Undervisningen er individuel og foregår i det tempo som passe dig.
Du kan selv medbringe materialer eller købe hos mig.
Der fremsendes en materialeliste inden kursusstart.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig

Telf. 86554970

hanne-rye@mail.tele.dk

Huset Brylle Skole
Tobovej 45
Brylle

29-09-2018 kl. 09:00
Hanne Rye
Værksteder

Verninge Husflid
T: 64 76 22 94 - 2179 7983
E: verninge@husflid.dk

Blid Hatha, Yin & Restorativ yoga.

22-10-2018
Tommerup
Blid Hatha, Yin & Restorativ yoga.
Oplev hvor skøn det er med god tid til øvelser, som styrker, strækker & smidiggør ikke kun fysisk men også på et mentalt plan.

klassen bygges op af blide Hatha og Yin yoga stillinger, hvoraf nogle af stillingerne godt kan være lidt krævende, da de fleste har en krop, som naturligt bliver udfordret i visse stillinger alt efter styrker og svagheder.
I de Yin inspirerede stillinger vil vi arbejde med bindevævet i kroppen, for at skabe plads og bevægfrihed i kroppen. Der er fokus på åndedrættet og at du via et roligt dybt åndedræt kan bevæge dig med nærvær og blive i stand til at mærke og forbinde dig både med din krop og dit sind. Hele kroppen vil blive arbejdet igennem, der vil dog undervejs i forløbet være særligt fokus på forskellige områder af kroppen tilpasset holdets behov.

Til slut på klassen fokuseres der på de restorative stillinger hvor det mere handler om at give efter og hvile ind i yogastillingerne, der støttes af pøller og tæpper, hvorved nervesystemet og kroppen beroliges. Restorativ yoga giver større vitalitet og reducerer stress. Da restorativ yoga fokuserer mere på væren, end på gøren, resulterer det i en dybere kontakt med dig selv og din indre følelse af ro. Den dybe afspænding, som de restorative stillinger skaber, virker harmoniserende på krop og sind.

Undervisningsformen er omhyggelig, humoristisk og udogmatisk. Blid Hatha, Yin og restorativ yoga kan også være et godt supplement til en mere krævende motionsform og en måde, hvorpå du kan afbalancere et aktivt liv ved også at give plads til afspænding og regenerering.
Til undervisningen skal du bruge løstsiddende tøj og medbring gerne din egen yogamåtte, hvis du har en.
I yogastudiet er der alt det udstyr, som er nødvendigt, for at få så god en oplevelse som muligt ( måtter, tæpper, blokke, pøller, bælter og lign)
Medbring yogamåtte og tæppe og vær iført behageligt tøj, hvor du kan bevæge dig frit.

Yoga lokal (Carina)
Tallerupvej 21

22-10-2018 kl. 17:30
Carina Cecilia Saatterup
lokale

AOF Assens - Middelfart
5500 Middelfart

Børn, Søvn og Børnemeditation

25-10-2018
Glamsbjerg
Med udgangspunkt i bestselleren "Børnemeditationerne i mit hjerte" (2015), som harsolgt i mere end 20.000 eksemplarer, og i dag hjælper børn i mere end 20 lande med at falde i søvn, holder Gitte et foredrag om mediation og søvn.
Hør hvorfor det er meget vigtigt, at vores børn sover nok, og hvordan vi kan hjælpe dem. Mangel på søvn hos børn og unge i Danmark er et overset problem, som kommer til at få store konsekvenser - også for samfundsøkonomien. Hør også om, hvordan bogen skaber nærvær ogkærlighed i familierne. Oplagt aften for forældre, og alle der beskæftiger sig med mindre børn i institutionerne. Selve bogen henvender sig til børn i alle aldre.

Glamsbjerg Fri- og Efterskole
Krengerupvej 50
5620 Glamsbjerg

25-10-2018 kl. 19:00
Gitte Winter Graugaard
Salen

LOF Vestfyn
5600 Faaborg
E: vestfyn@lof.dk

Broderi en leg med nål og tråd

23-03-2019
Tommerup
Kom og deltag i en hyggelig og lærerrig weekend med broderi.

Du kan selv medbringe materialer eller købe hos mig.
Der fremsendes en materialeliste inden kursusstart.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig

Telf. 86554970