Blid Hatha, Yin & Restorativ yoga.

21-10-2019
Tommerup
Blid Hatha, Yin & Restorativ yoga.
Oplev hvor skøn det er med god tid til øvelser, som styrker, strækker & smidiggør ikke kun fysisk men også på et mentalt plan.

klassen bygges op af blide Hatha og Yin yoga stillinger, hvoraf nogle af stillingerne godt kan være lidt krævende, da de fleste har en krop, som naturligt bliver udfordret i visse stillinger alt efter styrker og svagheder.
I de Yin inspirerede stillinger vil vi arbejde med bindevævet i kroppen, for at skabe plads og bevægfrihed i kroppen. Der er fokus på åndedrættet og at du via et roligt dybt åndedræt kan bevæge dig med nærvær og blive i stand til at mærke og forbinde dig både med din krop og dit sind. Hele kroppen vil blive arbejdet igennem, der vil dog undervejs i forløbet være særligt fokus på forskellige områder af kroppen tilpasset holdets behov.

Til slut på klassen fokuseres der på de restorative stillinger hvor det mere handler om at give efter og hvile ind i yogastillingerne, der støttes af pøller og tæpper, hvorved nervesystemet og kroppen beroliges. Restorativ yoga giver større vitalitet og reducerer stress. Da restorativ yoga fokuserer mere på væren, end på gøren, resulterer det i en dybere kontakt med dig selv og din indre følelse af ro. Den dybe afspænding, som de restorative stillinger skaber, virker harmoniserende på krop og sind.

Undervisningsformen er omhyggelig, humoristisk og udogmatisk. Blid Hatha, Yin og restorativ yoga kan også være et godt supplement til en mere krævende motionsform og en måde, hvorpå du kan afbalancere et aktivt liv ved også at give plads til afspænding og regenerering.
Til undervisningen skal du bruge løstsiddende tøj og medbring gerne din egen yogamåtte, hvis du har en.
I yogastudiet er der alt det udstyr, som er nødvendigt, for at få så god en oplevelse som muligt ( måtter, tæpper, blokke, pøller, bælter og lign)

Yoga lokal (Carina)
Tallerupvej 21

21-10-2019 kl. 18:00
Carina Cecilia Saatterup

Beklædningssyning - aften

21-10-2019
Tommerup
Kurset er til dig, der har lyst til at sy dit eget tøj. Der er dog også rig mulighed for at sy ting til boligen, børnene eller hvad du ellers kunne tænke dig. Det kan alt sammen lade sig gøre her. Vi tager vi udgangspunkt i dine ideer og ønsker.
Måske er du ikke helt tilfreds med den måde butikkernes tøj sidder eller også har du bare lyst til at lave noget helt personligt, som ingen andre har.
Vi retter dit medbragte mønster til, så det passer dig og du vil få masser af inspiration til detaljer og teknikker, så du til sidst står med et flot og professionelt resultat.
Du har måske ikke syet før, men kunne virkelig godt tænke dig at komme igang med det, eller du er øvet, men får bare ikke trådt så meget på den pedal, som du gerne vil.
Så kom og nyd nogle hyggelige og produktive timer, sammen med en flok syglade mennesker. Du skal nok få al den hjælp og vejledning du har brug for.
Kurset henvender sig til ALLE, hvad enten du er begynder eller øvet. Undervisningen/vejledningen er individuel, og vi tager udgangspunkt i lige netop dine ønsker og behov.
Vær forberedt på, at nogle modeller skal syes op i stout og tilrettes igen, mens andre kan sys direkte op i det rigtige stof.
Bemærk: du skal selv medbringe alle symaterialer. Lineal minimum 30 cm lang, blyant, viskelæder, målebånd, papirsaks, stofsaks, mønsterpapir, stof, knappenåle, synål, tråd, mønster, stof og indlægsmaterialer. Der er mulighed for lån af symaskine.
Lidt om mig:
Mit navn er Mitzi Nielsen og jeg er uddannet beklædningsformgiver fra Odense Håndarbejdsseminarium.
Min grundholdning er, at alle kan lære at sy og jeg glæder mig til at dele ud af min erfaring og viden på området.
Har du spørgsmål inden kurset er du velkommen til at kontakte mig på mitzinielsen@hotmail.com.

Brylle Skole
Tobovej 43

21-10-2019 kl. 19:00
Mitzi Nielsen
Natur-teknik i kælder

Verninge Husflid
T: 64 76 22 94 - 2179 7983
E: verninge@husflid.dk

Babymotorik 3-5 mdr

Assens
Erfaren børnefysioterapeut tilbyder babymotorikhold, hvor vi skal lave en masse sanglege og aktiviteter, der stimulerer dit barns motoriske og sansemæssige udvikling. Alt vil blive individuelt tilpasset til barnets alder og udviklingsniveau.
I vil få en masse gode ideer med hjem, så I kan lege videre derhjemme og I vil løbende få info om barnets motoriske udvikling og hvordan I bedst støtter op omkring den i hverdagen.

24-10-2019 kl. 08:30

Babymotorik 5-7 mdr

24-10-2019 kl. 09:30

Babymotorik 7-10 mdr

24-10-2019 kl. 10:30

5500 Middelfart

Broderi en leg med nål og tråd.

18-04-2020
Tommerup
Kom og deltag i en hyggelig og lærerig weekend med broderi.

Temaet denne weekend er bier, biller og andre smådyr

Du introduceres til mange forskellige frie sting, f.eks. franske knuder, mille fleur, kædesting og vævede picor og spiralknuder.

Jeg vil præsentere dig for flere projekter som du kan vælge at arbejde med eller ….du kan gå dine egne veje og vælge dit eget broderiprojekt.

Alle kan være med her – også helt nybegyndere… Undervisningen er individuel og foregår i det tempo som passe dig.

Du kan selv medbringe materialer eller købe hos mig.

Der fremsendes en materialeliste inden kursusstart.

Underviser: Hanne Rye - Mail: hanne-rye@mail.tele.dk Telf. 30264925.

Huset Brylle Skole
Tobovej 45