Bliv stærk, smidig og glad med Qigong

Assens
HOLDET ER SPECIELT FOR DIG SOM ER RAMT AF STRESS, MILD DEMENS eller har hensyn, der skal tages, Lone kigger på den enkeltes behov for undervisnigen.

Qigong er indbegrebet af ro i bevægelse og bevægelse i ro. Det er en fantastisk bevægelsesform, med blide rolige bevægelser og nænsomme stræk.
Qigong er mindfulness i bevægelse.

I Qigong er der fokus på åndedrættet, alene og som en del af øvelserne. Det dybe åndedræt virker befriende og livgivende, da kroppen slipper stress og doven energi, og du kommer til at mærke dig selv. Du vil mærke, at din krop gradvist bliver stærkere, mere smidig og at dit sind bliver lettere og roligere.
Qigong er skånsom, og alle kan være med. Den kan justeres så den passer til den enkelte. Og så er den også formidabel til genoptræning.

Qigong kan hjælpe dig hvis du vil have-
" mere indre ro og glæde
" større overskud
" større fokus og overblik
" styrket din hukommelse og koncentration
" forbedret din søvn
" mindre stress
Qiggong bygger, ligesom akupunktur, på traditionel kinesisk medicin, men forskellen her er, at man med Qigong balancerer sig selv. Det sker ved at skabe flow i energien i kroppen.

06-01-2020 kl. 09:30
Lone Wozniak

Bliv stærk, smidig og glad med Qigong

Assens
Qigong er mindfulness i bevægelse.

Qigong kan hjælpe dig hvis du vil have-
" mere indre ro og glæde
" større overskud
" større fokus og overblik
" styrket din hukommelse og koncentration
" forbedret din søvn
" mindre stress

06-01-2020 kl. 11:00
Lone Wozniak

Blid Hatha, Yin & Restorativ yoga.
Oplev hvor skøn det er med god tid til øvelser, som styrker, strækker & smidiggør ikke kun fysisk men også på et mentalt plan.

klassen bygges op af blide Hatha og Yin yoga stillinger, hvoraf nogle af stillingerne godt kan være lidt krævende, da de fleste har en krop, som naturligt bliver udfordret i visse stillinger alt efter styrker og svagheder.
I de Yin inspirerede stillinger vil vi arbejde med bindevævet i kroppen, for at skabe plads og bevægfrihed i kroppen. Der er fokus på åndedrættet og at du via et roligt dybt åndedræt kan bevæge dig med nærvær og blive i stand til at mærke og forbinde dig både med din krop og dit sind. Hele kroppen vil blive arbejdet igennem, der vil dog undervejs i forløbet være særligt fokus på forskellige områder af kroppen tilpasset holdets behov.

Til slut på klassen fokuseres der på de restorative stillinger hvor det mere handler om at give efter og hvile ind i yogastillingerne, der støttes af pøller og tæpper, hvorved nervesystemet og kroppen beroliges. Restorativ yoga giver større vitalitet og reducerer stress. Da restorativ yoga fokuserer mere på væren, end på gøren, resulterer det i en dybere kontakt med dig selv og din indre følelse af ro. Den dybe afspænding, som de restorative stillinger skaber, virker harmoniserende på krop og sind.

Undervisningsformen er omhyggelig, humoristisk og udogmatisk. Blid Hatha, Yin og restorativ yoga kan også være et godt supplement til en mere krævende motionsform og en måde, hvorpå du kan afbalancere et aktivt liv ved også at give plads til afspænding og regenerering.
Til undervisningen skal du bruge løstsiddende tøj og medbring gerne din egen yogamåtte, hvis du har en.
I yogastudiet er der alt det udstyr, som er nødvendigt, for at få så god en oplevelse som muligt ( måtter, tæpper, blokke, pøller, bælter og lign)

06-01-2020 kl. 18:00
Carina Cecilia Saatterup

Blid Mindfull Yoga

07-01-2020
Tommerup
Blid Hatha Yoga i et roligt tempo, hvor alle kan være med.
Vi laver styrkende øvelser, balance, gode stræk for din smidighed samt åndedrætsøvelser. Hver gang afsluttes med en dejlig dybdeafspænding
Vi vil især løsne op i nakke, skuldre og ryg.
Yoga afbalancerer nervesystemet og du vil opleve, indre ro og en afspændthed, som du kan tage med dig ud i din hverdag.

07-01-2020 kl. 16:00
Dorthe Hansen

Babymotorik 3-5 mdr

Babymotorik

Erfaren børnefysioterapeut tilbyder babymotorikhold, hvor vi skal lave en masse sanglege og aktiviteter, der stimulerer dit barns motoriske og sansemæssige udvikling. Alt vil blive individuelt tilpasset til barnets alder og udviklingsniveau.
I vil få en masse gode ideer med hjem, så I kan lege videre derhjemme og I vil løbende få info om barnets motoriske udvikling og hvordan I bedst støtter op omkring den i hverdagen.

30-01-2020 kl. 08:30

Babymotorik 5-7 mdr

30-01-2020 kl. 09:30

Babymotorik 7-10 mdr

30-01-2020 kl. 10:30

Babymotorik 3-5 mdr

19-03-2020 kl. 08:30

Babymotorik 5-7 mdr

19-03-2020 kl. 09:30

Babymotorik 7-10 mdr

19-03-2020 kl. 10:30

30-03-2020

30-03-2020 kl. 18:00
Carina Cecilia Saatterup

5500 Middelfart

Broderi en leg med nål og tråd.

18-04-2020
Tommerup
Kom og deltag i en hyggelig og lærerig weekend med broderi.

Temaet denne weekend er bier, biller og andre smådyr

Du introduceres til mange forskellige frie sting, f.eks. franske knuder, mille fleur, kædesting og vævede picor og spiralknuder.

Jeg vil præsentere dig for flere projekter som du kan vælge at arbejde med eller ….du kan gå dine egne veje og vælge dit eget broderiprojekt.

Alle kan være med her – også helt nybegyndere… Undervisningen er individuel og foregår i det tempo som passe dig.

Du kan selv medbringe materialer eller købe hos mig.

Der fremsendes en materialeliste inden kursusstart.

Underviser: Hanne Rye - Mail: hanne-rye@mail.tele.dk Telf. 30264925.

Huset Brylle Skole
Tobovej 45