Babymotorik
Erfaren børnefysioterapeut tilbyder babymotorikhold, hvor vi skal lave en masse sanglege og aktiviteter, der stimulerer dit barns motoriske og sansemæssige udvikling. Alt vil blive individuelt tilpasset til barnets alder og udviklingsniveau.
I vil få en masse gode ideer med hjem, så I kan lege videre derhjemme og I vil løbende få info om barnets motoriske udvikling og hvordan I bedst støtter op omkring den i hverdagen.

22-10-2020 kl. 09:00

22-10-2020 kl. 10:00

22-10-2020 kl. 11:00

E: aof@aofcenterodense.dk

Kom og deltag i en fantastisk bevægelsesform, Qigong.
Qigong er for alle, både kvinder og mænd, ung som ældre …. også til dig, som har smerter og tror, at det kan du ikke. MEN det kan du, netop fordi den kan justeres så den passer til den enkelte. Og qigong er derfor også formidabel til genoptræning.
Qigong er indbegrebet af ro i bevægelse og bevægelse i ro, med blide rolige bevægelser og nænsomme stræk.
Qigong er mindfulness i bevægelse.
I Qigong er der fokus på åndedrættet, alene og som en del af øvelserne. Det dybe åndedræt virker befriende og livgivende, da kroppen slipper stress og doven energi, og du kommer til at mærke dig selv. Du vil mærke, at din krop gradvist bliver stærkere, mere smidig og at dit sind bliver lettere og roligere.
Qigong kan hjælpe dig hvis du bl.a. vil have
• mere indre ro og glæde
• større overskud
• større fokus og overblik
• en stærkere krop
• mindre smerte
• styrket din hukommelse og koncentration
• forbedret din søvn
• mindre stress
Qigong bygger, ligesom akupunktur, på traditionel kinesisk medicin, men forskellen her er, at man med Qigong balancerer sig selv. Det sker ved at skabe flow i energien i kroppen.
Et andet redskab til at blive stærkere i sindet er at blive stille indeni. Derfor vil du også hver gang blive guidet igennem en meditation, hvor du enten ligger eller sidder på en stol.
Du er velkommen til at ringe til mig, hvis du er i tvivl om det er noget for dig. Tlf. 2361 1034
Glæder mig til at se dig ?
Lone Wozniak

Aarupskolen