Bliv stærk, smidig og glad med Qigong

02-03-2020
ÅBENT HUS MED GRATIS PRØVETIME I QIGONG

Kom til åbent hus og prøv en fantastisk bevægelsesform, Qigong.

Qigong er for alle. også til dig som har smerter og tror, at det kan du ikke, men det kan du, netop fordi den kan justeres så den passer til den enkelte. Og så er den formidabel til genoptræning.

OG JO, DET ER BESTEMT OGSÅ FOR MÆND :

Qigong er indbegrebet af ro i bevægelse og bevægelse i ro. med blide rolige bevægelser og nænsomme stræk.
Qigong er mindfulness i bevægelse.

I Qigong er der fokus på åndedrættet, alene og som en del af øvelserne. Det dybe åndedræt virker befriende og livgivende, da kroppen slipper stress og doven energi, og du kommer til at mærke dig selv. Du vil mærke, at din krop gradvist bliver stærkere, mere smidig og at dit sind bliver lettere og roligere.

Qigong kan hjælpe dig hvis du vil have-
" mere indre ro og glæde
" større overskud
" større fokus og overblik
" en stærkere krop
" mindre smerte
" styrket din hukommelse og koncentration
" forbedret din søvn
" mindre stress
Qigong bygger, ligesom akupunktur, på traditionel kinesisk medicin, men forskellen her er, at man med Qigong balancerer sig selv. Det sker ved at skabe flow i energien i kroppen.
Selvom det er gratis, vil vi gerne at du tilmelder dig, så vi ved hvor mange der kommer.
Du er velkommen til at ringe til mig, hvis du er i tvivl om det er noget for dig. Tlf. 2361 1034

Glæder mig til at se dig :

02-03-2020 kl. 09:30

Bliv stærk, smidig og glad med Qigong

03-03-2020
ÅBENT HUS MED GRATIS PRØVETIME I QIGONG

Kom til åbent hus og prøv en fantastisk bevægelsesform, Qigong.

OG JO, DET ER BESTEMT OGSÅ FOR MÆND :

Qigong er mindfulness i bevægelse.

Qigong kan hjælpe dig hvis du vil have-
" mere indre ro og glæde
" større overskud
" større fokus og overblik
" en stærkere krop
" mindre smerte
" styrket din hukommelse og koncentration
" forbedret din søvn
" mindre stress

Glæder mig til at se dig :

03-03-2020 kl. 18:45

Babymotorik 3-5 mdr

Babymotorik

Erfaren børnefysioterapeut tilbyder babymotorikhold, hvor vi skal lave en masse sanglege og aktiviteter, der stimulerer dit barns motoriske og sansemæssige udvikling. Alt vil blive individuelt tilpasset til barnets alder og udviklingsniveau.
I vil få en masse gode ideer med hjem, så I kan lege videre derhjemme og I vil løbende få info om barnets motoriske udvikling og hvordan I bedst støtter op omkring den i hverdagen.

19-03-2020 kl. 08:30

Babymotorik 5-7 mdr

Babymotorik

19-03-2020 kl. 09:30

Babymotorik 7-10 mdr

19-03-2020 kl. 10:30

5500 Middelfart

Broderi en leg med nål og tråd.

18-04-2020
Tommerup
Kom og deltag i en hyggelig og lærerig weekend med broderi.

Temaet denne weekend er bier, biller og andre smådyr

Du introduceres til mange forskellige frie sting, f.eks. franske knuder, mille fleur, kædesting og vævede picor og spiralknuder.

Jeg vil præsentere dig for flere projekter som du kan vælge at arbejde med eller ….du kan gå dine egne veje og vælge dit eget broderiprojekt.

Alle kan være med her – også helt nybegyndere… Undervisningen er individuel og foregår i det tempo som passe dig.

Du kan selv medbringe materialer eller købe hos mig.

Der fremsendes en materialeliste inden kursusstart.

Underviser: Hanne Rye - Mail: hanne-rye@mail.tele.dk Telf. 30264925.

Huset Brylle Skole
Tobovej 45