Filtecafe Assens

05-08-2019
Assens
Alle kan være med, der er mulighed for både vådfilt og nålefilt. Det er ikke kursus men man kan få råd og vejledning. Materialer kan købes el. medbring selv.
Det koster 10 kr at deltage, kaffe og brød kan købes. Har du spørgsmål el. Specielle ønsker så ring på 26805419. Hilsen Ragnhild.

Granly Aktivitetscenter
Østergade 89 C, 2.

05-08-2019 kl. 18:30
Ragnhild Hansen
Spisesalen
filtecafe

05-09-2019
Børneyoga - yoga i børnehøjde for børn og forældre

I børneyoga arbejder vi gennem leg med de klassiske yogastilinger, som balancerer nervesystemet og giver afspænding til kroppen og sindet. Øvelserne styrker balance- og muskelkoordinationssansen, giver styrke, udholdenhed og øget koncentrationsevne og fysisk velvære. Man lærer at være til stede i kroppen og lytte indad og finde ro og styrke og selvtillid inde i sig selv.

Vi går på opdagelse med vejrtrækningen og laver forskellige åndedrætsøvelser, og lærer hen af vejen at bruge åndedrættet til bl.a. at finde ro og balance.

Vi laver forskellige former for massage f.eks. ansigtmassage med pensler eller, hvor vi tegner på hinandens ryg. Massage er en god måde at slappe af på og man lærer samtidig at have empati for hinanden.

Vi tager på drømmerejser, hvor vi slapper af og lytter til en fantasifortælling, hvor vi forestiller os forskellige ting undervejs og lytter til vores eget åndedræt.

Vi bruger også sang eller chanting. Chanting vil sige at synge mantraer, som man gentager igen og igen. Vi bevæger gerne armene i en form for dans med hænderne mens vi chanter. Kombinationen af håndbevægelser og de rytmiske gentagelser af mantraenes lyde virker afstressende og opløftende og hjælper sindet til at koble fra og slappe af.

Børneyoga er først og fremmest sjovt og stimulerende og giver et positivt åndehul i en ellers travl hverdag. Når forældre og børn laver børneyoga sammen skabes muligheden for gode og nærværende stunder, hvor man oplever hinanden på nye måder og har tid til blot at være sammen.

Der er plads til 6 børn og 6 voksne pr hold. Alle kan deltage uanset om man har erfaring med yoga eller ej.

05-09-2019 kl. 16:00

Forældre/barn yoga 2-3 år

07-09-2019
Børneyoga - yoga i børnehøjde for børn og forældre

Kom til børneyoga for de små og leg jer igennem en masse yogastillinger sammen med jeres barn.
Vi leger med åndedrættet, tager på fantasirejser og møder en masse sjove dyr, vi får sved på panden og øver os i at slappe af. Vi mediterer i børnehøjde, giver hinanden massage og en masse mere.
Børneyoga er sjovt og stimulerende og giver et positivt åndehul i en ellers travl hverdag. Når forældre og børn laver børneyoga sammen skabes muligheden for gode og nærværende stunder, hvor man oplever hinanden på nye måder og har tid til blot at være sammen.

07-09-2019 kl. 09:30

07-09-2019

07-09-2019 kl. 10:30

12-09-2019

12-09-2019 kl. 17:00

Filt - hule former m/spændende overflader

28-09-2019
Tommerup
Filt hule former og leg med overflader og udtryk
- nu også med rå uld
Lær at udnytte uldens farver og lag og skab en livlig overflade.
Vi kan bruge forarbejdet uld i naturlige såvel som indfarvede kulører, rå uld direkte fra fåret, fraklip af filt, vævede tekstiler og skinnende metaltråd. Altsammen kan være med til at frembringe levende teksturer og spændende overflader på ting til din bolig, på udsmykning og på tasker og sko og vanter.
Leg med lag, farver og fibre og bliv grundigt indført i brug af reserveringer.Kurset er for både begyndere og øvede. Er du begynder og vil du bare lære helt grundlæggende filtning, kan du også det.

Inspiration, materialer og remedier har jeg med, og når tiden nærmer sig, får du en påmindelse fra foreningen, og oplysninger om, hvad det er godt at medbringe.

Spørg endelig til kursets indhold påmette@efilt.dkeller 2855 9020 og kig påwww.metteoestman.dk

Der skal påregnes udgifter til materialer.

Verninge Skole
Langstedvej 1

28-09-2019 kl. 09:00
Mette Maria Østman
Fysiklokale

Førstehjælp ved hjertestop

09-10-2019
Assens
Ved du hvad du skal gøre hvis du finder en bevidstløs person?
Dette kursus ruster dig til at yde korrekt førstehjælp ved hjertestop.
Under kurset lærer du hvor lidt der skal til for at du kan redde et liv, og du bliver rustet til at turde træde til når ulykken er ude.
Kurset gennemføres efter Dansk Førstehjælpsråds retningslinjer og der udstedes kursusbevis efter endt deltagelse (bevis kan kun udstedes hvis man har været til hele undervisningen).

09-10-2019 kl. 18:00
Martin Nielsen
4,5

Filt - hule former m/spændende overflader

25-01-2020
Tommerup
Filt hule former og leg med overflader og udtryk
- nu også med rå uld
Lær at udnytte uldens farver og lag og skab en livlig overflade.

Der skal påregnes udgifter til materialer.

Verninge Skole
Langstedvej 1