PERLEMAGI 1

30-07-2019
Ringe
Perlemagi er en ny, sjov og anderledes måde til at lege med rørperler.

Ved at bruge perlemagiteknikken - der består af det mønster perlerne bliver placeret i på perlepladen - og måden de bliver strøgetpå, bliver der tryllet med perlerne, så de får et helt andet udtryk.
Modsat perleplader der er strøget traditionelt , får man her et meget stærkt perlemagiprodukt, der faktisk ikke kan gå i stykker.
Når teknikken er fulgt, sætter fantasien ingen grænser for hvad Perlemagi kan bruges til.

I workshoppen kan man bla lave legetøj, geometriske former, halshængere og meget mere.
Workshoppen henvender sig til børn fra 6 år sammen meden voksen.
Vær opmærksom på at det kræver tilmelding for både barn /børn og den voksne! Altså en tilmelding pr. deltager... En voksen kan dog godt medbringeflerebørn.

30-07-2019 kl. 10:00
Pernille Fisker
2019-30/07-1

PERLEMAGI 2

30-07-2019
Ringe
Perlemagi er en ny, sjov og anderledes måde til at lege med rørperler.

Workshoppen henvender sig til børn fra 6 år sammen meden voksen.

30-07-2019 kl. 13:00
Pernille Fisker
2019-30/07-2

PEP DIN TASKE

01-08-2019
Ringe
Hvem kunne ikke tænke sig en ny helt din taske?

Hvad med at strikke eller hækle et betræk til en småkedelige taske, så den bliver unik i egen stil.
Vil du gerne lære at strikke? Eller skal du have det genopfrisket? Vi starter fra bunden med at lære at slå op, strikke ret og vrang, lukke af mm. Medbring gerne rester af uldgarn som passer til strikkepinde nr. 3½ og evt. en ikke for stor ”dame”taske, som du kunne tænke dig at gøre noget ved.
Kom og få nogle hyggelige timer og opleve glæden ved at strikke.

01-08-2019 kl. 09:00
Birgitte Hansen
2019-01/08-B

21-09-2019
Kursus i fletterier:
Kom og lær et gammelt håndværk. Oplev glæden ved at flette med pil og andre spændende materialer.
Kurserne kan følges af såvel nybegyndere som let øvede. Undervisningen tilrettelægges efter den enkeltes kunnen. Der er max. 5-8 deltagere på kurserne, så der er tid og ro til hver enkelt deltager. Du vil blive undervist i:
* formgivning
Der er mulighed for at blive undervist i at flette købmandskurve, tasker, skulpturelle kurve og meget andet.
Hver kursist skal medbringe beskærersaks, dolk/kniv og evt. syl og bankejern og en sten på størrelse med en brosten. Undervisningen foregår i mit eget værksted. Jeg sørger for kaffe og te. Øvrig forplejning medbringer du selv.

21-09-2019 kl. 10:00
192136