HÆKLILNG FOR BØRN FRA 10års ALDEREN

19-07-2018
Ringe
Vil du gerne lære at hækle? Eller skal du have det genopfrisket?
Vi starter fra bunden med at lære at lave luftmasker, fastmasker, stangmasker mm.
Du kan hækle blomster, butterfly, ting-finder- poser, hårelastikker, armbånd.
Efter kurset kan du læse lette opskrifter. Medbring gerne hæklenål nr. 3 og uld- eller bomuldsgarn der passer til.
Kom og få nogle hyggelige timer og opleve glæden ved at hækle.
Materialeudgifter efter behov.

Husflidshuset
Rynkebyvej 28

19-07-2018 kl. 09:00
Birgitte Hansen
Salen
2018-FA-19/07

Midtfyns Husflid
E: midtfyns@husflid.dk

HÆKLILNG FOR BØRN FRA 10års ALDEREN

26-07-2018
Ringe
Vil du gerne lære at hækle? Eller skal du have det genopfrisket?
Du kan hækle blomster, butterfly, ting-finder- poser, hårelastikker, armbånd.
Kom og få nogle hyggelige timer og opleve glæden ved at hækle.
Materialeudgifter efter behov.

Husflidshuset
Rynkebyvej 28

26-07-2018 kl. 09:00
Birgitte Hansen
Salen
2018-FA-26/07

Midtfyns Husflid
E: midtfyns@husflid.dk

Harmonikaundervisning

11-09-2018
Faaborg
Nu kan vi tilbyde undervisning iharmonika for voksne. Med Julija, som er uddannet ved Jazeps Vitols Musik Akademi i Riga og Syddansk Musikkonservatorium. Alle kan lære at spille harmonika, og det er aldrig for sent at komme i gang. Undervisningen er for både begyndere og lettere øvede og tilpasses den enkelteelevs niveau og interesser.
Hver lektion er med 1-2 elever, som undervises i h.h.v. 20 min. eller 45 min. Undervisningen foregår i undervisers private hjem, Sinebjergvej 60, syd for Faaborg og Horne ud til vandet. Der undervises tirsdage efter aftale medJulija. Tilmelding skal ske til LOF´s kontor.
Julija har medvirket ved koncerter og festivaller i en lang række lande. Hun har spillet som solist i kammermusik-ensembler og med orkestre. Hun har modtaget flere priser. Hun erdygtigog glæder sig til at undervise i LOF.

Julijas private hjem
Sinebjergvej 60

11-09-2018 kl. 17:45
Julija Skipore

Hatha Yoga for alle

11-09-2018
Broby
Hatha yoga er fysiske stillinger, hvor der arbejdes på åndedrættet for at øge og give bedre vejrtrækning. Derved nedsættes ubalancer i kroppen, og der løsnes op for fysiske og psykiske spændinger. Samtidig styrkes muskler, led og indre organer, ligesom nervesystemet påvirkes. Samlet giver det ro på tanker, øget livsglædesamt energi og nedsat stress. Undervisningen vil blive tilrettet den enkelte.
Medbring tæppe, pude, måtte og evt. skråkile. For nærmere information: 24 26 28 60.
Alle er velkomne til en gratis prøvegang. Vel mødt.

X-huset - Vester Hæsinge
Birkevej 15
5672 Broby

11-09-2018 kl. 19:00
Lone Granhøj El Imam
X-hus salen

Harmonika- og guitar-undervisning

19-09-2018
Ringe
Guitar for begyndere og viderekomne:
Hvad enten du er begynder, der gerne vil lære den første håndfuld akkorder, eller du er mere rutineret og gerne vil lære lidt tips og tricks, er dette kursus noget for dig.Undervisningen bevægersig inden for lettere rock, pop og folk, og du er velkommen til at komme med forslag til numre, du gerne vil spille. Undervisningen foregår hovedsageligt på akustisk guitar, men elguitar og bas (begyndere/lettere øvet) er også en mulighed.
Hvis der er god tilslutning til undervisningen, kan der evt. laves et sammenspilshold.
Harmonika for begyndere og viderekomne:
Har du lyst til at prøve kræfter med at spille harmonika for første gang, eller har du spillet i længere tid, men mangler lidt ny inspiration? Så er dette hold noget for dig.
Underviser er harmonikaspiller med udgangspunkt i folkemusikkens verden, men kan også så vidt muligt tage udgangspunkt i elevens ønske til repertoire. Der vil blive fokuseret på bælgspil, basgange, fingerteknik, akkorder/becifring, men mest af alt spillet nogle gode melodier. Underviser spiller på kromatisk knapharnomika og diatonisk harmonika, men kan også undervise efter pionosystemet. Hvis der er elever nok, kan der evt. laves noget sammenspil.

Sdr. Højrupvejen 41

19-09-2018 kl. 17:00

Hatha Yoga for alle

08-01-2019
Broby
Hatha yoga er fysiske stillinger, hvor der arbejdes på åndedrættet for at øge og give bedre vejrtrækning. Derved nedsættes ubalancer i kroppen, og der løsnes op for fysiske og psykiske spændinger. Samtidig styrkes muskler, led og indre organer, ligesom nervesystemet påvirkes. Samlet giver det ro på tanker, øget livsglæde samt energi og nedsat stress. Undervisningen vil blive tilrettet den enkelte.
Medbring tæppe, pude, måtte og evt. skråkile.For nærmere information: 24 26 28 60.
Alle er velkomne til en gratis prøvegang. Vel mødt.

X-huset - Vester Hæsinge
Birkevej 15
5672 Broby

08-01-2019 kl. 19:00