06-10-2019
09:30 Søndag
Fusing – sammensmeltning af 2 lag glas.
Slumpning - falde i form, det fusede glas brændes på ny i eller over en form som giver glasset facon.

Disse sjove ord dækker over den teknik der bruges til at skabe almindelig vinduesglas om til fade, vaser, figurer og meget andet. Ved brænding i ovn og dekorering af glasset skabes dit helt eget design og unika.
Der er også mulighed for at lave glassmykker på dette kursus.
De første to mødegange arbejdes med fremstilling af diverse projekter, tredje mødegang er afsat til afhentning af færdige projekter. Vær opmærksom på at der kommer individuelle materialer udgifter oveni kursuspris.
OBS! Vær opmærksom på ny værkstedsadresse, da Camilla har flyttet værkstedet hjem til Assensvej 65 i Ringe

Søndag
06-10-2019 kl. 09:30
2019-06/10-G3

08-10-2019

08-10-2019 kl. 19:00
2019-08/10-G2

Glasformning for børn

14-10-2019
Ringe
Børn og unge vil få mulighed for at stifte bekendtskabmed glas.
De gives mulighederne for at arbejde med/formgive glasstumper og designemindre kunsthåndværker ud af dette materiale.
Børnene kan med fordel medbringe deres egne tegningerog arbejde ud fra.
Der afregnes individuelt for materialer efter behov.

Kurset er for skolebørn , fra 1.klasse og opefter.Børn i alderen 7-10år i følge med en voksen.

14-10-2019 kl. 09:30
2019-F-14/10-B1

Glasformning for børn

16-10-2019
Ringe
Børn og unge vil få mulighed for at stifte bekendtskabmed glas.
Børnene kan med fordel medbringe deres egne tegningerog arbejde ud fra.
Der afregnes individuelt for materialer efter behov.

16-10-2019 kl. 09:30
2019-F-16/10-B2

27-10-2019
09:30 Søndag

Søndag
27-10-2019 kl. 09:30
2019-27/10-G4

Grundkursus i bogbinding

02-11-2019
Ringe
Kurset henvender sig til såvel nybegyndere som deltagere, der har lidt eller nogen erfaring med bogbinding. Du lærer/genopfrisker arbejdsprocesserne ved indbinding af en bog, herunder fremstilling af forsats, heftning, falsbankning, tilskæring og montering af sidepap og løsryg. Guldtryk ved forskellige metoder demonstreres.
Materialer kan købes.
Værktøj stilles gratis til rådighed, men må også gerne medbringes.

Medbring den bog, du gerne vil binde ind, eventuelt et par stykker. Det skal være heftede bøger, som du hjemmefra har skilt ad. Det gøres ved at åbne bogen og ark for ark skære heftetrådene over, derefter kan omslaget fjernes med forsigtighed, hvorefter man skiller bogen ad ark for ark. Hvert ark renses forsigtigt for limrester. (Et ark består normalt af otte bogsider).
Vi har også antikvariske bøger, du kan få.

Floravej 17

02-11-2019 kl. 09:00
Claus Østergaard
kælderen

E: uffe@midtfyn.net

Grundkursus i bogbinding

07-03-2020
Materialer kan købes.
Værktøj stilles gratis til rådighed, men må også gerne medbringes.

Vi har også antikvariske bøger, du kan få.

Floravej 17

07-03-2020 kl. 09:00