glaskursus

På disse
glaskurser du mulighed for at designe og kreere mindre ting i glas. Du kan lave
hvilken du vil lave først.

Børn og unge kan med fordel medbringe deres egne tegninger, til at arbejde
ud fra.

Kurset er for skolebørn, fra 1. klasse og opefter. Børn i alderen 7-10 år
i følge med voksen

Der afregnes individuaelt for materialer.

Materialerne afregnes pr. kilo, når glasset afhentes (BullsEye glas: 350,-
pr. kilo / Vinduesglas: 200,-pr. kilo). Der vil ligeledes være muligt at
projekterne.

Vi arbejder hovedsaglligt med den amerikanske glastype BullsEye, der er
udviklet til denne teknik, fusing. Glasset skæres og tilpasses det ønskede
design og bliver efterfølgende smeltet sammen i en specielovn. Jeg tilbyder et
stort udvalg af farver/glasplader og tilbehør, så vi sammen får skabt det
udtryk, at netop du ønsker at bringe frem.

Jeg har arbejdet med glas siden 2000 og undervist aftenskolekurser i
næsten lige så mange år. Mine kurser foregår hjemme på mit eget værksted, hvor
hver deltager råder over et hæve-/sænkebord med tilhørende værktøj.

Mine kurser er små og nærværende, hvor der er ro til fordybelse. Flere har
som underviser prioriterer at have tid nok til at hjælpe den enkelte enten med
at finde de rigtig farver eller med at skære nogle af de mere vanskelige snit.
Undervisningen tilpasses til den enkelte – nybegynder eller øvet.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til et af disse kurser.

Camilla
Hanrath Smith

13-02-2023 kl. 09:30
2023-13/02 BØRN

glaskursus

På disse
glaskurser du mulighed for at designe og kreere mindre ting i glas. Du kan lave
hvilken du vil lave først.

Børn og unge kan med fordel medbringe deres egne tegninger, til at arbejde
ud fra.

Kurset er for skolebørn, fra 1. klasse og opefter. Børn i alderen 7-10 år
i følge med voksen

Der afregnes individuaelt for materialer.

Materialerne afregnes pr. kilo, når glasset afhentes (BullsEye glas: 350,-
pr. kilo / Vinduesglas: 200,-pr. kilo). Der vil ligeledes være muligt at
projekterne.

Vi arbejder hovedsaglligt med den amerikanske glastype BullsEye, der er
udviklet til denne teknik, fusing. Glasset skæres og tilpasses det ønskede
design og bliver efterfølgende smeltet sammen i en specielovn. Jeg tilbyder et
stort udvalg af farver/glasplader og tilbehør, så vi sammen får skabt det
udtryk, at netop du ønsker at bringe frem.

Jeg har arbejdet med glas siden 2000 og undervist aftenskolekurser i
næsten lige så mange år. Mine kurser foregår hjemme på mit eget værksted, hvor
hver deltager råder over et hæve-/sænkebord med tilhørende værktøj.

Mine kurser er små og nærværende, hvor der er ro til fordybelse. Flere har
som underviser prioriterer at have tid nok til at hjælpe den enkelte enten med
at finde de rigtig farver eller med at skære nogle af de mere vanskelige snit.
Undervisningen tilpasses til den enkelte – nybegynder eller øvet.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til et af disse kurser.

Camilla
Hanrath Smith

15-02-2023 kl. 09:30
2023-15/02 BØRN

E: info@midtfyns.husflid.dk

På disse glaskurser får du mulighed for at designe og kreere dine egne skåle og fade. Du kan lave figurer, diverse jule- og påskepynt samt personlige gaver. Ideerne er utallige og sværest er ofte at vælge, hvilken du vil lave først.Vi arbejder hovedsaglligt med den amerikanske glastype BullsEye, der er udviklet til denne teknik, fusing. Glasset skæres og tilpasses det ønskede design og bliver efterfølgende smeltet sammen i en specielovn. Jeg tilbyder et stort udvalg af farver/glasplader og tilbehør, så vi sammen får skabt det udtryk, at netop du ønsker at bringe frem.Jeg har arbejdet med glas siden 2000 og undervist aftenskolekurser i næsten lige så mange år. Mine kurser foregår hjemme på mit eget værksted, hvor hver deltager råder over et hæve-/sænkebord med tilhørende værktøj.
Mine kurser er små og nærværende, hvor der er ro til fordybelse. Flere har omtalt designprocessen som mindfullness. Der er max. 7 deltagere på holdet, da jeg som underviser prioriterer at have tid nok til at hjælpe den enkelte enten med at finde de rigtig farver eller med at skære nogle af de mere vanskelige snit. Undervisningen tilpasses til den enkelte – nybegynder eller øvet.
Materialerne afregnes pr. kilo, når glasset afhentes (BullsEye glas: 350,- pr. kilo / Vinduesglas: 200,-pr. kilo). Der vil ligeledes være muligt at tilkøbe tilbehør rammer, metalklodser og -pinde m.m., som er med til at færdigøre projekterne. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til et af disse kurser.                        Camilla Hanrath Smith

26-02-2023 kl. 09:30
2023-26/02

04-03-2023 kl. 09:30
2023-04/03

12-03-2023 kl. 09:30
2023-12/03

E: info@midtfyns.husflid.dk

Kurset handler om at fordybe sig en kreativ
proces, hvor du fortæller et par historier, som har haft en stor betydning for
dig. Dem omsætter du til collager. Historierne kan være et glimt af glæde eller
sorg, en livsændrende oplevelse, et par ord fra en bog, et møde med en fremmed,
alt sammen noget, der har påvirket dig. Alt kan bruges. Du medbringer selv dine
egne materialer i form af fotos, papir, tekstiler, æsker, metal, en dagbog etc.

Når du integrerer disse elementer i dine collager,
bliver dit udtryk både mere autentisk og personligt. Jeg supplerer med andre materialer,
som kan benyttes efter behov.

Jeg hjælper dig med den kunstneriske proces blandt
andet ved at skabe en tryg og tillidsfuld ramme. Kurset kræver ingen
forudsætninger, kun lysten og modet til at fordybe sig i en egen kreativ
proces.