Årslev Harmoniorkester optager løbende nye medlemmer på blæseinstrumenter og slagtøj.
Vi øver tirsdage i aulaen på Bøgehøjskolen i Årslev.
Hvis du kunne tænke dig at være med, så henvend dig til Ib Roland på tlf. 2127 5905 eller mail: ibroland@live.dk for flere oplysninger.
Besøg også www.aarslevharmoniorkester.dk

Bøgehøjskolen
Overvejen 54

30-11-2021 kl. 18:30
Ib Roland
Aulaen

Midtfyns Musikaftenskole
E: midtfynsmusik@outlook.dk

Om orkestret
Orkestret blev oprettet i 1981 og har virket uden afbrydelse siden, under samme dirigent. Orkestret består p. t. af 10 musikere, hvoraf hovedparten er strygere.
Orkestret ledes i det daglige af en bestyrelse, som består af tre af orkestrets medlemmer samt dirigenten. Økonomisk virker orkestret under musikaftenskolen. Ud over betalingen til aftenskolen betales et mindre årligt kontingent til amatørorkestersammenslutningen DAOS.
Nu
Siden efteråret 2012 har orkestret arbejdet sammen med Hindsholm Musikforenings Orkester i et fælles-orkester. Dette orkester udgør et næsten fuldt besat symfoniorkester, som er i stand til at løfte større og mere interessante opgaver.
Orkestret øver mandage i musiklokalet på Broskolen, afd. Bøgehøj i Årslev.
Den første øvedag i den nye sæson er mandag den 6. september 2021. Prøverne begynder kl. 16.00 og slutter kl. 17.45.
Sådan kommer du med:
Du kommer med i orkestret efter en samtale med dirigenten. Placeringen i orkestret er afhængig af ens ønsker og det, man kan på sit instrument, men det er naturligvis en forudsætning, at man er interesseret i klassisk symfonisk musik. Den første halve sæson deltager man gratis i orkestret. Elever i Faaborg-Midtfyn Musikskole, som spiller et orkesterinstrument og som ønsker at være med i orkestret deltager gratis. Der er p. t. plads til flere musikere på alle strygeinstrumenter i orkestret.

Henning Kjær

Mail: henkj@mail.dk

Bøgehøjskolen
Overvejen 54