Krybe- kravlehold

02-03-2020
Viborg
Max 9 delt.
På krybe-/ kravleholdet kommer vi til at gynge, snurre rundt og lege på redskabsbane alt sammen noget, der stimulere de 3 basale sanser og giver barnet nye motoriske erfaringer.

Vi kommer ikke til at lave så mange øvelser på måtter, da barnet nu er i stand til at komme fremad og helt sikkert gerne vil ud og opleve verden.

Små børn elsker at mærke og bruge deres krop. Gennem bevægelse og leg øges barnets bevægeglæde og kropslige erfaring, og derudover får barnet alle de nødvendige sanseindtryk, som er vigtige ift. at stimulere den motoriske udvikling.

På holdet opnår du viden og får inspiration til, hvordan I kan tumle og have fokus på den motoriske udvikling hjemme.

Krybe-/ kravleholdet er ikke aldersbestemt, da der er en stor aldersspredning på, hvornår baby selvstændigt kan komme fremad. Når dit barn kan krybe eller kravle er det klar til at blive udfordret på holdet.

AOF Viborg Aftenskole
Vævervej 10D