Færdselsrelateret førstehjælpskursus - til bil, MC

23-11-2019
Færdselsrelateret førstehjælp - til bil, MC og traktor
Kan du yde førstehjælp i trafikken?

Det obligatoriske 8 timers førstehjælpskursus, som er nødvendigt, inden du kan tage kørekort til bil, traktor eller MC.
Du er også velkommen selvom du ikke skal have kørekort, men blot gerne vil lære noget førstehjælp.

Har du betalt senere end 3 dage før kurset, bedes du medbringe kvittering - evt. på din telefon.
Der udstedes bevis på "Færdselsrelateret førstehjælp" og "Førstehjælp ved hjertestop".

Underviseren er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd, og der udstedes bevis.
Har du betalt med dankort eller via homebank indenfor de sidste 3 dage inden kurset, bedes du medbringe en kvittering, evt. på din telefon. Da beviset sendes elektronisk skal du have en gyldig e-mailadresse.

AOF Viborg Aftenskole
Vævervej 10D

23-11-2019 kl. 09:00
Dirch Lind
Lokale 10, 1. sal

AOF Viborg
E: aftens@aof.dk

Færdselsrelateret førstehjælpskursus - til bil, MC

14-12-2019
Færdselsrelateret førstehjælp - til bil, MC og traktor
Kan du yde førstehjælp i trafikken?

Underviseren er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd, og der udstedes bevis.

AOF Viborg Aftenskole
Vævervej 10D

14-12-2019 kl. 09:00
Dirch Lind
Lokale 10, 1. sal

AOF Viborg
E: aftens@aof.dk

Forskudt drejning med simple og mere kostbart isenkram mm

15-02-2020
Viborg
Kurset tager udgangspunkt i forskudt drejning mellem pinolerne. Det er en billig og nem måde, at skabe nogle emner, der sætter spekulationen i gang, hvordan mon det er muligt, at dreje dette.
Med skolens nye tunge drejebænke er det blevet meget nemmere. I forbindelse med forskudt drejning bliver der også vist anvendelsen af ebonitlak og gilt cream. Dette giver en ekstra dimension på de drejede emner.
Kurset viser også anvendelsen af mere avanceret udstyr som of center patronen fra Robert Sorby og den noget dyrere spændpatron fra Vicmarc. Skolen råder ikke over træ. Kantstykker på 12 x 7 x 7 cm og kantstykker på 30 x 8 x 8 cm vil være velegnede til projekterne.

Skolen forbeholder sig ret til justering af pris v/ ikke igangsatte hold, såfremt instruktør lønnen stiger.

15-02-2020 kl. 09:00
Per Sepstrup
lokale 1
203631

Farveglæde – Akrylmaleri

05-04-2020
09:00 Søndag
Viborg
Et koncentret og udbytterigt forløb, hvorglæden ved at være i processen er nøglen til udvikling.
Hver for sig og sammen udforsker og udfordrer vi akrylmaleriets muligheder og farvernes sammenspil. Først og fremmest skal du have lyst til at fordybe dig i farver og former. Inspirerende og sjove dage, hvor du føres på en lille rejse ind i farvernes verden. Vi arbejder med kompositioner i hhv. abstrakte billeder og still-leben. Alle kan være med uanset forkundskaber.
Der skal påregnes udgifter til indkøb af pensler, lærreder og akrylmaling.

Søndag
05-04-2020 kl. 09:00
Mie Dissing
lokale 7
203893

Forårsworkshop - flødeboller kl. 08:30- 11:30

06-04-2020
Viborg
En flødebolle er ikke bare en flødebolle. Den findes i mange forskellige og spændende smags varianter.
Lær teknikkerne bag og sammensæt dine egne smags favoritter.
Lær hvordan man fremstiller lækre flødeboller i mange varianter.
Vi starter med at lave fyldet med valgfri smag, som senere skal sprøjtes på originale flødebolle bunde.
Derefter går vi til "tempereringsskolen" hvor alle får styr på den blanke chokolade med det helt rigtige knæk.
Alle får deres flødeboller med hjem i æske og en opskrift, så man kan gentage succesen derhjemme.
Råvare 200,- kr. som afregnes med underviseren på dagen kontant eller mobilpay.
Børn 7 - 15 år kan deltage sammen med en voksen. Barnet betaler 100,- kr. for ekstra råvarer.

06-04-2020 kl. 08:30
Pernille Vestergaard Jensen
lokale 9
203832

Forårsworkshop - Fyldte chokolader - kl. 12:30-17:30

06-04-2020
Viborg
Lær at fremstille små lækre fyldte chokolader.
Vi laver forskelligt fyld, temperere chokolade og tilsidst støbes, fyldes og lukkesde små chokolader.

Kursus for alle chokoladeelskere, der vil lære de grundlæggende teknikker med støbt chokolade.
Vi starter med at lave fyld som skal ind i de små lækre chokolader, derefter går vi til "tempereringsskolen"
hvor alle får styr på den blanke chokolade med det helt rigtige knæk. Senere skal der støbes, fyldes og lukkes
inden chokoladerne vendes ud af de professionelle forme.
Alle får deres små chokolader med hjem i æske og et opskrifhæftet, så man kan gentage succesen derhjemme.

Der kan købes flødebollebunde, termometer, samt god chokolade mm.
Afregnes kontant eller mobilpay på dagen.

Råvare 250,- kr. som afregnes med underviseren på dagen kontant eller mobilpay.
Der kan købes professionelle chokolade forme, termometer, samt god chokolade mm.

06-04-2020 kl. 12:30
Pernille Vestergaard Jensen