Efterfødselstræning

07-03-2019
Viborg
Har du lyst til motion og hyggeligt samvær med andre nybagte mødre?
Din kondition og styrke skal genopbygges efter graviditet og fødsel. Her kan efterfødselstræning være en god måde at komme i gang på, da du kan have dit barn med.

Efter en fødsel glemmer vi kvinder ofte os selv, der er så meget fokus på den lille ny. Men vores krop har ved en fødsel oplevet et stort traume, og har brug for at vi genoptræner vores muskler, specielt dem i bækkenbund, mave og ryg.

Du kan starte 8 uger efter fødsel, og træningen vil blive skånsomt tilrettelagt, efter fysiopilates principper med fokus på at træne de små og stabiliserende muskler op igen. Til slut i forløbet, vil vi, arbejde på også at træne med den lille, således at træningen kan blive sjov og stimulerende for jer begge.

Underviser er fysioterapeut Maria Sommer Rasmussen.

Vævervej 10 C, 1. sal

07-03-2019 kl. 09:45
Maria Sommer Rasmussen
Lokale 1

E: kontor@lof-midtjylland.dk

Et malekursus for dig, der ikke kan male

09-03-2019
Viborg
Et malekursus for dig, som har et ønske om at kunne udtrykke dig gennem farver og billeder, men måske ikke tror du kan.
Kurset arbejder med udgangspunkt i Betty Edwards´ teorier om kreativitet og overbevisning om, atalle kan tegne og male. På kurset får du rum tilat udforske glæden ved at skabe med streger og farver og værktøjer, som kan hjælpe dig over dine blokeringer og give dig tiltro til dine egne skabende evner. Vi starter med enkle tegneøvelser, leg med farver og maling og går gradvist over til udforskning af dit eget udtryk på papir og lærred.
Underviseren køber materialerne samlet til hele holdet - alle materialer købes af underviseren. Husk en madpakke.

Viborg Kunsthal
Riddergade 8

09-03-2019 kl. 09:00
Elin Pausewang Fredslund
Kunstskolen

En aften med filminstruktør Janus Metz

24-04-2019
Viborg
Mød den prisvindende filminstruktør, Janus Metz, og hør ham fortælle om sit arbejde med film. Janus Metz har høstet stor anerkendelse for blandt som Armadillo, Borg , True Detective og senest Hjertelandet. Hvad er det for historier, der optager ham, hvorfor, og hvordan er arbejdet med dem i hhv., dokumentarfilm og spillefilm. Alt dette understøttes med klip fra de forskellige produktioner. Og der vil blive taltom migration, thai/danske ægteskaber, krig, soldatermentalitet og eksistentialisme... både ikrigen, på tennisbanen og i ægteskabet :-)"

Metz slog stærkt igennem med dokumentaren 'Armadillo', der modtog en pris på Cannes Festivalen og en lang række andre internationale hædersbevisninger. Metz' internationale karriere tæller blandt andet et afsnit af 'True Detective' og senest'Hjertelandet'. Hjertelandet er filmet over ti år og bygger videre på Metz og Plambechs to tidligere film fra 2008, 'Fra Thailand til Thy' og 'Fra Thy til Thailand'.

Arrangeret i samarbejde med Viborg Stifts Folkeblad.

Viborg Ungdomsskole
Reberbanen 13

24-04-2019 kl. 19:00
Janus Metz
Auditoriet
951915

Efterfødselstræning

25-04-2019
Viborg
Har du lyst til motion og hyggeligt samvær med andre nybagte mødre?

Underviser er fysioterapeut Maria Sommer Rasmussen.

Vævervej 10 C, 1. sal

25-04-2019 kl. 09:45