Efterfødselstræning

06-09-2018
Viborg
Har du lyst til motion og hyggeligt samvær med andre nybagte mødre?
Din kondition og styrke skal genopbygges efter graviditet og fødsel. Her kan efterfødselstræning være en god måde at komme i gang på, da du kan have dit barn med.

Efter en fødsel glemmer vi kvinder ofte os selv, der er så meget fokus på den lille ny. Men vores krop har ved en fødsel oplevet et stort traume, og har brug for at vi genoptræner vores muskler, specielt dem i bækkenbund, mave og ryg.

Du kan starte 8 uger efter fødsel, og træningen vil blive skånsomt tilrettelagt, efter fysiopilates principper med fokus på at træne de små og stabiliserende muskler op igen. Til slut i forløbet, vil vi, arbejde på også at træne med den lille, således at træningen kan blive sjov og stimulerende for jer begge.

Underviser er fysioterapeut Nicoline Toft Bro.

06-09-2018 kl. 09:45
Nicoline Toft Bro
Lokale 1

Engelsk mellemniveau 2

19-09-2018
Viborg
Du lærer at forstå og føre samtaler om velkendte og ukendte emner. Du lærer at beskrive erfaringer og begivenheder samt kort at forklare meninger og planer. Du lærer at læse skønlitterære tekster og sagprosa på et almindeligt standardsprog. Du lærer at skrive klare, detaljerede tekster om forskellige emner.

Der må påregnes en udgift til materialer.

Nye kursister er meget velkomne.
Ved tvivlsspørgsmål om niveau kan Gurli Bech kontaktes på tlf.nr. 86 64 23 51.

19-09-2018 kl. 15:30
Gurli Bech
Lokale 5

Efterårshøjskole: Noget på hjerte

26-09-2018
Viborg
Vær med til 3 dage med højskolestemning, foredrag, diskussion og fællessang. Vi har inviteret tre kapaciteter, alle med noget på hjerte, til at komme med inspirerende oplæg.
Dagene indledes med morgenkaffe kl. 9.30, herefter morgensang og dagens foredrag. Efter frokosten er der fællessang under ledelse af Birthe Jensen.
Højskolen afvikles i de skønne historiske lokaler på Søndermølle Kultur og Naturcenter.
Onsdag den 26.september
Foredrag med Bertel Haarder
Det er lykkedes os at få tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Bertel Haarder, som vores oplægsholder. Emnet er: Kultur, kamp og kærlighed i fortid og fremtid.
Torsdag den 27. september
Foredrag med Annemarie Morris
Annemarie Morris taler om, hvad der kræves af os, når vi skal navigere i menneskelivet. Hvordan kombineres det offentlige rums forestillinger om det gode liv med det liv, vi som individer lever? Hvordan når vi sammen en erkendelse af livets sårbarhed, så vi kan støtte og hjælpe hinanden, når vi trænger til det, frem for en rutinemæssig gentagelse af, at vi er verdens lykkeligste folk?
Anne Marie Morris er forstander for Højskolen Østersøen og tidl. medlem af Etisk Råd
Fredag den 28. september
Foredrag med Anke Spoorendonk
Anke Spoorendonk har fået græselandets særlige problematik ind med modermælken i barndomshjemmet i Slesvig. Anke blev uddannet cand. mag. i historie og tysk og blev ansat på sit gamle gymnasium. Hendes politiske engagement blev stort og afsluttedes med at blive udpeget til justits- kultur- og Europaminister. Dette afsluttedes i 2017.

trækker fuldt hus med sine foredrag, hvor han leverer fantastiske fotos, underholdende fortællinger

Samlet pris: 595 kr. inkl. foredrag, sang, formiddagskaffe med brød, frokost ekskl. drikkevarer
Sidste frist for tilmelding den 11/9

Søndermølle Kultur og Naturcenter
Vinkelvej 40

26-09-2018 kl. 09:30
Udstillingslokale

Efterfødselstræning

25-10-2018
Viborg
Har du lyst til motion og hyggeligt samvær med andre nybagte mødre?

Underviser er fysioterapeut Nicoline Toft Bro.

25-10-2018 kl. 09:45
Maria Sommer Rasmussen