31-08-2020
Viborg
Vil du gerne sikre dig, at dit barn har en god motorik?Babytummel stimulerer din babys primære sanser, så barnets motoriske udviklingbliver styrket samtidig med, at din babys fornemmelse af sin egen krop bliverstærkere.

På babytummelholdet arbejder vi med den maveliggendestilling, hovedløft og krydsbevægelser.
Det er vigtigt, at dit barn er godt kørende på det motoriskeområde, da det er med til at bane vejen for både de sociale, psykiske ogintellektuelle evner i din babys fremtid.
Babyer bruger bevægelse til at udforske verden og skabekontakt med andre, så aktivitet er ekstremt vigtigt. Som en ekstra bonus givertumlen med din baby en helt særlig kontakt og et nærvær, altså småstjernestunder, som du ikke vil gå glip af.

31-08-2020 kl. 09:00

31-08-2020
Viborg
Vi arbejder med forskellige øvelser og lege, som forberederdit barn bedst muligt til at kunne krybe og efterfølgende kravle. Hvis dit barnallerede kan komme fremad, skal du vælge krybe- kravleholdet.
Til babytummel stimulerer vi din babys primære sanser, såbarnets fornemmelse af egen krop bliver stærkere, og de motoriske evner bliverstyrket.
Det er vigtigt, at barnet har en god motorik, da det er medtil at bane vejen for barnets fremtidige sociale, psykiske og intellektuellekompetencer. Kurset indeholder forskellige motoriske øvelser og lege, som viudfører til lyden af nogle skønne børnesange.
Babyer bruger bevægelse til at udforske verden og skabekontakt med andre, så aktivitet er ekstremt vigtigt for din lille guldklump.

31-08-2020 kl. 10:00

Bliv en bedre fotograf

23-09-2020
Viborg
Har du et spejlreflekskamera liggende? Ved du egentlig, hvaddet kan? Vil du vide, hvordan lukketiden og blænden bliver dine hjælpemidlertil at tage de billeder, du drømmer om?
Er det kameraet, der styrer dig eller dig, der styrerkameraet? På dette kursus bliver kameraet din bedste ven. Du lærer at tageskønne billeder, der er lige til at hænge op på væggen. Det bliver dig, derbestemmer, hvordan billedet skal se ud, for du bliver i stand til bevidst atvælge brændvidde, ISO, blænde og lukketid.
Udover det tekniske vil vi beskæftige os med "det godebillede" med fokus på indhold, budskab, beskæring, farver, perspektiv ogmeget mere. Vi sætter vores fantasi fri og får inspiration til at tagespændende billeder.

23-09-2020 kl. 16:00
Martin Schubert