BabyTummel 2-5 måneder

20-04-2020
Viborg
Max 9 delt.
På holdet arbejdes der med den maveliggende stilling, hovedløft og krydsbevægelser

Det overordnede mål med babytummel er at stimulere babys primære sanser således, at den motoriske udvikling styrkes, samt styrke babys fornemmelse af egen krop.

Undervejs snakker vi om sanserne, og hvorfor de er vigtige at stimulere og arbejde med.
Det er vigtigt, at barnet har en god motorik, da det er med til at bane vejen for både de sociale, psykiske og intellektuelle evner for barnet fremover.

Aktivitet er endvidere vigtig idet, at babyer bruger bevægelse til at skabe kontakt med andre, samt at udforske verdenen.

Som en ekstra bonus giver tumlen med din baby en helt særlig kontakt og nærvær, altså små stjernestunder, som du ikke vil gå glip af.

BabyTummel vil indeholde forskellige motoriske øvelser/lege - nogle til skønne børnesange.

Se alle vores onlinekataloger her: [url|http://www.silkeborg.aof.dk/nyheder/foraarskatalog.html]

AOF Viborg Aftenskole
Vævervej 10D

20-04-2020 kl. 09:00
Maria Elkjær
Bevægelok. st.

AOF Viborg
E: aftens@aof.dk

BabyTummel 5-9 måneder

20-04-2020
Viborg
Max 9 delt.
På holdet arbejdes der med forskellige øvelser og lege, som forbereder børnene bedst muligt til at kunne krybe og efterfølgende kravle.
Hvis barnet allerede kan komme fremad, så anbefales det, at man vælger krybe- kravleholdet.

AOF Viborg Aftenskole
Vævervej 10D