18-11-2019
Viborg
Det overordnede mål med babytummel er at stimulere babys primære sanser således, at den motoriske udvikling styrkes, samt styrke babys fornemmelse af egen krop.
Undervejs snakker vi om sanserne, og hvorfor de er vigtige at stimulere og arbejde med.

Det er vigtigt, at barnet har en god motorik, da det er med til at bane vejen for både de sociale, psykiske og intellektuelle evner for barnet fremover.
Aktivitet er endvidere vigtig idet, at babyer bruger bevægelse til at skabe kontakt med andre, samt at udforske verdenen.

Som en ekstra bonus giver tumlen med din baby en helt særlig kontakt og nærvær, altså små stjernestunder, som du ikke vil gå glip af.

BabyTummel vil indeholde forskellige motoriske øvelser/lege - nogle til skønne børnesange.

18-11-2019 kl. 09:00

18-11-2019
BabyTummel
På holdet arbejdes der med forskellige øvelser og lege, som forbereder børnene bedst muligt til at kunne krybe og efterfølgende kravle.
Hvis barnet allerede kan komme fremad, så anbefales det, at man vælger krybe- kravleholdet.

18-11-2019 kl. 10:00

Billedvævning - 5 lørdage kl. 9-14:30

11-01-2020
Viborg
Du behøver ikke at kunne tegne for at væve billeder, der er menge andre muligheder for at finde motiver.

Kurset er både for begyndere og øvede, undervejs bliver forskellige væveteknikker gennemgået.
Medbring lidt tegnegrej, saks , cm mål, grove nåle.evt blindramme eller billedvæv.
Der er en del garn på skolen, du er også velkommen til at tage med hvad du har.
Skolen har også billedvæve til udlån.
Det er altid spændende om man med garn og tråd kan få det frem i billedet, man ønsker.
Vævning er både udviklende og afstressende.
Se udsendelse på SRTV kunst og kultur med Doris Bundgaard Hansen. Link: https://www.youtube.com/watch?v=ZIqUJJIU4zo
Skolen forbeholder sig ret til justering af pris v/ ikke igangsatte hold, såfremt instruktør lønnen stiger.

11-01-2020 kl. 09:00
Doris Bundgaard Hansen
lokale 11
203151

13-01-2020
Max 9 delt.
På holdet arbejdes der med den maveliggende stilling, hovedløft og krydsbevægelser

13-01-2020 kl. 09:00

13-01-2020

13-01-2020 kl. 10:00

B1,1 Italiensk for øvede

20-01-2020
Viborg
Har du i forvejen kendskab til det italienske sprog? Så vil deltagelse på dette sprogkursus sikre dig, at du holder dine evner ved lige. På kurset går vi dybere ned i italiensk grammatik, og har fokus på udtale og skriftlige øvelser. Her vil du udvide dit ordforråd og lære meget mere om italiensk historie og kultur. Vi arbejde med Passaparola 2.

Læs beskrivelsen af det faglige indhold:
[url|http://aftenskole.aof.dk/eusprogniveauer/italiensk/b1modul1/|Italiensk B1-1]

20-01-2020 kl. 18:15
Aida Adriana Ciulei
Lokale 10, 1. sal

Bogbinding og æskefremstilling - weekend

08-02-2020
Viborg
Her får du mulighed for at dykke helt ned i papirets univers.Har du nogle gamle slidte bøger, som trænger til en fornyelse, kan du få hjælp her. Vi indbinder gamle bøger på ny og laver nye bøger efter gamle teknikker. Vi kommer også til at fremstille æsker efter bogbindermetoden – er du glad for det ene, kan du næsten ikke undvære det andet!
Kurset henvender sig til alle interesserede - også dem der ikke har erfaring med papirarbejde.
Medbring gerne stiftblyant, stållineal og hobbykniv.

08-02-2020 kl. 09:00
Katharina Voetmand
lokale 2
203421

Billedfiltning

22-02-2020
Viborg
Lær at filte billeder ved brug af nålefiltning og vådfiltning.
Ulden kan blandes med andre fibre, og tilsammen giver dette materiale gode muligheder for farvevalg, form, stoflighed og dybde.

Billedfladen kan herefter bearbejdes videre med maskinbroderi og håndbroderi, hvorved udtrykket kan forstærkes og detaljer kan tilføjes.

22-02-2020 kl. 09:00
Majbrith Annesen
lokale 9
203521

02-03-2020

02-03-2020 kl. 09:00

02-03-2020

02-03-2020 kl. 10:00

Bliv en bedre fotograf

18-03-2020
Viborg
Kameraet har vi anskaffet os for at bruge det. Men hvad kan det egentlig? Hvordan bliver lukketiden og blænden vores hjælpemiddel til at opnå de billeder, vi drømmer om at tage? Vi skal også bruge vores fantasi og få inspiration til at tage spændende billeder. På dette kursus lærer du at håndtere kameraet, bruge lyset samt at fotografere både inde og ude. Vi vil beskæftige os med temaer, der sætter fantasien i gang og samtidig lærere vi at bruge lukketid, ISO, blænde, beskæring og meget mere. Målet er at opnå det bedste billede.

Er det kameraet der styrer dig - eller dig der styrer kameraet? På dette kursus bliver kameraet din bedste ven, der hjælper dig med at tage skønne billeder, lige til at hænge op på væggen - det bliver dig der bestemmer, hvordan billedet skal se ud, da du bliver i stand til bevidst at vælge brændvidde, ISO, blænde og lukketid. Udover det tekniske vil vi beskæftige os med "det gode billede" -indhold, budskab, beskæring, farver, perspektiv og meget mere.

18-03-2020 kl. 16:00
Martin Schubert
Lokale 10, 1. sal

E: aftens@aof.dk

Beholder af læder og træ

21-03-2020
Viborg
På kurset vil vi arbejde med runde og ovale beholdere af kernelæder. Beholderne kan have bund og låg af træ. Underviser medbringer 2 størrelser runde bunde og låg. Beholderne kan også have låg og bund af læder.

Materialer og værktøj kan købes eller lånes på kurset. Der kræves ingen forudsætninger.

Se mere på Facebook ellingdesign eller www.ellingdesign.dk
Deltager antal 8-10 personer.

21-03-2020 kl. 09:00
Ellen Lissau