Guitar

26-08-2019
Undervisning i guitar
Guitaren er et populært instrument i moderne pop- og rockmusik og her kan du lære at spille, eller videreudvikle dit spil, uanset niveau. Speciale i akustisk guitar.
Der undervises også i den meget populære kombination af guitar og sang, og vi kan efter ønske og behov arbejde med personlig sangskrivning (singer - songwriting).

Der undervises selvfølgelig også i noder og musikteori, og sammenspil kan etableres efter behov. Vi glæder os til at se dig.

Skovsøgade 10

26-08-2019 kl. 12:00
Lars Kristian Sørensen

Guitar

28-08-2019
Undervisning i guitar

Skovsøgade 10

28-08-2019 kl. 14:00
Lars Kristian Sørensen

Gospel4all

28-08-2019
Slagelse
Du får en god prof opvarmning og et bredt grundlag for din stemme. Vi lægger vægt på fællesskab og harmoni med hinanden. Mindst to gange om året synger koret ved Gospelgudstjenester i kirken.
Kontakt Frank Pedersen på 4123 2133 for mere info.

Sønderup Kirke
Sønderupvej 6

28-08-2019 kl. 19:00
Henning Vilén
Menighedssalen
192057

LOF Slagelse-Korsør-Skælskør
E: slagelse@lof.dk

Gymnastik og afspænding

18-09-2019
Korsør
Gymnastik og afspænding
Motion for pensionister og andre med dagen til rådighed.
Få trænet kroppen og forebyg diverse skavanker.

Kom og vær med - også fordi motion giver mere energi og bedre humør.

Elin Lind Mortensen, gymnastikinstruktør

Kulturhuset
Skolegade 1
4220 Korsør

18-09-2019 kl. 10:15
Elin Lind Mortensen
Kulturhuset

God Skolestart

12-11-2019
Slagelse
Skolestarten er en milepæl i alle børns liv, som desværre kan blive en svær og udfordrende tid for nogle børn.
Sådan behøver det ikke at være -med en lille indsats og fokus på legende læringsstunder derhjemme kan du sagtens selv forberede dit barn til en rigtig god skolestart.
Den første tid i de nye rammer er meget afgørende for barnets oplevelse af sig selv, følelsen af at kunne mestre eller ikke at kunne mestre de nye krav og forventninger kan forfølge barnet i lang tid og derfor få indflydelse på barnets lyst til at lære.
Den bedste skolestart du kan give dit barn er, når du som forælder også er parat til de nye krav og forventninger, der møder dit barn, når det starter i børnehaveklassen. Din indsigt i hvilke styrker og udfordringer dit barn har- både socialt, fagligt og på det personlige plan og dit positive engagement i dit barns skolestart har stor betydning for barnets lyst og motivation til at lære.
Du får konkrete tips, ideer og redskaber til hvordan I via nærværende og legende aktiviteter skaber mere læring i hverdagen med udgangspunkt i de seks læringsområder dit barn møder i børnehaveklassen.

Trine og Lizette har mange års erfaring praktisk erfaring som børnehaveklasseledere, og er meget passionerede omkring processen i at støtte børnene bedst muligt - uanset om årsagen til udfordringerne er faglige, sociale eller følelsesmæssigt. De brænder for at dele deres viden og guide forældre til, hvordan de bedst kan styrke deres barn og dermed forebygge en svær skolestart.
Der vil i løbet af aftenen være blive trukket lod om nogle af vores skolestart produkter og der vil være mulighed for, at se flere af vores lærings ideer samt købe vores forskellige materialer

Foredragsholdere: Trine Ullergaard og Lizette Ørum, skolestartskonsulenter

Slagelse Bibliotek