Efterfødselstræning 1

25-03-2019
Træning efter fødsel 1
Kom i form igen efter fødslen.
Kroppen har været hårdt belastet efter graviditet og fødsel og trænger til genoptræning, som også giver energi og mentalt overskud. Hele kroppen trænes på en skånsom men aktiv og sjov måde. Træningen indeholder opvarmning, styrke, kondition, bækkenbundstræning, stabilitet og balance og børnene er med til mor/barn øvelser eller sover i liften lige ved siden af. Emner som bækkenbunden, ergonomi og babymassage tages op.
Opstart når som helst efter fødselen (kejsersnit dog 8 uger)

Skovsøgade 10

25-03-2019 kl. 11:30
Charlotte Højberg

Efterfødselstræning 1

25-03-2019
Træning efter fødsel 1
Kom i form igen efter fødslen.
Opstart når som helst efter fødselen (kejsersnit dog 8 uger)

Skovsøgade 10

25-03-2019 kl. 13:00
Charlotte Højberg

Engelsk turistsprog

26-03-2019
Slagelse
Skal du ud at rejse – eller har du bare lyst til at komme i gang med at lære sprog, så kom og vær med. Der undervises i enkelt og nyttigt turistsprog og i sproglandenes kultur- og samfundsforhold.

NB: Udgifter til materialer må påregnes.

Antvorskov Skole
Sejerøvej 1

26-03-2019 kl. 18:00
Marianne Nielsen
Antvorskov Skole

Escobar racing og Lars Kragh

01-04-2019
Et tilbageblik på de sidste 30 år i Dansk Motorsport
Det hele startede i 1986 med en Sunbeam 1300 avenger, og en "sten" var lagt for Lars Kragh´s start i den Danske motorsports "Verden".
Tiden er gået, teamet og Lars Kragh har vundet mange løb og mesterskaber igennem tiden.

Slagelse Bibliotek
Stenstuegade 3

01-04-2019 kl. 19:00
Lars Kragh
Store Sal

El-guitar og akustisk guitar

09-04-2019
Korsør
Kunne du tænke dig at lære at spille guitar?
Individuel undervisning i rytmisk, akustisk og elektrisk guitar. Du vil blive guidet videre i din udvikling af enmusiskpædagog med mange års erfaring i musikalsk træning og undervisning.
Efter ønske kan der undervises med en guitar stemt i åben akkord. Dette er en alternativ og mere intuitiv tilgang til det at spille guitar - det fremmer motivationen, da du hurtigt vil opleve en stort fremgang i din udvikling
Medbring selv instrument.
Generelt for instrumentalundervisning gælder det, at undervisningen tilpasses den enkeltes standpunkt og færdigheder.
Der kan undervises enkeltvis eller i grupper og tid aftales individuelt.
Undervisning hele dagen fra kl. 15.30-20.00. 9 undervisningsgange af ca. ½ time pr. mødegang.
Ring til kontoret på tlf. 58525681for aftale af tidspunkt.

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
4220 Korsør

09-04-2019 kl. 15:30
Nikolaj Nielsen
Hjerterummet
19s780

LOF Slagelse-Korsør-Skælskør
E: slagelse@lof.dk

En sommerdag på Hven - BUSTUR UDSOLGT

08-06-2019
Slagelse
Hven er den smukke ø midt i Øresund mellem Danmark og Sverige. De fleste kender øen fordi den verdensberømte Tycho Brahe boede og forskede der, men Hven er meget mere. Øen har forsat landbrug og i dag bruges kornet til whisky og durummel. Der dyrkes raps til olie og der græsser nu køer, heste og alpaca'er side om side. Klimaet er mildt og der er mange solskinsdage.
Vi tager til Hven med båden fra Havnegade. Sejlturen tager ca. 1½ time og vi starter med en god morgenmad ombord. Vi ankommer til Backaviken på Hven og mens de fleste går op af den høje bakke for at hente en gul cykel - det foretrukne transportmiddel på øen - tager vi den lokale bus til Tycho Brahe-museet. Det ligger midt på øen og her ser vi både udstillingen, det genskabte haveanlæg Stjerneborg og observatoriet Uranienborg. Herfra går vi over på Turistgården, som er et klassisk svensk "sommerhotel", hvor vi spiser en god frokost. Efter frokost tager vi igen bussen og kører ud til Skt. Ibs kapel og Kyrkbacken-havnen. Sent på eftermiddagen tager vi bussen tilbage til Backaviken, hvorfra båden sejler os tilbage til København.
Vores guide på turen er kulturhistoriker Lisa Elsbøll.
Prisen indeholder:, Bustransport i moderne turistbus, Kaffe/Te i bussen hele dagen, Båd m. morgenmad t/r, Guide, Frokost (ekskl. Drikkevarer), bus på Hven, museums entre, eftermiddagskaffe m. kage

Bindende tilmelding.

Hjemkomst Slagelse Busterminal kl. ca. 19.50

Busopsamling iflg. aftale
.

08-06-2019 kl. 06:55
Iflg. aftale
22034

E: mail@aof-sydvest-sj.dk

En sommerdag på Hven (FEJLPRIS I PROGRAM)

24-08-2019
Slagelse
Vores guide på turen er kulturhistoriker Lisa Elsbøll.

Bindende tilmelding.

Afgang : kl. 6.55 Slagelse Busterminal, kl.7.25 Sorø Hallen, kl. 7.45 Ringsted Station.
Hjemkomst Slagelse kl. ca. 19.50

Busopsamling iflg. aftale