Efterfødselstræning 1

23-04-2018
Slagelse
Træning efter fødsel 1
Kom i form igen efter fødslen.
Kroppen har været hårdt belastet efter graviditet og fødsel og trænger til genoptræning, som også giver energi og mentalt overskud. Hele kroppen trænes på en skånsom men aktiv og sjov måde. Træningen indeholder opvarmning, styrke, kondition, bækkenbundstræning, stabilitet og balance og børnene er med til mor/barn øvelser eller sover i liften lige ved siden af. Emner som bækkenbunden, ergonomi og babymassage tages op.
Opstart når som helst efter fødselen (kejsersnit dog 8 uger)

Østre Skole
Skovsøgade 10