Selvbiografi - Et liv i ord og billeder

22-10-2018
Skive
Kan du huske, da du som barn legede Dåsekuk og Antonius?
Kan du huske din første bil, din første kæreste, dit første hus osv.?
Og hvad med dengang, da.........fortæl videre.
Enhver har nemlig sine helt egne historier, og måske kunne du godt tænke dig, at få nogle af dem samlet og skrevet ned og givet videre til dine børn, børnebørn mv.
Nu har du mulighed for at udfolde din fortælleglæde og din skrivelyst.
På dette kursus kan du fortælle, skrive og samle det i din egen bog med dine egne historier: "Din selvbiografi".
Underviseren hjælper dig igang og guider dig videre i processen frem mod dit eget færdige produkt
På kurset er der adggang til computere og printer. Du er velkommen til at medbringe din egen bærbare computer.

Hjalmar Kjems Alle 4

22-10-2018 kl. 09:00
Asta Rasmussen
lok. 25. Edb

E: aof@aof-skive.dk

Seniormadværkstedet

25-10-2018
Skive
Er du + 50 med hang til god dansk mad, så er det her kursus lige noget for dig. Der laves god gammel dansk mad fra bunden af. Derudover gøres der ekstra meget ud af spisningen, for at skabe et godt socialt miljø.

Aakjærskolen
Asylgade 6

25-10-2018 kl. 17:00
Jette Vangsgaard
Skolekøkken
19,5

Aakjærskolen
T:

Sy dit eget undertøj - weekendkursus

10-11-2018
Skive
Du kan lære at sy alt indenfor undertøj - trusser, bh'er med eller uden bøjle samt chemiser. Som hjælp til de forskellige syteknikker bruger vi undervisningsmaterialet, du fik på begynderkurset. Der er mønstre i alle størrelser til modellerne. Huskeliste SKAL downloades fra www.aof-skive.dk.

Materialeudgifter:
Der betales 30,- kr. i fællesudgift til underviser. Underviser har et stort materialeudvalg med, blonder, alt tilbehør til bh, trusser, indlæg, bøjler, pynt, elastik m.m. Der kan købes materialesæt til ca. 160-180 kr. direkte af underviser på kurset.
Forudsætninger:
Du skal have syerfaring, og du skal medbringe din egen symaskine.

Der er mulighed for at blive på AOF Centret fra lørdag til søndag - medbring blot sovepose, underlag og egen forplejning.

Hjalmar Kjems Alle 4

10-11-2018 kl. 09:00