Keyboard & Klaver

16-08-2019
10:00 Fredag
Keyboard og klaver undervisning for alle, både begyndere og øvede.
Du lærer, at spille efter noder og akkorder. Undervisningen tilpasses dit niveau ogog dineønsker.

Lektionen begynder med fælles undervisning.
Herefter vælger de 2 elever enten at spille i samme rum eller hver sit rum. Ved holdundervisning er der tid til, at øve de nye noder, mens læreren underviser den anden elev og derved være på forkant med det, man kan øve hjemme.
Ring gerne, hvis du ønsker at vide mere om undervisning eller køb af instrument.

16-08-2019 kl. 10:00
19255

Keyboard & Klaver

19-08-2019

19-08-2019 kl. 10:00
19256

Keyboard & klaver

19-08-2019

19-08-2019 kl. 15:15
19257

Keyboard & klaver

22-08-2019

22-08-2019 kl. 16:00
19258

10-09-2019
Skive
Knipling er stadig moderne, og det er ikke svært at lære.
Det eneste, der kræves, er lidt tålmodighed og lyst til at prøve det gamle håndværk.

På kurset laver vi nutidige ting som blomster, ophæng, tørklæder og ting til beklædning.
Knipling er et dejligt og interessant håndarbejde, og alle, som kan tælle til fire, kan lære det - så kom blot og prøv.
Kniplebræt er ikke nødvendigt, flamingoplader kan anvendes.

Materialer kan købes på kurset.

10-09-2019 kl. 09:00
Anny Ringgaard
Lok. 26
19543

11-09-2019
Skive
Knipling er stadig moderne, og det er ikke svært at lære.

Kniplebræt er ikke nødvendigt, flamingoplader kan anvendes.

Materialer kan købes på kurset.

11-09-2019 kl. 09:00
Anny Ringgaard
Lok. 26
19544

Kend dit kamera - begynder

16-09-2019
Skive
Er du den lykkelige ejer af et spejlrefleks kamera eller systemkamera?
Kunne du tænke dig at blive mere dus med dit kamera og lære at tage bedre billeder?

Du lærer bl.a. om:
Kameraets opbygning
De forskellige eksponeringsmetoder
Begreberne lukketid, blænde, ISO, WB
Optageteknik
Billedkomposition
Fremstilling af billeder på fotografisk papir
Introduktion til billedredigering

Medbring dit eget kamera og hukommelseskort. Om det er Canon, Olympus, Nikon, Panasonic eller et andet mærke er uden betydning.
Har du en flash eller stativ, så tag det gerne med.

16-09-2019 kl. 17:00
Claus Eriksen
Lok. 22
19241

17-09-2019
Spøttrup
Optager løbende
Kom og lær at kniple de fineste blonder og skønne tykke sjaler, og få masser af ny inspiration, også hvis du kan kunsten.

Balling Aktivitetscenter
Nørregade 18, Balling
7860 Spøttrup

17-09-2019 kl. 18:15
Anny Vagner Ringgaard
Lille sal
19290

Spøttrup Aftenskole
E: ems@spottrupaftenskole.dk

25-09-2019
Skive
Kurset er for dig, der vil være kreativ samtidig med, at dine matematiske evner kommer i spil og helt sikkert bliver udfordret.

Kurset er også for forældre og børn, som har lyst til at være sammen om en aktivitet - samtidig med at børnene får matematik ind under huden på en sjov måde.

Kolam har matematiske egenskaber, og bliver derfor brugt i datalogi og i computer software.

Kolam er geometriske stregtegninger bestående af buede sløjfer tegnet omkring et gittermønster af prikker - ud fra et antal prikker kan der laves utallige variationer - så slip din og dit barns kreativitet løs.

Kolam stammer fra Indien, og er dekorativ og farverig kunst, som kreeres på dørtrinnet til ens hjem.
Det er en form for maleri, der er tegnet ved hjælp af rismel eller kridt eller hvidt sten pulver eller farvet pulver.
Kolam laves i indiske hjem, da det bringer glæde og lykke samtidig med, at det virker indbydende når gæster træder ind i et hjem, hvor der er lavet Kolam på dørtrinnet.

Medbring: A4 papir (blankt/ternet), almindelige blyanter samt farveblyanter, lineal og viskelæder.

Lidt info om Kolam på internettet: http://www.elsalyngoe.com/galleriindien.htm og

25-09-2019 kl. 17:30
19561

02-10-2019

02-10-2019 kl. 17:30
19562

24-10-2019

24-10-2019 kl. 17:30
19563

08-11-2019
17:30 Fredag

08-11-2019 kl. 17:30
19564

10-11-2019
14:00 Søndag

Søndag
10-11-2019 kl. 14:00
19565

Kend dit kamera - øvet

11-11-2019
Skive
Har du en basisviden omkring kameraets opbygning, men gerne vil videreudvikle din tekniske kunnen og kreativitet - så er dette kursus noget for dig.

Kurset indeholder:
Teorien bag fotografiet
Praktiske øvelser
Digital billedredigering af egne billeder
En tur ud i det blå i form af et fotomaraton - søndag den 24. november kl. 10-12. Hvis der er stemning for det, kan turen evt. afsluttes med en fælles frokost - det aftales nærmere med kursisterne

Medbring dit eget fotoudstyr og en bærbar computer, når billederne skal redigeres.

11-11-2019 kl. 17:00
Claus Eriksen